Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    17. Studeni 2021. 18:56

Cure, ja muku mučim s mačkama lutalicama. Znaci testirala sam se na tokosplazmu i nemam imunitet i inače nisam Fan mačaka i izbjegavam ih ali odkad sam se preselila stalno su ki u dvorištu. Danas se doslovno popisala jedna na ulazna vrata i ja sam samo uzela kantu i isprala vrata a muž će oprat temeljito kad dođe doma. Nisam imala rukavice kada sam ispirala. Trebam li se brinut zaraze?? Ludim već lagano

• Mariina1106
    17. Studeni 2021. 19:08

Lu hvala ti ☺️

• Kriss
    17. Studeni 2021. 19:11

Evo i nas s pregleda, bili smo ujutro ali tak se baš ne osjećam dobro da vam ne mogu opisati, sutra će mama mužu i meni donijet testove čisto za svaki slučaj 😒
    Na UZV nisam bila, bila je užasna gužva, zbilja nisam mogla čekati pa ću to ovaj/idući tjedan kad budem išla na Ogtt. Dr kaže da malo ipak usporim, ipak mi nije ukinula Duphaston i cerviks je održan i uloživ za vrh prsta, rekla je da se ne zamaram previše oko toga samo nek ne sjedim puno.
    Idući pregled je 8.12.
    Jeeeedva čekam uzv da vidim bebolinu ❤️ ali od sinoć se stalno javlja, govori mi da se ne brinem i da je dobro ❤️

Čestitam svima na dobrim pregledima 😘
    -----
    Meni su sjele normalno komplikacije danas, 4200 i nešto kn, ko i inače a na komplikacijama sam od 8.mj.

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 19:27

Mariina1106

Cure, ja muku mučim s mačkama lutalicama. Znaci testirala sam se na tokosplazmu i nemam imunitet i inače nisam Fan mačaka i izbjegavam ih ali odkad sam se preselila stalno su ki u dvorištu. Danas se doslovno popisala jedna na ulazna vrata i ja sam samo uzela kantu i isprala vrata a muž će oprat temeljito kad dođe doma. Nisam imala rukavice kada sam ispirala. Trebam li se brinut zaraze?? Ludim već lagano

Nista ti nece biti,mi smo udomili 5 lutalica cak,dajemo im vani jesti,improvizirali im za spavanje i super.
    Nisu nam po kuci ali mi ih je jako zao.Radila sam test na toksoplazmu i cak nikad nisam to ni "preboljela"
    Doktorica je rekla da cu tu bakteriju prije dobiti u neopranom vocu i povrcu nego u samim mackama.
    Kad se budem selila cu uzeti neke miceke da je mojima lakse.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 19:28

_Katja_

Hvala na odgovorima za Breyer, ići ću u petak da vidim kakvo je stanje.
    Coksa 😍🤩Tejuska imam osjećaj da je curka kod tebe 🥰

Jeeel 😍 a bas ti hvala,mi bi bili bas sretni ♡

lu

https://ibb.co/6vLnyyR
    Evo da i ja skužim sliku staviti. Valjda sam dobro 🙄
    Mariina mislim da se ne trebaš brinuti za mačke. Znam ih puno da ih imaju i nisu ništa pokupili od njih. Nemoj samo izmet za njima čistiti i to je to.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    17. Studeni 2021. 19:29

Čestitke na urednim pregledima! 
    Meni piše da je posteljica visoko.. Cerviks zatvoren 40mm. Znate šta mi se desilo.. I to dva puta, kad je doktor na određenom dijelu trbuha pritiskao uzv.. Prošla me kao neka struja kroz cijelo tijelo.. To mi se dešavalo i tokom prošle trudnoće iz čistog mira odnosno dok bi se kretala ili nešto..  Pitala sam doktora jesu to neki živci ili ligamenti, pa kaže da može biti da je to kod mene jako osjetljivo. Možda i zbog dijastaze. Inače sam jako mršava veli pa je uspio sve vidjeti čak i cerviks preko trbuha. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 19:30

Anchika cestitke na pregledu ♥️ 
    Kriss kakve simptome imas? 😔 bas mi je zao i nadam se da ce brzo proci 💞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    17. Studeni 2021. 19:32

Omerta

Čestitke na urednim pregledima!
    Meni piše da je posteljica visoko.. Cerviks zatvoren 40mm. Znate šta mi se desilo.. I to dva puta, kad je doktor na određenom dijelu trbuha pritiskao uzv.. Prošla me kao neka struja kroz cijelo tijelo.. To mi se dešavalo i tokom prošle trudnoće iz čistog mira odnosno dok bi se kretala ili nešto.. Pitala sam doktora jesu to neki živci ili ligamenti, pa kaže da može biti da je to kod mene jako osjetljivo. Možda i zbog dijastaze. Inače sam jako mršava veli pa je uspio sve vidjeti čak i cerviks preko trbuha.

Ma daaj,mene je bas sad neka jeza prosla kad sam to procitala.Ali sigurno da je osjetljivije nego kod nas koje smo salaste.
    Jel ti je to onak neugodno ili? Ne boli ili nes?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    17. Studeni 2021. 19:45

Sunašce83

Tinaocekujemo slikicu😊.
    Coksapreslatka si🥰.
    Za sada jos nista od simptoma cjepljenja😬😂. Stalno se osluskujem,za sad je sve ok.

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    17. Studeni 2021. 19:53

Pokusavam uploadati sliku pa mi pise greska i greska, cim bude htjelo saljem 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.