Imam pitanje za mame koje doje u trudnoći, Arsancres i Tonkaako se dobro sjecam, imate li mlijeka još uvijek? Meni se čini da vise skoro pa nema, ali mala i dalje trazi sisu prije spavanja jer se tako uspavljuje. Zadnjih dva tjedna se prestala buditi po noći pa smo barem noćne podoje izbacili 😊😊
Ma imam 🤭 ja sam mislila isto da će se smanjiti jer sam puno takvih priča čula ali ništa 🤪 sad se sigurno niti neće kad se već stvara kolostrum. Moja mala puno manje doji stvarno, nekad prođe i cijeli dan da se ne sjeti ako je u nečem, ali navečer obavezno traži, sad ima već sigurno jedno 2 mjeseca da ja u nekom trenutku prekinem i kažem da je sad gotovo i da tek ujutro će biti opet, ona kaže dobro, čekat će da se napuni 🙈 dosta dobro je to prihvatila. Ne mislim ništa ukidati niti mi je to bio plan, ali je ona bila ono dijete koje se uspava samo sa sikom u ustima, ako izvadiš odmah skuži 🤦♀️ pa sam htjela ići u tom smjeru da barem to izostane do poroda jer očekujem da će i druga biti takva, a ne bi baš htjela da su doslovno obje spojene dok ne zaspu i nakom toga jer kak ću išta 😅 ovako što se mene tiče neka ona cica i dalje, ali da završi u nekom trenutku pa da beba može stalno ako treba, njoj je to ipak primarno.
Ja ju pitam s vremena na vrijeme jel ima mlijeka, iako vidim da pije haha a ona kaže ima, izvukla je 🙈
Sunašce i MarijanaMartin hvala vam na detaljnim objašnjenjima. Reklo bi se ima bit da čačkam mečku🤣🤣🤣. Stvarno nekad nemam mira. To mi je mana. Nikako da se opustim.
Demi here i am 🤣 ja sam overthinker ok prirodi. Moja glava je kuršlus. Baš ću još vidit kakva sam ove Dane s glavom Al ste me poprilično smirile ❤️ Hvala ti. Neka babywatcher radi. Ja sam rekla da bi dala i par tisuća kuna za njega bila koliki mi je mir donio. Putuje obavezno uvijek samnom. Sad ćeš vidit uskoro nećeš ga više ni palit. Uživati ćeš u udarcima. Btw moja mama je Umirovljena teta iz vrtića. Bila je jako voljena i obožavala svoj posao ❤️ Sad jedva čeka svoje prvo unuče 😍
Divno, vjerojatno se onda i znamo, ili barem ja nju/ili sam cula za nju sigurno 😊 Uvijek u vrticu pricamo s velikim postovanjem o umirovljenim kolegicama. Trebala je i kičma i psiha izdržat taj posao cijeli radni vijek 💪 Nadam se da sada zasluženo uživa ❤️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja ne dojim godinu dana, a sise mi pune mlijeka, prije cca 3 tjedna mi se cak upalile.
Od 2018 mi jos nije prestala laktacija, iako sam se za prvo dijete izdajala jer je bila u inkubatoru, kasnije slaba za povuc, pa onda nije znala sta bi sa sisom, tako dam sa za nju izdajala 6 mj, druga beba je sisala 7 mj, kombinirano sa AD, i tako da kod mene mlijeka uvijek.
Sunasce SRETAN RODENDAN 🎁❤
Ja vam imam u pdf Odrastanje kaina, jasper juul - vase kompetentno dijete, danski odgoj djece.
Ako koja zeli od tih, samo proslijedim sa maila
Arsancres meni je ta tvoja mala hit 😆😆
Pitam i ja svoju jel ima tu mlijeka, al ona se samo smije 🙈😆
Ne čujem da guta, i kad stisnem ne izlazi ništa pa mislim da je to kod mene presušilo ili ima nešto malo sto ona brzo izvuče.
Ja bih voljela da prestane prije dolaska druge bebe, jer ne znam kako ću ja otići u bolnicu i ostaviti nju s tatom tri i četiri dana 😔😔 Bas me to puno brine i razmišljam o tome. Morat će do tada naučiti da se uspava bez mene 💔
Coksa zanimljiva je situacija i kod tebe s mlijekom 😊 Nema straha za treću bebu 🥰
Sunasce sretan rodjendan, uživaj danas 🤗🎂🥂
Anchy tebi sretno na pregledu 🥰
Amelie nemam ni ja iskustva s Adermom, nemam pojma kakvog je sastava. Iako se nadam da je dobra, znam da doktori to daju za razne dermatitise…
Trudi bih izbjegavala, znam da neodoljivo mirise, ali nije dobrog sastava za bebice.
Imam pitanje za mame koje doje u trudnoći, Arsancres i Tonkaako se dobro sjecam, imate li mlijeka još uvijek? Meni se čini da vise skoro pa nema, ali mala i dalje trazi sisu prije spavanja jer se tako uspavljuje. Zadnjih dva tjedna se prestala buditi po noći pa smo barem noćne podoje izbacili 😊😊
Evo isto je i kod mene. Cini mi se da mlijeka vise ni nema ili ima skroz malo, ali moj sisavac umjesto da polako odbija sta sam i ocekivala on sve vise trazi ☹. Ono ko duda mu je postalo. Vidim kod tebe barem nocu ne trazi vise a kod mene sisa vise nego ikad 😂, tj.nacicava...Jos mi je pre mali da mu objasnim i iskreno nezz kako cu kad dode beba, sama ga nemam srca odbiti..,jos uvijek se nadam da bude mozda sam, ali kako vrijeme ide nekako sve manje vjerujem 😏.
Ante 💙 Maro 💙
Demi da. Zaista se divim ženama koje rade taj posao. Pogotovo u današnjim uvjetima. S teškim roditeljima. Vas malo na puno djece Itd. Guglaj Sofija Marčinko. Izbacit će ti članak iz novina kad je pošla u mirovinu. ❤️
Ne znam je osobno, ja radim od 2015. a u razlicitim smo vrticima, ali sam cula za nju i svi imaju veliko postovanje prema njoj. Cesto se spomene medu kolegicama ❤️ Uživaj u znanju i iskustvu svoje mame, bas lijepo. Ja se tjesim da ce meni moja škola, edukacije i radno iskustvo pomoći u odgoju i njezi djeteta, iako drukčije je to sve kad je dijete tvoje "osobno", a ne vrtićko 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja vam imam u pdf Odrastanje kaina, jasper juul - vase kompetentno dijete, danski odgoj djece.
Ako koja zeli od tih, samo proslijedim sa maila
Ja bih.
Može na icepack99@gmail.com
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Sunašsce a što ako se OGTT radi prije 24tt?
Mene moja šalje da napravim kompletnu krvnu sliku, urin, urinokulturu i OGTT prije idućeg pregleda.
Idući pregled mi je 5.1 kada ću biti 21+6.
I sad imam 2 pitanja
1. Jel to prerano za OGTT
2. Hoće li 21+6 biti kasno za Anomaly?
I ja sam ga radila ranije. Možda ulaziš u tu neku riskantnu skupinu. Debela sam, pa me slala da se uvjeri da je sve ok. I da, imala sam vrijednost 5,2 na tašte. Nije to ništa strašno. Bolje znati da je sve ok, pa možeš jesti slatko bez grižnje savjesti. 👍😜
Ne bi rekla da sam u rizičnoj skupini nego je moja doktorica bolesna na šećer i ne tolerira ni mrvu iznad vrijednosti. Pa mi to jedino pada na pamet.
Prvo vađenje krvi šećer mi je bio 4.6 na tašte. Ja ne jedem slatko. Nisam ljubitelj i uopće me ne privlači. Pojedem u tjedan dana možda kockicu čokolade ili sladoled nekad rijetko. Ja sam manijak koji bi živio na kiselom i slanom.
Imam 28 godina i taman kilažu za svoju visinu i još sam smršavila u prvom tromjesečju zbog silnog povraćanja i tada nisam jela ništa 🤣
Onda je kako kažeš, dr ti je bolesna,haha 😜🤣🤣 ali nije ništa strašno, vidjet ćeš!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji