Cure koju su na komplikacijama, da li ste dobile puni iznos kao i inače? Evo meni su sad sjele ali isplaćeno mi je samo 3390kn pa mi ništa nije jasno. 🤨
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sretno danas svima na pregledima 🤗
Antonela super klopa je i na Vuglec bregu, patka im je prefina, a i ostala pečenja 😋
Bluebaby ja uzimam robicu u Nextu, ima bas puno izbora za dečke i jako je kvalitetna roba.
Cure koju su na komplikacijama, da li ste dobile puni iznos kao i inače? Evo meni su sad sjele ali isplaćeno mi je samo 3390kn pa mi ništa nije jasno. 🤨
Ne znam jesi cijeli mj na komplikacijama,ako jesi,10mj je imao 21 radni dan pa te možda to zbunilo
Sretno danas svima na pregledima 🤗
Antonela super klopa je i na Vuglec bregu, patka im je prefina, a i ostala pečenja 😋
Bluebaby ja uzimam robicu u Nextu, ima bas puno izbora za dečke i jako je kvalitetna roba.
Jel ima online link neki da mi zaljepis ovdje ako nije problem? 😊
Jel netko zna dal se za Breyer treba zvati za termin ili se samo mogu pojaviti? Htjela bih uraditi pretrage za štitnjaču kod njih
Ne znam jesi cijeli mj na komplikacijama,ako jesi,10mj je imao 21 radni dan pa te možda to zbunilo
Cijeli mjesec da, rujan je imao 22. Zar je moguće da je razlika 800kn za jedan dan?
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Bluebaby evo ga
https://www.nextdirect.com/hr/en/shop/department-childrenswear/gender-newbornboys-gender-newbornunisex-gender-youngerboys
Ima i na Zalandu.
I imat će popuste iza 27.12. Ja to cekam 😊
Cijeli mjesec da, rujan je imao 22. Zar je moguće da je razlika 800kn za jedan dan?
A ovisi kolika ti je plaća tj dnevnica.
A možda ti posebno uplate ovaj drugi dio.
Ja sam dobila 120kn manje
Jel netko zna dal se za Breyer treba zvati za termin ili se samo mogu pojaviti? Htjela bih uraditi pretrage za štitnjaču kod njih
Meni su odg za ogtt da se mora naručiti, a npr. prije cca 2 mj sam radila tamo serološki i rekli su da samo dođemo. Mislim da se sad zbog ove situacije treba naručiti ili eventualno okviran dan reći, ma pošalji im mail. Ja doduše govorim za onaj njihov lab na Bundeku😁
A ovisi kolika ti je plaća tj dnevnica.
A možda ti posebno uplate ovaj drugi dio.
Ja sam dobila 120kn manje
Ispravak 160kn što mi i ispadne dnevnica
Sortiraj odgovore
Najstariji