Arsancres sretno na ogtt danas. I ja sam imala isti problem sa gladi do zavrsetka ogtta jedva izdrzala. Cim sam bila gotova toliko sam se prezderala da mi je cijeli dan bilo muka.
Mijau cure su sve rekle. U 11tt je spol bebe moguce "vidjeti" samo mjerenjem kuta kvrzice jer spolni organi kao takvi jos nisu razvijeni. Kao prvo u tako ranom tjednu uopce ne bi se usudila uzeti misljenje dra oko spola kao tocno. U svakom slucaju mislim da nifty nije pogrijesio.
Eva nemamo mace ali imamo jako dlakavog psa. Nikad nikakvih problema nismo imali zbog tih dlaka sa bebom u kuci. Ionako usisavam svaki dan samo sam prvih mjesec dva malo vise pazila da se pas bas ne trese oko bebe. Vec od prije je imao zabranu ulaska u spavacu i penjanja na kauc a po ostatku kuce se normalno smjeo kretati.
____
Curke ko planira shopping svijet beba i hajdi hr imaju popuste oko 15% mislim i bubamara 15-20%. Jos su aktivni i neki popustici na online sajmu.
Meni je gin na BO i javili su mi da je nece biti ni u pon kad sam narucena za pregled. Sad cekam da mi jave kod kog i za kad su mi prebacili termin pregleda. Rekli su odmah jutros kad sve posloze i dogovore da ce javiti.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutric ♡
Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutric ♡Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
Hvala ti ❤️ skoro sam se izbljuvala iako su mi stavili malo limuna. Baš mi je sipala to u vrelu vodu, e fuj. Da je barem mlaka neka nego baš ono fuj, fuj. Jedva sam popila.
I u prvoj trudnoći mi je to bilo užas, ali ne toliko je nije bila tak topla voda 💩💩
Sad sjedim tu u nekoj sobi, ima i krevet 😂 u svakom slučaju barem sam sretna da sam se poštedila doma zdravlja sad u ovoj ludnici.. Tu sam sama i svako malo dođe netko pitat jesam dobro, možda malo legnem 🤭
E i curke, nitko me nije ništa pitao za potvrdu, a i oni su zdravstvena ustanova, jel, pa trebalo bi se po defaultu od 4.10. i na njih to odnositi. Ništa, baš ništa. Samo maska i to je to. Ostale također ništa.
Ma neće svatko tražit potvrdu. To je očito od ustanove do ustanove
Očito. Ja prvo kontala aj neće jer sam trudnica, a ono vidim svi pošteđeni haha
Jutric ♡Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
Hvala ti ❤️ skoro sam se izbljuvala iako su mi stavili malo limuna. Baš mi je sipala to u vrelu vodu, e fuj. Da je barem mlaka neka nego baš ono fuj, fuj. Jedva sam popila.
I u prvoj trudnoći mi je to bilo užas, ali ne toliko je nije bila tak topla voda 💩💩
Sad sjedim tu u nekoj sobi, ima i krevet 😂 u svakom slučaju barem sam sretna da sam se poštedila doma zdravlja sad u ovoj ludnici.. Tu sam sama i svako malo dođe netko pitat jesam dobro, možda malo legnem 🤭
Sretno, da ti što prije prođe vrijeme... 😉
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sretno svima drage trudnice, moj se beban rodio krajem svibnja ove godine. Proljece najljepše vrijeme za rodit i uživati sa bebicom. ❤️
JutricMa neće svatko tražit potvrdu. To je očito od ustanove do ustanove
Očito. Ja prvo kontala aj neće jer sam trudnica, a ono vidim svi pošteđeni haha
Potvrde pocinju od utorka pa se nemojte zavaravati jos. Dok kod privatnika opet ovisi ali je i njima preporuka. Jucer su mi rekli da ce tek u ponedjeljak ili utorak znati tocno sto i kako sa tim potvrdetinama.
Pa ovo je zdravstvena ustanova, za njih je od 4.10.
To im piše u onoj odluci od 4.10., ima taj pdf na webu stožerovih odluka, ali nitko se ne drži tog očito.
Čisto sumnjam da će se za 2 dana neš okrenuti, oni su zdravstveni djelatnici, ne javna služba, odavno bi kao trebali to primjenjivati 🙈
U kojoj se trgovini mogu kupiti povisene trudnicke tajice? H&m?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Da, u H&M-u, tamo sam ja kupila svoje još u prvoj trudnoći i još uvijek ih imam. Imaš i traperica raznoraznih sa onim rastezljivim dijelom oko trbuha!
Arsancres, wtf?? Kud vruća voda?? Da se šečer brže rastopi??? Mogli su ti bar kockice leda onda ubacit.. Da je manje šečera moglo je bit ko fina topla limunada, ovako.. Bljaki.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji