Jutro curee!
Jel imate kakve prijedloge za izlet i mjesto gdje se moze pojesti za normalnu cijenu? Zagorje, Samobor
Ja ti sutra idem na rucak povodom mog rodendana u klet Kozjak domaca fina klopa a pristupacne cijene. Imas i u Samoboru k Grabeku tak nesto se zove isto je fino i domace. I imas OPG Slavagora iznad Samobora prekrasano je.
Cula sam da je dobro i u Gresnoj Gorici samo je to malo dalje...
Uglavnom za sve moras zvati i rezervirati. Imaju telefone na internetu!
Demy daaa,sve mi je uredno Bogu hvala. Zato me vjer ne šalje na urinokulturu.
Tejuska draga pa ti si danas ❤️ Sretno!
Daa,rekla je da dodem tako ranije da vidi da li je iza covida sve dobro,pa jedva cekam ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja upravo na ogtt. Popila glukozu i sad cekam iduca dva mjerenja. Najgore sto sam gladnaaa 🤣
Drago mi je sto su svima ok pregledi. Nama je iduci 7.12 pa mozda saznamo spol.. imamo malu curicu i svi govore da sad mora biti decko. Muz zeli curicu jer kaze da ce sin biti hahar na njega a to ne zeli 😂😂
Sretnooo,da ti bude dobar nalaz 🥰
Haha ti muski...Mi imamo dva decka pa kaze da on ne zna kako ce ako je curica 🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro cure.
Cestitke svima na jucer odradenim pregledima i onima koje su saznale spol 💗💙
Coksa zao mi je za streptokok. Popij antibijotik i pokusaj ipak malo primirit. Bar koji dan.
Bambolina jesi sastavila komodu? I ja bi inzistirala na brisevima svakako.
Sunasce cestitke na super pregledu. I drzim fikge da su svi nalazi uredni i da ne bude simptoma nakon cijepljenja ❤️
Tejuska meozes mi ubacit 13.12. Sljedeci pregled.
Sretno svima danas na pregledima, ogttu...
Meni stigao postar, samo sam otvorila idem se sad zabavljat i raspakirati sve. Bas me veseli 🤩🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Pozdrav svim budućim mamama!
Javlja se još jedna koja će u proljeće po prvi puta postati mama isto tako 😁
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
Dobar dan svima 😊
Mene zanima da li je neka od vas imala bolove u ledjima da nije mogla ustati do wc-a jer mene je gin. Poslao na bolovanje ali mene vise brinu ovi bolovi u maternici na pregledu je sve super ali ja doslovno ludim ko da mi neko nozeve zabija doduse sad dosta manje kako ova 3 dana odmaram i lezim ali bas me to brine😭
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Omerta ak si rh negativna onda imaš još 2 kontrole u petrovoj, u 6.i 8.mj kak si rekla, a rh pozitivne samo u 8.mj.
Naruči se na Duh opet za 3-4 tjedna, tako većinom svi idu u tim tjednima, plus minus kak te zapadne 😁
Tina mene lovi depra kad kažeš da imate još par stvari, ja imam osjećaj da imamo sve 😭 a krenuli smo raditi sami i nije da se ne krećemo s mjesta, ali meni to sve vječnost 🥺 ja radila ogtt u Salzeru, 120kn, u Analizi ti je 90kn ali rade ga samo pon-pet iako rade subotom, sad ću u dz jer mi muž uzeo petak i pon godišnji da budemo malo svi doma pa mi onda izvedivo sve da može mala biti s njim 😇
Antonela98 mislim da si ti pitala, meni je u Samoboru prefina klopa u Napoliju i Samoborskoj pivnici, također i u Kantunu (bivši restoran kod Mrve) ali oni su sad prije koji dan zatvorili za sve osim dostava 🥺 do proljeća. A oni su mi imali baš top hranu 🐽 meni muž radi na terenu okolicu Zga uključujući Samobor pa smo sve živo probali hahaha
U zagorju nisam previše jela haha, ali nedavno smo bili kpd Varaždina u nekom zaselku u restoranu Žmah, imaju prefinu hranu, nije onako vječni klasik kao kod svih iste stvari, taj dan su imali jedno 4 vrste samo krem juha, prvi put sam tamo jela krem juhu od koprive🤭 svi imaju oni fb pa škicni slike tanjura 😂
… a poslje toga na drugu dozu pfizera…. Nadam se da ce hormoni i dalje biti ok i da necu imati kakve simptome pikanja protiv covida😬😁. Sad cekam 26.11. za ogtt😖🤢.
Ja sam se naručila za idući utorak za treću dozu,haha Nisi sama!!😂😂🤪🤪 Mislila sam čekati, ali su svi oko mene u kontaktu sa zaraženima i dolaze raditi, zato sam malo požurila! Javi jesi imala nuspojave!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sunasce javi kako je proslo cijepljenje i ja imam za dva tjedna drugu dozu pa da se pripremim
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure koje čekate dječake,gdje kupujete robicu? Gdje imaju najveći izbor?
Sortiraj odgovore
Najstariji