Čestitke na urednim pregledima!
Meni piše da je posteljica visoko.. Cerviks zatvoren 40mm. Znate šta mi se desilo.. I to dva puta, kad je doktor na određenom dijelu trbuha pritiskao uzv.. Prošla me kao neka struja kroz cijelo tijelo.. To mi se dešavalo i tokom prošle trudnoće iz čistog mira odnosno dok bi se kretala ili nešto.. Pitala sam doktora jesu to neki živci ili ligamenti, pa kaže da može biti da je to kod mene jako osjetljivo. Možda i zbog dijastaze. Inače sam jako mršava veli pa je uspio sve vidjeti čak i cerviks preko trbuha.
Ma daaj,mene je bas sad neka jeza prosla kad sam to procitala.Ali sigurno da je osjetljivije nego kod nas koje smo salaste.
Jel ti je to onak neugodno ili? Ne boli ili nes?
Pa neugodno je i baš čudno, sva sam se trznula, al sva sreća traje tu sekundu. Kažem ti, osjećaj kao da mi je netko iz trbuha kroz cijelo tijelo poslao kratak strujni udar. (nedo Bog da ikad doživim pravi). Nebojte se nije to do uzv-a. U prošloj trudnoći sam se znala šaliti da mi beba ima neke super moći, haha..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lu i coksa prekrasne ste trudnice!
Drago mi je da su svi pregledi dobro prosli!
Tina sliku moras uploudati na imbbg stranicu i link onda ovdje zaljepis 😉
Mame može informacija kada ste po prvi puta osjetile bebine pokrete/udarce u stomaku? Trudna sam 17 tjedana i tome se najviše veselim 😁❤️
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
Mame može informacija kada ste po prvi puta osjetile bebine pokrete/udarce u stomaku? Trudna sam 17 tjedana i tome se najviše veselim 😁❤️
I ja sam danas 17 tt ali jos nista konkretno ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Čestitke na urednim pregledima!
Meni piše da je posteljica visoko.. Cerviks zatvoren 40mm. Znate šta mi se desilo.. I to dva puta, kad je doktor na određenom dijelu trbuha pritiskao uzv.. Prošla me kao neka struja kroz cijelo tijelo.. To mi se dešavalo i tokom prošle trudnoće iz čistog mira odnosno dok bi se kretala ili nešto.. Pitala sam doktora jesu to neki živci ili ligamenti, pa kaže da može biti da je to kod mene jako osjetljivo. Možda i zbog dijastaze. Inače sam jako mršava veli pa je uspio sve vidjeti čak i cerviks preko trbuha.
Ma daaj,mene je bas sad neka jeza prosla kad sam to procitala.Ali sigurno da je osjetljivije nego kod nas koje smo salaste.
Jel ti je to onak neugodno ili? Ne boli ili nes?
Pa neugodno je i baš čudno, sva sam se trznula, al sva sreća traje tu sekundu. Kažem ti, osjećaj kao da mi je netko iz trbuha kroz cijelo tijelo poslao kratak strujni udar.(nedo Bog da ikad doživim pravi). Nebojte se nije to do uzv-a. U prošloj trudnoći sam se znala šaliti da mi beba ima neke super moći, haha..
Bas zanimljivo 😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobar dan svima 😊
Mene zanima da li je neka od vas imala bolove u ledjima da nije mogla ustati do wc-a jer mene je gin. Poslao na bolovanje ali mene vise brinu ovi bolovi u maternici na pregledu je sve super ali ja doslovno ludim ko da mi neko nozeve zabija doduse sad dosta manje kako ova 3 dana odmaram i lezim ali bas me to brine😭
Meni je bol u donjem dijelu leđa počela u 13 tjednu i čak na lijevi kuk zna udariti toliko da iz čista mira šepam..traje par dana da se jedva ustanem,pa dan-dva ništa i ukrug tako. Tješim se da je to sve jer sam baš mršavko,prva trudnoća pa kako rastemo sve se raštimava, iako dr.kaže da je još rano za takve bolove.
Ja imam osjecaj da mi ponekad sve uhvati da me moraju podici da ustanem jer drugacije nemogu 😆 muz mi je pred vratima bio najamnje 5 min dok sam se dovukla da mu otvorim ja bas i nisam neki mrsavko 🤣 nadam se da ce nam biti bolje 🤞
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Nadam se da će me netko utješiti....trenutno sam 21 + 4, beba se sve više javlja, al ona je i dalje toliko nisko da me to baš plaši i vrlo je neugodan osjecaj ponekad kad lupka tak nisko.
Dakle govorimo o podrucju ispod ruba gačica, skroz prema stidnoj kosti.
Pregled mi je tek sutra tjedan.
Trebao je biti sutra, ali taman pada praznik, a moja doktorica je samo cetvrtkom u TA pa je prebacila za iduci tjedan.
Lu baš si slatka
Pokreti bebe. Ja sam ih osjetila u 19/20 tjednu. Nooha i meni je tako bilo u tim tjednima. Sad malecka udara svukuda ❤️
Ne brini to je normalno.
Sunašce nadam se da će ruka sutra manje boliti ❤️
Hvala ti!
Vjetojatno je sad to vec malo i panika jer je dugo od pregleda, a u prošloj trudnoći sam se u tom periodi 21 tt skroz otvorila...pa se bojim da ce opet tako...
A i iskreno ne sjecam se da je beba baš tako nisko bila...
I ja sam danas 17 tt ali jos nista konkretno ♡
Ja jučer 17 tjedana 😊
👩🏼 29y
👦🏻 30y
It’s a boy! 👶🏻💙
Ja sam osjetila prošli tjedan onako bas konkretno. Predivan osjećaj. Prije toga jesam ali dosta slabo a kako mi je i prva trudnoća nisam bas bila sigurna. Recimo negdje u 18. tjednu da su bili leptirići
.
Ja se toliko veselim da imam osjećaj da umišljam te “leptiriće” 😊
👩🏼 29y
👦🏻 30y
It’s a boy! 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji