Jel netko zna dal se za Breyer treba zvati za termin ili se samo mogu pojaviti? Htjela bih uraditi pretrage za štitnjaču kod njih
Samo se pojavis i nemoras bit nataste ja vadila prekjucer tsh, 85 kn
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Omerta ak si rh negativna onda imaš još 2 kontrole u petrovoj, u 6.i 8.mj kak si rekla, a rh pozitivne samo u 8.mj.
Naruči se na Duh opet za 3-4 tjedna, tako većinom svi idu u tim tjednima, plus minus kak te zapadne 😁
Tina mene lovi depra kad kažeš da imate još par stvari, ja imam osjećaj da imamo sve 😭 a krenuli smo raditi sami i nije da se ne krećemo s mjesta, ali meni to sve vječnost 🥺 ja radila ogtt u Salzeru, 120kn, u Analizi ti je 90kn ali rade ga samo pon-pet iako rade subotom, sad ću u dz jer mi muž uzeo petak i pon godišnji da budemo malo svi doma pa mi onda izvedivo sve da može mala biti s njim 😇
Antonela98 mislim da si ti pitala, meni je u Samoboru prefina klopa u Napoliju i Samoborskoj pivnici, također i u Kantunu (bivši restoran kod Mrve) ali oni su sad prije koji dan zatvorili za sve osim dostava 🥺 do proljeća. A oni su mi imali baš top hranu 🐽 meni muž radi na terenu okolicu Zga uključujući Samobor pa smo sve živo probali hahaha
U zagorju nisam previše jela haha, ali nedavno smo bili kpd Varaždina u nekom zaselku u restoranu Žmah, imaju prefinu hranu, nije onako vječni klasik kao kod svih iste stvari, taj dan su imali jedno 4 vrste samo krem juha, prvi put sam tamo jela krem juhu od koprive🤭 svi imaju oni fb pa škicni slike tanjura 😂
To ti meni izgleda "samo" jos to
Eto pehista smo, fali nam 1paket podnih plocica i nema ih opce u proizvodnji da bi dosle u hrvatsku, tek oko 20. 12. Friska informacija. Pa ja cu se ubit. Jel to moguce. Pa ja kao da prstom piknem u govno. Pa smo cekali keramicara. Pa jedan dan dode drugi dan ga nema. Pa ovog kaj je zbukao. Isuse znaci tak malo trebamo majstore i onda zajeb. Znam kako ti je. Mi smo od 8 mj u radovima svaki put kad se cujem s muzem i kad mi salje slike imam osjecaj da je vrijeme stalo i samo mi suze krenu ajme tek to... Znam da je posla i da nemozes sve preko noci Al onak,dosta mi je. Kao i tebi. Kuzis me?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sunašce83 Da se osvrnem na ovaj "otvor" što si napisala. I kod mene je tako otpočetka. Svi su mi govorili pazi se zatvora, hemoroida… A ja 3 puta na dan na wc-u, bez ikakvog napora 😂🤷♀️ Nekad se pitam da li je to normalno.
TiNa ako te tješi, ja moga ne vidim po nekoliko mjeseci jer je pomorac. Nekad se ne možemo čak ni čuti jer bude loš signal. Dosta toga smo prošli razdvojeni, pa evo i sad ove komplikacije i strahove u trudnoći. Nije lako, ali ne volim kukat jer od kukanja nemam ništa 😂 Kažu mi žene: "Blago ti se, muž ti je pomorac." Više se i ne trudim objasnit da nije to baš tako lijepo, samo kažem: "Da, stvarno mi se blago, baš mi je dobro" 😂 Zato svaki trenutak kad je doma provedemo bolje i kvalitetnije nego oni što su po cijele dane skupa, više cijenimo zajedničko vrijeme. Tako da razumijem ovo tvoje plakanje za ovih 10 dana razdvojenosti i saljem ti podršku ❤️
Dubrovčanka ako su ti leukociti u urinu ok, vjerovatno ti je i urinokultura uredu. Ali odradi da si mirna. Meni te bakterijice dole ne daju mira od početka trudnoće, a nikad prije problema s tim..
Tolko si mi to lijepo napisala da su mi potekle suze. Jer si me bar malo utjesila. Nismo nauceni bit razdvojeni, oboje inace radimo u turnusu i ako smo nekad ista smjena onda su tu jutarnje kave. Navecer setnja. Skupa smo doma. Volimo se druzit. Tak da znam, tko god ti kaze da Je lako bit zena pomorca. Vjerujem ti da nije. A ti samo reci da ti se blago. Sta moraju takve koje nis ne razumiju znat. Ma inace nisam tip od kukanja stvarno sam zahvalna na svemu Al sad me valjda danas tak hormoni oprali
I ja tebi saljem podršku i Hugh, 🤗
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
I ja imam slikicu ocete vidjet, svog deckica
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Cure koju su na komplikacijama, da li ste dobile puni iznos kao i inače? Evo meni su sad sjele ali isplaćeno mi je samo 3390kn pa mi ništa nije jasno. 🤨
Ne znam jesi cijeli mj na komplikacijama,ako jesi,10mj je imao 21 radni dan pa te možda to zbunilo
Cijeli mjesec da, rujan je imao 22. Zar je moguće da je razlika 800kn za jedan dan?
A ovisi kolika ti je plaća tj dnevnica.
A možda ti posebno uplate ovaj drugi dio.
Ja sam dobila 120kn manje
Ispravak 160kn što mi i ispadne dnevnica
Budem provjerila,hvala ti 😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Evo mene s pregleda ♡
Beba je dobro,gospodicna se vec okrenula naopacke😄😄
Nije mogla potvrditi spol kada je guza gore okrenuta.
Rekla sam joj za kontrakcije,rekla je da moram usporiti ,ne smijem dizati nista tesko i slicno.
Kaze ja vjerujem da je to i zbog kašlja od covida,mjerila je vrat maternice,pa je rekla a ok samo molim te nikakav napor,inace cu ti morat tablete dati.
Uglavnom sve je ovako okej 😍 posteljica je sprijeda pa zato ne osjecam jos udarce.
Imamo oko 200g i 20cm 💞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tina cekamo slikicuuu ♡
Dubrovcanka imas pravo,ma bit ce to sve okej sigurna sam 💞
Sunasce bome je pokazala riticu hahhaha,iznenadenje meni se cini bude dok ne odem na 4D ali do tada nek bude curka 😅
Drzi se i ti,nadam se da neces dobiti neke nuspojave ♡
Boobamara bas glupo,em si cekala 1h em nije dosao 😶😥 bezveze,mogu mislit kak ti je bilo 💔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala na odgovorima za Breyer, ići ću u petak da vidim kakvo je stanje.
Coksa 😍🤩
Tejuska imam osjećaj da je curka kod tebe 🥰
I ja danas bila ma pregledu, kratko vidjela bebicu. Cerviks mi nije nikako mogla izmjerit jer je mjehur smetao (?!).. Iduci pregled mi je 22.12. I jos se moram na anomaly scan naruciti.
Sve u svemu lakse cim vidim bebicu😍
Ostale cure,cestitam na dobrim pregledima😄
Sortiraj odgovore
Najstariji