U kojoj se trgovini mogu kupiti povisene trudnicke tajice? H&m?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Da, u H&M-u, tamo sam ja kupila svoje još u prvoj trudnoći i još uvijek ih imam. Imaš i traperica raznoraznih sa onim rastezljivim dijelom oko trbuha!
Arsancres, wtf?? Kud vruća voda?? Da se šečer brže rastopi??? Mogli su ti bar kockice leda onda ubacit.. Da je manje šečera moglo je bit ko fina topla limunada, ovako.. Bljaki.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutric ♡Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
Hvala ti ❤️ skoro sam se izbljuvala iako su mi stavili malo limuna. Baš mi je sipala to u vrelu vodu, e fuj. Da je barem mlaka neka nego baš ono fuj, fuj. Jedva sam popila.
I u prvoj trudnoći mi je to bilo užas, ali ne toliko je nije bila tak topla voda 💩💩
Sad sjedim tu u nekoj sobi, ima i krevet 😂 u svakom slučaju barem sam sretna da sam se poštedila doma zdravlja sad u ovoj ludnici.. Tu sam sama i svako malo dođe netko pitat jesam dobro, možda malo legnem 🤭
Jutric ♡Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
Hvala ti ❤️ skoro sam se izbljuvala iako su mi stavili malo limuna. Baš mi je sipala to u vrelu vodu, e fuj. Da je barem mlaka neka nego baš ono fuj, fuj. Jedva sam popila.
I u prvoj trudnoći mi je to bilo užas, ali ne toliko je nije bila tak topla voda 💩💩
Sad sjedim tu u nekoj sobi, ima i krevet 😂 u svakom slučaju barem sam sretna da sam se poštedila doma zdravlja sad u ovoj ludnici.. Tu sam sama i svako malo dođe netko pitat jesam dobro, možda malo legnem 🤭
Uhh gadno 🥴🥴 ja nisam nikad htijela da mi taj limun stave,meni jos gore s time.
Ali kad voda bude topla dode ti da to izleti momentalno iz tebe.
Kad ti budu nalazi onda gotovi? Jesi se legla malo 😂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres bas cu potrazit taj clanak. Ma izluduje me, vec su ona i sveki imale ideju da svaka uzme jednu macku sebi, samo ih je cudo spasilo da nisam opce poludila, ali sam ih sam otkantala s tom idejom. Te macke idu iz mog stana jedino ako sam ja ili one s nogama naprijed. Jos bi rekla da obje nisu okruzene zivotinjama cijeli zivot. Ja sam imala macke vjecno od svoje devete godine isto kao i moji roditelji, od djetinjstva.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Pa ne kužim ni ja čemu topla voda😂i to ne mlaka nego baš bljuvačina. Srećom pa sam imala uz sebe vode pa sam na kraju par gutljaja popila te svoje, ovo ne možeš probaviti. Valjda da se otopi bolje 🥴🥴
Na koncu sam knjigu čitala, mislila sam malo i leć 🙈al prošlo me.
Rekli mi da će danas biti nalaz, ali tko zna 🤷♀️🤷♀️ nadam se samo da će biti ok, samo mi još to treba 😑😑

Arsancres ma biti ce ti onda danas ak du rekli,drzimo figice.
Cure sto mislite o Chibolo marami? Ona je pogodna od 0? Od rodenja? Iako mi je 3.dijete nisam nikad imala te marame i nosiljke niti znala sta o njima😅
Ali sad ce mi to biti prijeko potrebno
Stavljam link
https://www.chibolo.com/trgovina/marama-za-bebe-siva/

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo dobila nalaz, nakon 120min mi je povišena 😭 treba biti do 8.5., meni je 9.5. Ove prve 2 vrijednosti su ispod granice.
Kao da sam znala da će neš biti tak, a uvijek sam imala baš niži šećer, di mi sad još to treba 😑 poslat ću sad svom giniću mail.. Jel koja ima iskustva kak to obične ide? Ona dijeta od 1800kalorija ili mi je nužna i dnevna bolnica? 🥴🥴

Mislim da će te samo stavit na dijetu od 1.800 kalorija. Ne brini se ☺️
A ja nisam namjerno htjela paziti šta jedem jučer iako je to možda bilo glupo, al poklopilo se da sam ručala tjesteninu i popodne langošice pekla, ja pojela 2 male al svejedno 🙈
Sad kad malo čitam piše kao izbjegavat voće, a ja jedem svaki dan voće iz navike i probava mi je bolja tako, a kao ak se jede da se jede bobičasto. Je, odakle mi borovnice sad 🤦♀️
Mislim, ak ću sad planirat šta ću jesti onda to nije pravo stanje i lažan je nalaz 🤷♀️ doduše, stvarno sam naišla na to što kažeš da ako si predugo bez hrane i vode da šećer skoči sam od sebe da održi kao razinu. A ja sam onaj tip koji odmah mora jesti kad ustane na noge 🤭 još sam se probudioa u 5 i nisam mogla zaspat, a sve to je navedeno pod moguće utjecaje.
Ali šta sad da radim 😑 vidjet ću šta će mi ginić odg, najviše bi voljela samo tu dijetu, da nigdje ne idem i ne ostajem jer ću samo još više ispalit. Držat ću se tih namirnica i ponovit ću test ak treba, samo da me upućuju nigdje u bolnicu 😑😑
Kad ti ideš?

Evo dobila nalaz, nakon 120min mi je povišena 😭 treba biti do 8.5., meni je 9.5. Ove prve 2 vrijednosti su ispod granice.
Kao da sam znala da će neš biti tak, a uvijek sam imala baš niži šećer, di mi sad još to treba 😑 poslat ću sad svom giniću mail.. Jel koja ima iskustva kak to obične ide? Ona dijeta od 1800kalorija ili mi je nužna i dnevna bolnica? 🥴🥴
Ma nece te u bolnicu,ali ces morati ponavljati ili se doma sama pikati.
Bit ce to sve okej ♡

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji