Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    16. Studeni 2021. 22:11

Sunašce83

Ma garant ti je zivac poceo skakati na zadnjem mjerenju jer ti je bilo dosta pa ti je zato kao malo povisen bio,ali dobro kazes da nije isto preko cijelog dana ili svaki dan.

Ja sam i to pomislila isto🙈 em sam taj dan malo spavala, em mi dala ta ženska tu glukozu u vreloj vodi, već mi dovoljno stresa bilo što sam muku mučila da popijem to, preznojila se jbt da se ne izbljujem 🤦‍♀️🥴
    Danas sam baš mjerila sat vremena nakon ručka, 6.4, a jela baš fino. Onda kasnije niti nisam ako je takav nakon sat vremena, još kasnije može samo niži biti. Sad ću još jednom i navečer.. Ma sve si kontam žali Bože i para što sam kupila te trakice i glukometar 🙈
    Meni zapravo nije jasno kak da mi se organizam ne šokira nakon tolike količine šećera koji mu gurnu da popijem, ja jedem slatko, naravno, ali znam po 3 tjedna ništa ne pojest, a ono znam se u jednom danu nepotrebno najest smeća 😁 ali u svakom slučaju pa ko toliko grune u sebe i još sjedi, ja ne mogu sjedit i mirovat ni 10 min u danu jer imam malo dijete 😂😂
    Posvudušo super za pregled, baš mi drago da si sve lijepo vidjela ❤️ tako bi svi trebali raditi ❤️
    Jel bila koja skoro u Petrovoj? Ja planiram u petak ići opet obaviti IAT pa si sve mislim šta će me tamo zateć 🙈🙈

Arsancres
    16. Studeni 2021. 23:14

Bambolina

Sad kada sam bila privatno, doktor mi je preporučio da odradim urinokulturu, OGTT i testove senzibilizacije.. Stvarno se nadam da će mi sve to i moj gin odraditi 🤞🏻 ako ne, opet privatno 🤯

Obavezno napravi briseve, znam da su socijalci obično škrti za uputnice za njih jer kao jako je skupa pretraga, ali to nije tvoj problem. Traži ih što prije i malo i preuveličaj šta te boli, pecka itd, da ne bi bilo kao sve ok, šta tražiš nepotrebno bla bla, ne mora on stvarno znati koliko ti je jak iscjedak ili već što. 
    Ja idem sad baš opet sve ponovo, kks, hormone štitnjače, urinokulturu, senzibilizaciju i opet nesretni ogtt. Briseve ću kroz 2-3 tjedna isto.

• _Katja_
    17. Studeni 2021. 00:41

Omerta čestitam na curici i dobrom pregledu 🤗 Tri sestre, meni je to wow 🥰
    Čestitke i ostalima na dobrim pregledima, drago mi je samo lijepe novosti pročitati. 
    Bambolina i ja sam imala gljivice pa mi je doktorica dala neke vaginalete za koje nikad nisam čula i uopće mi nisu pomogle, vratilo se to odmah brzo. Pa sam ja na svoju ruku uzela dobri stari canesten s onom kremom za vanjsko područje i nakon tog kao nova 🤩

Arsancres
    17. Studeni 2021. 00:53

Bambolina ja tek sad skužila to za lentu, baš wtf 🙈 znam da se na temi na kojoj sam bila s prvom curkom znalo nekim curama sve poremetiti, tipa ti 25tjedan i piše ti još 250 dana do kraja, a nekoj u 37tt npr. 150 😂 onda bi se odjednom unormalizirale same od sebe, možda se tak i naše 🤭🤭
    Moj socijalac je takva ladovina srećom po pitanju svih uputnica, nisam doduše nikada bila kod njega na pregledu, prebacila sam se po preseljenju, ali lik je baš normalan, kad god nešto pitam baš je ovak ko što Sunašce kaže za svog, jel još šta trebate🙈 jučer ga zvala za te uputnice, ja diktiram i sve mislim hoću išta zaboraviti, evo njega odma dajte i ogtt, ja reko ma privatno sam išla pa ću opet jer mi paše subotom, a on meni pa dobro, mogu i ja jednu pustit nek se nađe, sve vi to plaćate 😂 mislim takvi bi trebali svi biti, a ne škrtariti, to je suludo da žene moraju lagat i muljat da bi dobile neku uputnicu ili da zapravo on tebi po defaultu neće dat da prekontroliraš nešto u trudnoći. Toliko puta sam čula od nekih žena da im nešto bude otkriveno u urinu ili na brisevima, a pojma nisu imale jer nisu imale simptome. 🤦‍♀️
    Sunašce a i to što kažeš, ajde barem sam se ovako malo smirila, taj tren me opralo da ću se sad zakucat s tim profilima do poroda, više mi bio to šok. Sad kako ispadne, ispadne na testu, ali jasno mi je da gušterača radi svoj posao i da mi je normalan šećer stvarno. Ja ne bi mogla na toj dijeti biti do poroda, majke mi, ajde još te namirnice okej, ali to vaganje hrane jbt🤦‍♀️ i svaki obrok kruh ili zamjena, pa ne jedem toliko kruha haha

Omerta
    17. Studeni 2021. 06:01

Hvala svima.. Čestitke i ostalim curama na lijepim urednim pregledima i sretno danas koje idu! 🤞🤞🤞
    Kad bi meni sad trebao biti sljedeći pregled/uzv, sa koliko tjedana? Gin mi je rekao da se slobodno opet naručim u bolnici (pošto on to ništa ne prati nego mu ja samo pošaljem nalaz) .. Stoji mi još uputnica za TSH od dr opće prakse, to bi mogla danas il u petak, a njemu sam rekla neka šalje kad budem opet morala vaditi kks. Baš me zanima i kakav mi je šečer s obzirom da sam od početka natukla 5kg. E da, sad se sjetih i Petrova, za kontrolu onih antitijela, to sa 6 i 8 mj? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

TiNa
    17. Studeni 2021. 07:52

Helo 
    Ja vas citam i pratim Al ne stignem pisat. Jedva cekam da se vratim muzu (kod mame sam radi radova), jos su ostali zidovi i da na pod poslozimo laminat. Upravo se kupaona radi keramicar lijepi. Polako me i depra zna ulovit, nisam to htjela napisat da mi se ne smijete 😪vidla sam se s muzem prije 10 dana pa sam se bas rasplakala, eto doslo mi je. Inace nisam cmizdravka, al valjda i hormoni i jedva cekam da idem kuci i da si polako sve poslozim i sude u novu kuhinju i za bebu, ako me razumijete. @Tejuska zaboravih moj pregled je 1.12.i iza 24tj idem na oggt i to mislim da cu u Brayer otic samo moram vidjet kolko kosta. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    17. Studeni 2021. 07:55

Drago mi je cure da ste dobro, da su pregledi svi prosli dobro, neka tako i ostane. Ako nije nesto dobro biti ce. Ne brinite. Sto se tice kg i ja imam previse pa mi je rekla smanjit malo ugljikohidrate i, slatko, al nije da trpam to u sebe nego je vrijeme takvo da mi se opce nejde van iz kuce. Sivilo, tmurno i onda iz dosade samo zvacem nesto 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Demi30
    17. Studeni 2021. 08:22

Sunašce83 Da se osvrnem na ovaj "otvor" što si napisala.  I kod mene je tako otpočetka.  Svi su mi govorili pazi se zatvora, hemoroida... A ja 3 puta na dan na wc-u, bez ikakvog napora 😂🤷‍♀️ Nekad se pitam da li je to normalno.
    TiNa ako te tješi, ja moga ne vidim po nekoliko mjeseci jer je pomorac. Nekad se ne možemo čak ni čuti jer bude loš signal. Dosta toga smo prošli razdvojeni, pa evo i sad ove komplikacije i strahove u trudnoći.  Nije lako, ali ne volim kukat jer od kukanja nemam ništa 😂 Kažu mi žene: "Blago ti se, muž ti je pomorac." Više se i ne trudim objasnit da nije to baš tako lijepo, samo kažem: "Da, stvarno mi se blago, baš mi je dobro" 😂 Zato svaki trenutak kad je doma provedemo bolje i kvalitetnije nego oni što su po cijele dane skupa, više cijenimo zajedničko vrijeme. Tako da razumijem ovo tvoje plakanje za ovih 10 dana razdvojenosti i saljem ti podršku ❤️
    Dubrovčanka ako su ti leukociti u urinu ok, vjerovatno ti je i urinokultura uredu. Ali odradi da si mirna. Meni te bakterijice dole ne daju mira od početka trudnoće, a nikad prije problema s tim.. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

plavo_nebo
    17. Studeni 2021. 08:44

Ja upravo na ogtt. Popila glukozu i sad cekam iduca dva mjerenja. Najgore sto sam gladnaaa 🤣

Drago mi je sto su svima ok pregledi. Nama je iduci 7.12 pa mozda saznamo spol.. imamo malu curicu i svi govore da sad mora biti decko. Muz zeli curicu jer kaze da ce sin biti hahar na njega a to ne zeli 😂😂

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 08:45

LISTA PREGLEDA💚👶🎀
    Kriss - 17.11
    Anchika - 17.11
    Tejuška - 17.11
    Dani30 - 18.11
    Dubrovčanka - 19.11
    Magy107 - 22.11
    Luck - 22.11
    Doti - 22.11
    Fastazia - 22.11
    Arwen89 - 22.11
    Bambolina - 23.11
    Maya34 - 23.11
    Meri97 - 23.11
    EvaKB - 24.11
    Nooha - 25.11
    Hukica - 29.11
    Sunašce83 - 30.11
    Tina - 01.12
    Lovely_ - 01.12
    Marto - 01.12
    Anchy_23 - 02.12
    Amelie - 06.12
    BlueBaby0709 - 07.12
    SaporeVero - 08.12
    Arsancres - 08.12
    Tonka341 - 10.12
    Demi30 - 14.12
    Tani1984 - 14.12

TERMINI PORODA💚🎀
    Coksa - 17.02 🎀
    XOXO - 24.02 🎀
    Arsancres - 02.03🎀
    Tufnica1602 - 02.03
    MarijanaMartin - 06.03 💚 (Sv.Duh,Zg)
    Dubrovčanka - 07.03 🎀 (Dubrovnik)
    Bambolina - 11.03 🎀
    Lu - 13.03 🎀
    Martie30 - 13.03 💚
    Milica.Kamilica - 15.03💚
    Pau18 - 15.03 💚
    Elle - 16.03 🎀
    Sunašce83 - 17.03 (Rijeka) 💚
    Kriss - 17.03 🎀
    Tina - 19.03 💚 (Vinogradska,Zg)
    Hukica - 20.03 🎀
    Vickivale - 21.03 🎀🎀
    Maya34 - 23.03 💚
    TeaBj94 - 23.03 💚
    Aarauch - 23.03 🎀
    Arwen89 - 23.03 🎀
    Tonka341 - 24.03 💚
    MarTo - 24.03 💚 (Merkur,Zg)
    Nooha - 26.03 💚
    O_Nela - 28.03 (Split)
    Antonela98 -28.03 🎀
    Posvudusa - 30.03 🎀
    Shea - 01.04 🎀
    Magy107 - 05.04 💚
    BlueBaby0709 - 06.04 💚
    Doti - 11.04 💚 (Sv.Duh,Zg)
    Omerta - 13.04 🎀(Sv.Duh,Zg)
    -Katja- - 15.04 💚
    Katarina27098800 - 16.04
    Anchy_23 - 16.04 🎀 (Sv.Duh,Zg)
    SaporeVero - 24.04 💚
    Tejuska - 27.04 🎀 (Petrova Zg)
    Sunnyday92 - 29.04
    Tani1984 - 01.05 💚
    Meri97 - 04.05 🎀
    Luck - 05.05
    Anchika - 05.05
    Mariina1106 - 07.05
    Dada1224 - 08.05
    Plavo_nebo - 11.05 (Vinogradska,Zg)
    EvaKB - 11.05 💚
    RossaNerra - 12.05 💚
    Lovely_ - 12.05
    Alena1 - 17.05
    Fastazia - 18.05
    Demi30 - 20.05
    Blink13 - 21.05 🎀
    Maca31 - 23.05
    Niki777 - 25.05
    Dani30 -27.05
    Mjau - 30.05 🎀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.