Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    02. Prosinac 2021. 09:38

Sunašceeee sretan ti rođendan 😘😘😘🥳🥳🥳 ožeži po slatkom danas obzirom na dobar ogtt 😂😂

LucK
    02. Prosinac 2021. 09:39

Anchy sretno na pregledu🤞🍀
    Sunašce želim ti sretan rođendan i sve najbolje🌺🥰
    Omerta žao mi je da te uhvatilo i neka prođe brzo i bez komplikacija❤️
    Demi moglo bi to biti to 🥰 ja još ništa ne osjećam, ali jedva čekam 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• MarijanaMartin
    02. Prosinac 2021. 09:44

Arsancres

MarijanaMartinantivakseri su inače ljudi koji su apsolutno protiv ikakvih cjepiva, obveznih ili neobveznih, a to tvoja gin ne može biti i da hoće, za sestru također sumnjam da može pa nije okej s tvoje strane da ih tako oslovljavaš.  … možete svi svoje stavove zadržati i za sebe 😑…

Zanimljivo razmišljanje. Onda ću se ispraviti ona je antikoronavakser,haha Ja s njom nisam dijelila svoje mišljenje, niti imam takve potrebe. Podijelila sam s vama baš sa ciljem "vas" koje drugačije mislite da čujete i medicinske informacije koje podupiru odluku ne cijepljenja.  Netko je pitao za "identitet" sestre i nisam ga navela jer mi to nije cilja. Ja bi voljela da i ostale dijelite info od svojih dr na temu cijepljenja i korone, iako se možda ne slažete s njima, jer bi ja voljela čuti i drugu stranu "onu za cijepljenje" koju nažalost trenutačno nemam gdje čuti! Medije ne pratim jer mi je to previše ispiranja mozga i ne želim se trovati. Vjerujem kako niti jedna od vas ne ostvaruje profit od bilo koje info koju podjeli o koroni i zato vam vjerujem.  Sorry ako sam tebe ili nekog uvrijedila! Ti ćeš mi biti cimerica u rađaoni 😜, zato "no hard feelings"!! 💕💕🥰🥰

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    02. Prosinac 2021. 10:09

MarijanaMartin

Arsancres

MarijanaMartinantivakseri su inače ljudi koji su apsolutno protiv ikakvih cjepiva, obveznih ili neobveznih, a to tvoja gin ne može biti i da hoće, za sestru također sumnjam da može pa nije okej s tvoje strane da ih tako oslovljavaš. … možete svi svoje stavove zadržati i za sebe 😑…

Zanimljivo razmišljanje. Onda ću se ispraviti ona je antikoronavakser,haha Ja s njom nisam dijelila svoje mišljenje, niti imam takve potrebe. Podijelila sam s vama baš sa ciljem "vas" koje drugačije mislite da čujete i medicinske informacije koje podupiru odluku ne cijepljenja. Netko je pitao za "identitet" sestre i nisam ga navela jer mi to nije cilja. Ja bi voljela da i ostale dijelite info od svojih dr na temu cijepljenja i korone, iako se možda ne slažete s njima, jer bi ja voljela čuti i drugu stranu "onu za cijepljenje" koju nažalost trenutačno nemam gdje čuti! Medije ne pratim jer mi je to previše ispiranja mozga i ne želim se trovati. Vjerujem kako niti jedna od vas ne ostvaruje profit od bilo koje info koju podjeli o koroni i zato vam vjerujem. Sorry ako sam tebe ili nekog uvrijedila! Ti ćeš mi biti cimerica u rađaoni 😜, zato "no hard feelings"!! 💕💕🥰🥰

Moj ginekolog je promrmljao da struka preporuča pa sam ga zamolila ako želi podijeliti svoje osobno mišljenje i onda je on rekao da on osobno smatra da nije dovoljno istraženo ali da je i sama bolest dosta opasna pa bi se bilo dobro što je više moguće čuvati iako je svjestan da je to skoro pa nemoguće. Muž je pitao svoju dr.opće prakse koja je aposlutno za, a moj dr.opće prakse nije htio ni komentirati već me uputio na mog ginekologa. Osobno smatram da nitko pa ni doktori ne mogu sa sigurnošću reći da li je cijepljenje u trudnoći sigurno ili ne te se sve na kraju svodi na osobno mišljenje. Podržavam svačiju odluku i smatram da svatko ima pravo birati za sebe. 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    02. Prosinac 2021. 10:11

Sunašce sve najbolje ti želim za rockas 🥰♥️🎉 da ga lijepo provedes ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Shea
    02. Prosinac 2021. 10:42

Cure, sad ja ovako nevezano ulijećem s pitanjem.
    Znate li za neke dobre knjige koje prate recimo djetetovu prvu godinu života? Baš bi si nešto uzela ali u moru svega nisam shvatila šta bi bilo dobro.
    Ako ima neka mama koja je već nešto čitala ili trenutno čita, bila bih zahvalna za preporuku :)

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓
    Anomaly scan 4.12.2021. uredan

Idući pregled 25.2.2022.

Shea
    02. Prosinac 2021. 10:49

Dubrovčanka

I ja bi neku knjigu ovako trudnoća dojenje i beba za nas koji nemaju pojma o ničemu. Onako sa sličicama da je bogata

e to to... ni ja nemam pojma o icemu

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓
    Anomaly scan 4.12.2021. uredan

Idući pregled 25.2.2022.

• MarijanaMartin
    02. Prosinac 2021. 11:04

Dubrovčanka

I ja bi neku knjigu ovako trudnoća dojenje i beba za nas koji nemaju pojma o ničemu. Onako sa sličicama da je bogata

Svakako preporučam roda.hr. odete na izbornik, pa dokumenti, pa Rodine brošure, letci, slikovnice. Mislim da je to super za početak i uvijek se možete vraćati i iznova čitati, a besplatno je. Ja sam vjerovala samo njihovim informacijama o dojenju!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Omerta
    02. Prosinac 2021. 11:31

Tejuska♡

Jutro ♥️Omerta pa bas te sastavilo😪nisi bome ni ti dobro..
    Nadam se da ce vise to sve otici k…i da budes bolje 🙏
    Koliko si sad vec dana?

Hvala cure na savjetima i podršci.. 
    Pa tamo negdje od 20.11. su krenuli blaži simptomi.. A od 24.11. temp preko 38. Sva sreća samo navečer.. Ostale simptome sam navela već par puta. Ovu noć temp nije bilo.. Ali sam loše spavala.. Mala budna od 6 ujutro jer si je jučer preskočila popodnevni spavanac pa je čorila već prije 20h. Ona se naspavala, a ja ko zombi. Malo sam se muvala po stanu, al baš sam si nikakva, umorna i bez energije. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    02. Prosinac 2021. 11:35

Shea

Cure, sad ja ovako nevezano ulijećem s pitanjem.
    Znate li za neke dobre knjige koje prate recimo djetetovu prvu godinu života? Baš bi si nešto uzela ali u moru svega nisam shvatila šta bi bilo dobro.
    Ako ima neka mama koja je već nešto čitala ili trenutno čita, bila bih zahvalna za preporuku :)

Hej, od više mama sam dobila preporuku za knjigu dr. Jovančevića Godine prve zašto su važne. On je naš dosta cijenjeni pedijatar s godinama iskustva pa eto mislim da ta nije loša. Nisam se još toliko bavila time jer sam još na trudničkoj literaturi tako da zasad samo to;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.