Omerta super za curicu i dobar pregled!
Ostalima isto želim super preglede!
Antonela kod mene se peče piletina s mlincima 😂
31👩❤️💋👨38
Omerta cestitam na curici i super pregledu jeej jos jedna pisulinka hehe
Arsancres i kod mene je danas bolonjez
Maya34 Nadam se da ces ti ostati negativna a da ce muz proci sa laksim simptomima. Moj se isto jucer testirao pa sam strepila ali ispao je negativan! Samo da to ludilo sto prije prode!
Omerta cestitke na 💗
Posvudusa odlicno za detaljan i uredan pregled ❤️
Arsancres vjerujem da je dovoljno vec sve sto si izbacila iz prehrane. Pa kod tebe nije ni bio neki bas visoko los nalaz.
Cure sa koronom pazite se i da sto prije prode
Sretno svima koje imaju preglede
Nas sljedeci pregled je 13.12.
Ja sam se danas "probudila" nisam ni spavala, u komi. Zivac nekog zuba me toliko boli da nisam ni spavala a lupocet ne pomaze. A ne mogu detektirat ni koji zub je u pitanju. Cijela strana glave mi je ko balon. Jos ovo usrano vrijeme u kombinaciji sa mojim turbo niskim tlakom bas se ne mogu pomaknut sa kauca nikako.
Nadam se da ste vi bolje ❤️
Pocinjem se osjecati ko prava trudnica, stalno mi je neki k**** 🤣🤣🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
E da jedino sto me veseli vidjeti sticker i da sam pala ispod 100 dana do kraja. Mogla bi neko krizanje napravit doma 🤣
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sunašce možeš do 29tjedna, tj. kažu da je idealno od 24-27tt jer su onda taman veliki tak da možeš dobiti lijepe fotke, meni se mala okrenula na pregledu u 31 tjednu tj. možda i ranije, ali tad sam saznala, tako da stigneš bez beda još imat lijepe fotke 🥰
Xoxo ma baš tako kak kažeš i je, natašte mi okej bilo, prva isto, eto samo ta druga vrijednost povišena, ali ne drastično, jasno mi je da oni sve broje, al ne kužim iskreno ta mjerila ono da su iste žene koje imaju šta ja znam natašte 6,0 i 14 nakon 2 sata ili neke kao ja.
Bogu hvala pa mi je ginekolog stvarno normalno odreagirao, doslovno sve žive koje znam da su imale taj problem odmah i za 0,1 šalju u bolnicu, ne kužim da baš nitko ne može sagledat širu sliku. Ok, ajde moj ginić je takav tip da ti pamti vrijednosti iz prve trudnoće, ali ne vidim razlog zašto si bilo koji drugi ne bi dao truda pa 5 minuta potrošio da vidi eto kak ti je inače šećer, ako imaš neku trudnoću i tak ogtt, centile bebe sada i tvoju kilažu i sve ostalo popratno što može imati veze.. Nego odmah valjda ajde u bolnicu pa se tamo nateži. Baš sad pucam od želje ići igdje u ovo poremećeno vrijeme 🙄
Sunasce naravno da mozes 4d kad god zelis. 🤩
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Omerta sad vidim, juhuuu 🥳🥳🥰🤞 sad čekaj komentare babuna da morate i četvrto da bude muško 😂😂😂
Jel gužva na Duhu?
Pa zapravo i nije. Mislim ima dosta žena, al većina je valjda za TA. Tako da ja nisam dugo čekala, možda kojih 10minuta.
A ovo za komentare.. Imala sam još u prošloj trudnoći jedan bapski onako na ulici.. Jel muško? Ja, ne, curica je.. A ona onako razočarano iskomentira ne sjećam se što je točno rekla.. Kao šteta, šta će sad moj muž..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Demi po otkucajima bi mogla bit cura 😍😄
Moj baby watcher pokazuje otkucaje od 150 do 155. Po tome bi isto trebala biti curica. Po mojoj mami isto nosim curicu. Po onim babskim vjerovanjima nosim curicu. Po kineskom kalendaru nosim dečka, a ja imam osijećaj da nosim dečka
Tko zna možda saznam 1.12 na idućem pregledu. Tada ću već biti na 16+6 pa bi se kao već trebalo vidjeti. 🤭🤭
I meni je pokazivao otkucaje od 150-155. Po mami sam nosila curicu. Po svemu je bila curica. A ja nosim dečka 😂
Ovak, moja mama ima staracki dijabetis,dobila od soka. Isla sam po savjetu doktorice kako je njoj rekla sto i kako jesti pa tako konzumiram vec nekoliko dana i na kucnom glukometru je secer odlican. Znaci jedes sve kako i uvijek nista izbacivati iz prehrane samo smanjit kolicinu na tanjuru i povecati broj obroka. Jedes svaka dva sata,nakon rucka napravis mozda i duzu stanku do 4 sata i ne jedea iza 8 navecer. Ako te bas ulovi kasno nesto gricnut pojedes jabuku. Prva dva dana je muka ali onda udes u rutinu. Meni je danas 3.dan i evo secerko je super. Nataste 3.9,nakon sat 6.4,nakon dva sata 5.1,a prije rucka bio 4.7. To su mi rezultati od jucer.
Iza svakog obroka si uzmi nesto raditi,oprati posude,setati barem 10-15 minuta ili ma bilo sto,samo nemoj zaleci.
Tak i radim sad, jedino eto sam izbacila slatko jer stvarno i nemam potrebu za njim nego eto imam crve u guzici pa nešto pojedem, a uopće nije od gladi. Stvarno mi inače sve bilo uvijek super, više mislim da je stvarno to u subotu bila neka slučajnost, nemam pojma. Zdrav razum mi govori da svakako može varirati šećer ovisno o danima, jasno mi je i da ti glukometri znaju imati odstupanja, ali baš tolika da mi je sad sve krivo, ne vjerujem. Mjerila danas natašte 4.5, sat vremena nakon jela 8.2, a dva sata iza 6.4.. To je stvarno sve ok. S tim da sam se baš najela jer sam stvarno pregladna ujutro, meni bude preslabo, mala me isisa navečer i ujutro, daj pa neću se izluđivati.
Nastavit ću pratiti pa vidjet do pon 🙈 naručila sam se opet na ogtt
Evo i nas s 4d ultrazvuka ujedno i anomaly scana jer na onom anomaliju na kojem sam bila 8,5min prije par tjedana ostala sam razočarana kako mi ništa nisu gledali. Moram pohvaliti polikliniku Harni, valjda najtemeljitiji pregled ikada! Trajao je 1h20min, dr je pregledala kompletnu bebu od malog nožnog prsta do svih moždanih komora. Rascjep usne, spinu bifidu, položaj stopala, otvara li šakice, kako srce kuca, mokraćni mjehur,….ma doslovno sve. Impresionirana sam, stvarno žena za deset. Dečko je išao samnom, sve je na glas objašnjavala i pokazivala i stvarno skidam kapu. Najbolje potrošenih 500kn u mom životu 😂
Sve je odlično i idealno. Mala će bit bucka na mamu i visoka na tatu jer je već sada 85i percentil za trbuh i noge 😂😂
Rekla je dr da izbacim rafinirane šećere kompletno da se nema od čega toliko bucati no ja već jedem ko miš neki i mislim da je jednostavno takva. Kod nas u familiji se nitko nije rodio ispod 3,5kg, ni kod mene ni dečka.
Jako jako je živa i ovo je najbolja fotka koju smo dobili 😅
Al nek je ona meni zdrava, jedino bitno.
https://ibb.co/ZXcv3Gr
Kako divnooo🥰🥰bas predivno,drago mi je da se tako potrudila vidjeti vase malo zlato ♡♡
Malena je preslatka,super je fotkica 🥰♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji