Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    02. Prosinac 2021. 11:42

MarijanaMartin

Arsancres

MarijanaMartinantivakseri su inače ljudi koji su apsolutno protiv ikakvih cjepiva, obveznih ili neobveznih, a to tvoja gin ne može biti i da hoće, za sestru također sumnjam da može pa nije okej s tvoje strane da ih tako oslovljavaš. … možete svi svoje stavove zadržati i za sebe 😑…

Zanimljivo razmišljanje. Onda ću se ispraviti ona je antikoronavakser,haha Ja s njom nisam dijelila svoje mišljenje, niti imam takve potrebe. Podijelila sam s vama baš sa ciljem "vas" koje drugačije mislite da čujete i medicinske informacije koje podupiru odluku ne cijepljenja. Netko je pitao za "identitet" sestre i nisam ga navela jer mi to nije cilja. Ja bi voljela da i ostale dijelite info od svojih dr na temu cijepljenja i korone, iako se možda ne slažete s njima, jer bi ja voljela čuti i drugu stranu "onu za cijepljenje" koju nažalost trenutačno nemam gdje čuti! Medije ne pratim jer mi je to previše ispiranja mozga i ne želim se trovati. Vjerujem kako niti jedna od vas ne ostvaruje profit od bilo koje info koju podjeli o koroni i zato vam vjerujem. Sorry ako sam tebe ili nekog uvrijedila! Ti ćeš mi biti cimerica u rađaoni 😜, zato "no hard feelings"!! 💕💕🥰🥰

Ja sam samo pitala di ženska radi  (ne znam jesi mislila pod to za identitet) jer mi je zanimljivo gdje je ovu statistiku  većeg broja pobačaja i deformiteta kod beba nakon cijepljenja mama izvukla, možda na placu?! Uopće me ne iznenađuje što zdravstveni djelatnik ima takvo mišljenje, nažalost nije uopće u manjini. Ali ajde ti si je pitala.. barem nije sama krenula s propovijedi.🤭 
    Nego da te pitam u kojem tjednu si se cijepila i kako si podnijela? Ja planiram idući tjedan otići po booster dozu, a druga doza me fino smlavila pa da se pripremim🙃🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    02. Prosinac 2021. 11:43

lu

Amelie

Katja, sunašce ako imate iskustva s aderma i trudi kozmetikom voljela bih čuti vaše mišljenje. Ja sam osobno počela koristiti adermin gel za tuširanje jer sam imala neke dermatitise blage i to uvijek zimi. Previše tuširanja vrućom vodom na osjetljivu kožu napravi svoje, sad sam pametnija🙈 Meni se aderma čini super pa bih ju samo nastavila koristiti i za dijete.. a za trudi sam čula da je isto super. Tnx😘

Meni je adrema bila odlična. Koristila sam je za klince.

👍 tnx;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2021. 11:50

Bokic curee! 🌸
    Hvala na lijepim zeljama za pregled 😊! Idem u 16h pa cete dobiti izvjestaj poslije!😉
    Omerta   bas mi je jako zao sto te je sastavilo tako 😏 bem ti koronu i sve vise...  Drzim fige da je sad ovo bio vrhunac kod tebe i da krece na bolje.🍀🤞
    ---
    Netko je pitao za knjige. Ja citam od dr Jovancevica Godine prve i zasto su vazne. Ima super savijeta od dojenja, izdajanja, njege bebe, sto kada je beba bilesna u kojem trenutku ici na hitnu ili kod dr. Pa sve do prehrane itd. Imam ih jos par pa kad procitam javim dal su dobre. 😉

Maya34
    02. Prosinac 2021. 12:20

Dubrovčanka

Anchy Imaš li šta od toga u pdfu?

Kada u google upišeš Godine prve i zašto su važne pdf izbaci odmah da se skine knjiga, probaj 🙂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2021. 12:23

Dubrovčanka

Anchy Imaš li šta od toga u pdfu?

Nemam na zalost. Dobila sam te knjige na poklon a neke sam na interlibetu upiknula...probaj kako je rekla Maya mozda izbaci pdf..

• MarijanaMartin
    02. Prosinac 2021. 12:24

Amelie

Nego da te pitam u kojem tjednu si se cijepila i kako si podnijela? Ja planiram idući tjedan otići po booster dozu, a druga doza me fino smlavila pa da se pripremim🙃🙈

Znam da si pitala, ali malo je mjesto, odmah će se znati tko je,haha Nije u nekom velikom kliničkom bolničkom centru. Cijepila sam se 25.11., iskreno već sam zaboravila, morala sam pogledati u kalendar. Nisam imala nikakvih simptoma (bol u ruci pola dana ), lakše nego drugi put, kad sam imala bol u ruci 2 dana,haha Što je tebi bilo? Temperatura? Koje cjepivo? Jesi razmišljala otići izvaditi razinu antitijela prije nego ideš na treću dozu. Jer ako si imala burnu reakciju možda ih imaš "puno", pa je "bolje" čekati! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    02. Prosinac 2021. 12:54

MarijanaMartin ma nema nikakvih hard feelingsa😂🤪 ja samo kažem da vjerojatno ne misliš ništa loše, ali termin koji koristiš za nekog nije točan, jel.
    Ja nemam pozitivno razmišljanje npr. o tim ljudima koji odbijaju cijepiti djecu s ičim, antivakserimau punom smislu, štoviše, ja bi ih sve kazneno prijavila jer sam imala prilike čuti iz prve ruke šta takve odluke znaju donijeti djeci. To bi usporedila i s veganima. Meni je ok da odrasla osoba ne jede meso iz bilo kojih razloga, apsolutno na to ima pravo, ali mi je jako diskutabilno kad ti vegani to isto rade svojoj djeci od tipa godinu dana jer eto oni nisu za jedenje mesa. Ne mislim ja da vegani ne mogu imati kvalitetnu prehranu, dapače, vjerujem da ju stvarno imaju, ali tak svjesno i namjerno nešto uskraćivati djetetu u razvoju zbog svojih uvjerenja mi je van svake pameti.
    To mislim i za ta osnovna, obavezna cjepiva male djece. Kad pročitam da netko nije liječio dijete npr. paracetamolom nego sirovim krumpirima jer eto ima svoje teorije, kosa mi se diže, a djetetu naravno nije bolje 😅

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 12:54

Dubrovčanka

Jela sam naranču prije uru ipo 🤣

Oke je,bitno da nije na taste toliko 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    02. Prosinac 2021. 13:22

MarijanaMartin

Amelie

Znam da si pitala, ali malo je mjesto, odmah će se znati tko je,haha Nije u nekom velikom kliničkom bolničkom centru. Cijepila sam se 25.11., iskreno već sam zaboravila, morala sam pogledati u kalendar. Nisam imala nikakvih simptoma (bol u ruci pola dana ), lakše nego drugi put, kad sam imala bol u ruci 2 dana,haha Što je tebi bilo? Temperatura? Koje cjepivo? Jesi razmišljala otići izvaditi razinu antitijela prije nego ideš na treću dozu. Jer ako si imala burnu reakciju možda ih imaš "puno", pa je "bolje" čekati!

Ok, sve kuzim. 
    Ma cijepila sam se davno.. drugi mjesec.. tak da sam radila antitijela i nalaz kaže 172 U/mL. Nije da nemam ništa, ali mislim da je slabo.. a gledam i da je u drugom tromjesečju najbolje primiti cjepivo i da nešto preko posteljice dođe i bebi pa da je zaštićena bar prvih par mjeseci. Čekala bih ja možda još, nije mi teško minimalizirati druženja, ali ide Božić i MM će poludjeti zatvoren u kući a i ja s njim takvim pa ono.. da se ipak osjećam sigurnije idem to odraditi. Ne želim biti dio crne statistike. A reakcija je bila nakon druge doze takva da sam 12h od cijepiva dobila drhtavicu pa osjećaj trnaca niz cijelu kralježnicu, glavobolju, slabost.. nisam imala temp. Ali osjećaj je bio čudan, posebno ta drhtavica.. srećom to je stalo kad sam se utoplila. Prespavala sam 10h i drugi dan ko nova. Sve sam ja to uredno prijavila i Halmedu kao nuspojave nek se zna! 😁 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    02. Prosinac 2021. 13:24

Dubrovčanka

Sunašce ma meni eto čudno pa me zabrinulo kako svi idu,a ja ne idem. Al valjda on zna bolje. Hvala ti šta me tješiš al Eto bilo me malo zabrinulo još kad sam čitala posljedice gestacijskog dijabetesa muka mi došla 🤯

A da ti to ipak odradiš privatno ako ništa? Vidim da te kopka, vjerujem da bi i mene.. danas to postaje skoro rutinski, zašto štedi na tome. Nek ti bude sve uredno, ali da ti to ipak znaš i da možeš mirno uživati u božićnim kolačima;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.