Cure, bilo je kratko, ali slatko.. Stiže nam još jedna mala pišulja!!  I što je najbitnije zdrava.. Doktor kaže sve je uredno i super!! Uspio je ulovit i slikicu profila.
Neka i svima ostalima budu danas lijepe vijesti!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure, bilo je kratko, ali slatko.. Stiže nam još jedna mala pišulja!! I što je najbitnije zdrava.. Doktor kaže sve je uredno i super!! Uspio je ulovit i slikicu profila.
Jeej,cestitke Omerta na curici ♥️♥️ bas mi je drago da je sve odlicnoo 💞
Hvala cure, pregled je popodne pa se javim iza 🙏❤️ U međuvremenu mi je stigao baby watcher i pozelenila sam dok sam nešto našla. Nisam očekivala da će otkucaji biti tako nisko 😂 Ja sve oko pupka vrtila. Malo sam se umirila, čuje se srčeko i to dobro, 150 otkucaja 😊
I ja sam tak pozelenila hahahha🥲🥴
Sretnooo danas 💞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro curke 🤗 kaj kuhate? Ja vise nemam inspiracije 🤣
Ja ću danas neki bolonjez od buta s integralnom tjesteninom 🥵 sad već 3 dana gledam da ne jedem smeća zbog tog ogtta koji ću ponoviti, kupila sam si i aparatić za šećer pa mjerim i u biti mi je stalno dobar. Ne mogu jest po onoj dijeti 1800kalorija,meni je premalo to, slabo mi je.. Izbacila sam sve šećere, slatkiše ikakve, pekaru, bijelo brašno i one snackove bzvz koje jedem i bez da moram. Ako ne upali a jbg onda 😑
Omerta sad vidim, juhuuu 🥳🥳🥰🤞 sad čekaj komentare babuna da morate i četvrto da bude muško 😂😂😂
Jel gužva na Duhu?
Cure, bilo je kratko, ali slatko.. Stiže nam još jedna mala pišulja!! I što je najbitnije zdrava.. Doktor kaže sve je uredno i super!! Uspio je ulovit i slikicu profila.
Čestitaaam 🥳💖
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Omerta čestitam na super pregledu i maloj curici 🥰
Ostalim koje imaju danas isto tako želim dobre preglede 😊
-
Kod mene je kaos.. muž jučer testiran testom iz ljekarne, nažalost pozitivan 😔 čeka poziv za "pravi" test.. moj negativan (nadam se da će tako i ostati).. otišla kod svojih odmah sinoć
-
Došao mi paket sa Sinsay stranice, uzela 5 bodia, ispalo me 56kn
I mogu reći da sam na prvu baš zadovoljna kvalitetom 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutro curke 🤗 kaj kuhate? Ja vise nemam inspiracije 🤣
Kod mene danas kiselo zelje dinstano,krumpir,peceni lungic 😄😄 isto smo bezidejni uvijek 🥲🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta čestitam na super pregledu i maloj curici 🥰
Ostalim koje imajudanas isto tako želim dobre preglede 😊
-
Kod mene je kaos.. muž jučer testiran testom iz ljekarne, nažalost pozitivan 😔 čeka poziv za "pravi" test.. moj negativan (nadam se da će tako i ostati).. otišla kod svojih odmah sinoć
-
Došao mi paket sa Sinsay stranice, uzela 5 bodia, ispalo me 56kn
I mogu reći da sam na prvu baš zadovoljna kvalitetom 😊
Bas mi je zao! 😔 nadam se da ce te zaobici,ako ne,barem da prode cim lakse ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Demi po otkucajima bi mogla bit cura 😍😄
Dubrovčanka to sam i ja pomislila ali tko zna ☺️ Ja i dalje imam osjećaj da je pišulinac 😂 Nadam se da ćemo danas saznati 🥰
Omerta cestitke na super pregledu i na maloj, zdravoj curici!
Neka nam svima svaki pregled bude takav 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Btw kod mene je varivo od kiselog kupusa, graha i pancete 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji