Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    17. Studeni 2021. 09:31

antonela98

Jutro curee!
    Jel imate kakve prijedloge za izlet i mjesto gdje se moze pojesti za normalnu cijenu? Zagorje, Samobor

Ja ti sutra idem na rucak povodom mog rodendana u klet Kozjak domaca fina klopa a pristupacne cijene. Imas i u Samoboru k Grabeku tak nesto se zove isto je fino i domace. I imas OPG Slavagora iznad Samobora prekrasano je.
    Cula sam da je dobro i u Gresnoj Gorici samo je to malo dalje...
    Uglavnom za sve moras zvati i rezervirati. Imaju telefone na internetu!

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 10:20

Dubrovčanka

Demy daaa,sve mi je uredno Bogu hvala. Zato me vjer ne šalje na urinokulturu.
    Tejuska draga pa ti si danas ❤️ Sretno!

Daa,rekla je da dodem tako ranije da vidi da li je iza covida sve dobro,pa jedva cekam ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 10:22

plavo_nebo

Ja upravo na ogtt. Popila glukozu i sad cekam iduca dva mjerenja. Najgore sto sam gladnaaa 🤣

Drago mi je sto su svima ok pregledi. Nama je iduci 7.12 pa mozda saznamo spol.. imamo malu curicu i svi govore da sad mora biti decko. Muz zeli curicu jer kaze da ce sin biti hahar na njega a to ne zeli 😂😂

Sretnooo,da ti bude dobar nalaz 🥰 
    Haha ti muski...Mi imamo dva decka pa kaze da on ne zna kako ce ako je curica 🤣 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• XOXO
    17. Studeni 2021. 11:35

Dobro jutro cure. 
    Cestitke svima na jucer odradenim pregledima i onima koje su saznale spol 💗💙
    Coksa zao mi je za streptokok. Popij antibijotik i pokusaj ipak malo primirit. Bar koji dan.
    Bambolina jesi sastavila komodu?  I ja bi inzistirala na brisevima svakako.
    Sunasce cestitke na super pregledu. I drzim fikge da su svi nalazi uredni i da ne bude simptoma nakon cijepljenja ❤️
    Tejuska meozes mi ubacit 13.12. Sljedeci pregled. 
    Sretno svima danas na pregledima, ogttu... 
    Meni stigao postar, samo sam otvorila idem se sad zabavljat i raspakirati sve. Bas me veseli 🤩🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Ivana ❤️
    17. Studeni 2021. 11:39

Pozdrav svim budućim mamama! 
    Javlja se još jedna koja će u proljeće po prvi puta postati mama isto tako 😁

👩🏼 29y
    👦🏻 30y
    Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
    It’s a boy! 👶🏻💙

alena1
    17. Studeni 2021. 11:53

Dobar dan svima 😊
    Mene zanima da li je neka od vas imala  bolove u ledjima da nije mogla ustati do wc-a jer mene je gin. Poslao na bolovanje ali mene vise brinu ovi bolovi u maternici na pregledu je sve super ali ja doslovno ludim ko da mi neko nozeve zabija  doduse sad dosta manje kako ova 3 dana odmaram i lezim ali bas me to brine😭 

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

Arsancres
    17. Studeni 2021. 12:02

Omerta ak si rh negativna onda imaš još 2 kontrole u petrovoj, u 6.i 8.mj kak si rekla, a rh pozitivne samo u 8.mj.
    Naruči se na Duh opet za 3-4 tjedna, tako većinom svi idu u tim tjednima, plus minus kak te zapadne 😁
    Tina mene lovi depra kad kažeš da imate još par stvari, ja imam osjećaj da imamo sve 😭 a krenuli smo raditi sami i nije da se ne krećemo s mjesta, ali meni to sve vječnost 🥺 ja radila ogtt u Salzeru, 120kn, u Analizi ti je 90kn ali rade ga samo pon-pet iako rade subotom, sad ću u dz jer mi muž uzeo petak i pon godišnji da budemo malo svi doma pa mi onda izvedivo sve da može mala biti s njim 😇
    Antonela98 mislim da si ti pitala, meni je u Samoboru prefina klopa u Napoliju i Samoborskoj pivnici, također i u Kantunu (bivši restoran kod Mrve) ali oni su sad prije koji dan zatvorili za sve osim dostava 🥺 do proljeća. A oni su mi imali baš top hranu 🐽 meni muž radi na terenu okolicu Zga uključujući Samobor pa smo sve živo probali hahaha 
    U zagorju nisam previše jela haha, ali nedavno smo bili kpd Varaždina u nekom zaselku u restoranu Žmah, imaju prefinu hranu, nije onako vječni klasik kao kod svih iste stvari, taj dan su imali jedno 4 vrste samo krem juha, prvi put sam tamo jela krem juhu od koprive🤭 svi imaju oni fb pa škicni slike tanjura 😂

• MarijanaMartin
    17. Studeni 2021. 12:36

Sunašce83

… a poslje toga na drugu dozu pfizera…. Nadam se da ce hormoni i dalje biti ok i da necu imati kakve simptome pikanja protiv covida😬😁. Sad cekam 26.11. za ogtt😖🤢.

Ja sam se naručila za idući utorak za treću dozu,haha Nisi sama!!😂😂🤪🤪 Mislila sam čekati, ali su svi oko mene u kontaktu sa zaraženima i dolaze raditi, zato sam malo požurila! Javi jesi imala nuspojave!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• XOXO
    17. Studeni 2021. 12:39

Sunasce javi kako je proslo cijepljenje i ja imam za dva tjedna drugu dozu pa da se pripremim

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

BlueBaby0709
    17. Studeni 2021. 13:30

Cure koje čekate dječake,gdje kupujete robicu? Gdje imaju najveći izbor?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.