Vidim da se priča malo o mlijeku odnosno u slučaju Demi o jogurtu 😂 Meni je prvo mlijeko iscurilo i to dosta. Ja sma proslu subotu ležala na desnom boku i primjetila odjednom mokri krug oko bradavice. Prvo sam pomislila da nije od vode sto sam pila kad ono ujutro je ostala mrlja koja je bila hrapava. S obzirom da sma tada bila točno 17tjedana zvala sam doktoricu da pitam je li to normalno u kaze da je. Pa eto meni prvo mlijeko već došlo 😂
Vidim da se priča o opremi... ja sam oduvijek htjela stokke kolica, fora su mi jer su jako visoka pa dijete dok je u njima je u visini očiju i lijepo vidi sve (recimo ako sjedite negdje na kavici). Navodno se mogu koristiti i kao hranilica, npr. u restoranu. Poznavajući sebe, neću stići ni na kavicu niti u restoran ali lijepo se nadati :))) Uzeli smo model V6 gray melange u Lesnini. Snižena su čak 33%, a stokke NIKAD nije snižen :DD Oduševljena sam kako klize i kako se lako upravlja s njima, čak i jednom rukom. Znam da ih ljudi mrze ili obožavaju - vidjet ćemo koja ću ja biti kad ih krenem koristiti
Na njih smo uzeli Nuna autosjedalicu za isofix bazom - 30% snižena je bila i oboje zajedno je 1800kn! Mene baš hoće akcije :))
Sad gledam 4momsRoo sleep koljevku... i naravno naletim na popust. Zna li netko nešto više o toj koljevci? Jel se ona može koristiti umjesto krevetića (ugašena) u prvim mjesecima. Nešto si razmišljam da ju uzmem pa mi ne treba ni krevetić - poslije ga lako kupim. Evo nisam pametna....
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
košare su bile na magic baby, doduše nismo našli istu takvu boju ali nebitno. Za tih 6mj imat ćemo kolica u drugoj boji :)
Misliš da je mala koljevka? čini mi se da je dužina 87 cm pa sam si nekako razmišljala da će to trajati cca 6mj....
Možda onda ipak bolje onaj 4moms obični...
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Cure brine li se koja da ne jede dovoljno? Ja gledam da jedem 4 puta na dan ali su mi obroci maleni i cesto mi ljudi govore kako slabo jedem a trudna sam i onda me to zabrine. Bila sam na zadnjoj kontroli prošli tjedan u srijedu i sve je bilo okej. Mislite li da moja beba ne dobiva dovoljno?
Znam da ne trebam slusat druge ali odma se osjecam krivo. Kada osjetim glad ja jedem, doduše kada imam bas puno posla onda pomaknem obrok za sat,dva pa mi postane lose ali pojedem koliko mogu. Doktorica mi je rekla da je dobro sto se nisam udebljala da ce kile doci same i evo danas sam dobila prvu 1,5. Bas me prepadnu ljudi da nesto krivo radim i da beba ne dobiva dovoljno.
Ma vjerujem da su ljudi dobronamjerni samo sam ja jako plašljiva pa me onda sve zabrine i osjecam se krivo. Hvala ti sto si me smirila.
Drage moje da se javim… ja sam danas zavrsila na hitnom pregledu kod ginekologa zbog jakih bolova u donjem dijelu stomaka i kod desnog jajnika… hvala Bogu sve je u redu samo je beba pre aktivna i od toga dolaze bolovi i naravno zato sto se maternica rasteze 🙈🙈… i slucajno smo danas saznali spol…. stize nam deckic💙💙(naravno nije 100%sigurno,ali jako velika vjerojatnost je da ce tako biti)…
Tejuska mozes li prepraviti moj termin za 9.12., umjesto njega imam termin 14.12. ..hvala
Draga Dani,cestitke od srca na djecaku 💙💚
Drago mi je da je bebica dobro,zao mi je sto imas velike bolove i nadam se da ce brzo proci 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam upravo otkrila novu zanimaciju, velike plišane igračke iz HMa 😂
https://www2.hm.com/en_gb/productpage.0698466001.html
Ajdeee bas je simpaa 🤩😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Znam da ne trebam slusat druge ali odma se osjecam krivo. Kada osjetim glad ja jedem, doduše kada imam bas puno posla onda pomaknem obrok za sat,dva pa mi postane lose ali pojedem koliko mogu. Doktorica mi je rekla da je dobro sto se nisam udebljala da ce kile doci same i evo danas sam dobila prvu 1,5. Bas me prepadnu ljudi da nesto krivo radim i da beba ne dobiva dovoljno.
Draga Marina,pa to je sve super,jos si i dobila 1,5kg .. Nema mjesta panici doista 😊
Ako dijete napreduje znaci da dobiva dovoljno svega.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala cure ❤️
Boobamara hvala ti na informacijama, predat ćemo zahtjev, mislim da bi mi to trebali dobiti, samo muž radi a stan plaćamo dosta.
Dani čestitam 💙
Čini mi se da imamo vise dečkiju ovdje 🤔
Ja sam u hm-u uzela onu neku podlogu za bebu, koja ide na pod, u obliku mede, sutra mi treba doći. Izgleda mi super za fotkanje bebe 😊 To je prvo i jedino sto sam uzela za bebu, robicu ću na zimskom sniženju. Kad mi sjednu ovi euri 🤑
Sortiraj odgovore
Najstariji