Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    16. Studeni 2021. 10:52

Cure, bilo je kratko, ali slatko.. Stiže nam još jedna mala pišulja!!   I što je najbitnije zdrava.. Doktor kaže sve je uredno i super!! Uspio je ulovit i slikicu profila.  Neka i svima ostalima budu danas lijepe vijesti!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    16. Studeni 2021. 10:57

Omerta

Cure, bilo je kratko, ali slatko.. Stiže nam još jedna mala pišulja!!  I što je najbitnije zdrava.. Doktor kaže sve je uredno i super!! Uspio je ulovit i slikicu profila.Neka i svima ostalima budu danas lijepe vijesti!!

Jeej,cestitke Omerta na curici ♥️♥️ bas mi je drago da je sve odlicnoo 💞

Demi30

Hvala cure, pregled je popodne pa se javim iza 🙏❤️ U međuvremenu mi je stigao baby watcher i pozelenila sam dok sam nešto našla. Nisam očekivala da će otkucaji biti tako nisko 😂 Ja sve oko pupka vrtila. Malo sam se umirila, čuje se srčeko i to dobro, 150 otkucaja 😊

I ja sam tak pozelenila hahahha🥲🥴
    Sretnooo danas 💞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    16. Studeni 2021. 11:15

antonela98

Jutro curke 🤗 kaj kuhate? Ja vise nemam inspiracije 🤣

Ja ću danas neki bolonjez od buta s integralnom tjesteninom 🥵 sad već 3 dana gledam da ne jedem smeća zbog tog ogtta koji ću ponoviti, kupila sam si i aparatić za šećer pa mjerim i u biti mi je stalno dobar. Ne mogu jest po onoj dijeti 1800kalorija,meni je premalo to, slabo mi je.. Izbacila sam sve šećere, slatkiše ikakve, pekaru, bijelo brašno i one snackove bzvz koje jedem i bez da moram. Ako ne upali a jbg onda 😑

Arsancres
    16. Studeni 2021. 11:16

Omerta sad vidim, juhuuu 🥳🥳🥰🤞 sad čekaj komentare babuna da morate i četvrto da bude muško 😂😂😂
    Jel gužva na Duhu? 

elle 🙋‍♀️
    16. Studeni 2021. 11:36

Omerta

Cure, bilo je kratko, ali slatko.. Stiže nam još jedna mala pišulja!!  I što je najbitnije zdrava.. Doktor kaže sve je uredno i super!! Uspio je ulovit i slikicu profila.Neka i svima ostalima budu danas lijepe vijesti!!

Čestitaaam 🥳💖

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    16. Studeni 2021. 11:36

Omerta čestitam na super pregledu i maloj curici 🥰
    Ostalim koje imaju danas isto tako želim dobre preglede 😊
    -
    Kod mene je kaos.. muž jučer testiran testom iz ljekarne, nažalost pozitivan 😔 čeka poziv za "pravi" test.. moj negativan (nadam se da će tako i ostati).. otišla kod svojih odmah sinoć
    -
    Došao mi paket sa Sinsay stranice, uzela 5 bodia, ispalo me 56kn
    I mogu reći da sam na prvu baš zadovoljna kvalitetom 😊

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    16. Studeni 2021. 11:38

antonela98

Jutro curke 🤗 kaj kuhate? Ja vise nemam inspiracije 🤣

Kod mene danas kiselo zelje dinstano,krumpir,peceni lungic 😄😄 isto smo bezidejni uvijek 🥲🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Studeni 2021. 11:39

Maya34

Omerta čestitam na super pregledu i maloj curici 🥰
    Ostalim koje imajudanas isto tako želim dobre preglede 😊
    -
    Kod mene je kaos.. muž jučer testiran testom iz ljekarne, nažalost pozitivan 😔 čeka poziv za "pravi" test.. moj negativan (nadam se da će tako i ostati).. otišla kod svojih odmah sinoć
    -
    Došao mi paket sa Sinsay stranice, uzela 5 bodia, ispalo me 56kn
    I mogu reći da sam na prvu baš zadovoljna kvalitetom 😊

Bas mi je zao! 😔 nadam se da ce te zaobici,ako ne,barem da prode cim lakse ♡ 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    16. Studeni 2021. 12:02

Dubrovčanka

Demi po otkucajima bi mogla bit cura 😍😄

Dubrovčanka to sam i ja pomislila ali tko zna ☺️ Ja i dalje imam osjećaj da je pišulinac 😂 Nadam se da ćemo danas saznati 🥰
    Omerta cestitke na super pregledu i na maloj, zdravoj curici!
    Neka nam svima svaki pregled bude takav 🙏

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    16. Studeni 2021. 12:03

Btw kod mene je varivo od kiselog kupusa, graha i pancete 😂 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.