Jutric ♡Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
Hvala ti ❤️ skoro sam se izbljuvala iako su mi stavili malo limuna. Baš mi je sipala to u vrelu vodu, e fuj. Da je barem mlaka neka nego baš ono fuj, fuj. Jedva sam popila.
I u prvoj trudnoći mi je to bilo užas, ali ne toliko je nije bila tak topla voda 💩💩
Sad sjedim tu u nekoj sobi, ima i krevet 😂 u svakom slučaju barem sam sretna da sam se poštedila doma zdravlja sad u ovoj ludnici.. Tu sam sama i svako malo dođe netko pitat jesam dobro, možda malo legnem 🤭
Jutric ♡Arsancres sretno danas na ogtt da cim prije prode ♥️
Hvala ti ❤️ skoro sam se izbljuvala iako su mi stavili malo limuna. Baš mi je sipala to u vrelu vodu, e fuj. Da je barem mlaka neka nego baš ono fuj, fuj. Jedva sam popila.
I u prvoj trudnoći mi je to bilo užas, ali ne toliko je nije bila tak topla voda 💩💩
Sad sjedim tu u nekoj sobi, ima i krevet 😂 u svakom slučaju barem sam sretna da sam se poštedila doma zdravlja sad u ovoj ludnici.. Tu sam sama i svako malo dođe netko pitat jesam dobro, možda malo legnem 🤭
Uhh gadno 🥴🥴 ja nisam nikad htijela da mi taj limun stave,meni jos gore s time.
Ali kad voda bude topla dode ti da to izleti momentalno iz tebe.
Kad ti budu nalazi onda gotovi? Jesi se legla malo 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres bas cu potrazit taj clanak. Ma izluduje me, vec su ona i sveki imale ideju da svaka uzme jednu macku sebi, samo ih je cudo spasilo da nisam opce poludila, ali sam ih sam otkantala s tom idejom. Te macke idu iz mog stana jedino ako sam ja ili one s nogama naprijed. Jos bi rekla da obje nisu okruzene zivotinjama cijeli zivot. Ja sam imala macke vjecno od svoje devete godine isto kao i moji roditelji, od djetinjstva.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Pa ne kužim ni ja čemu topla voda😂i to ne mlaka nego baš bljuvačina. Srećom pa sam imala uz sebe vode pa sam na kraju par gutljaja popila te svoje, ovo ne možeš probaviti. Valjda da se otopi bolje 🥴🥴
Na koncu sam knjigu čitala, mislila sam malo i leć 🙈al prošlo me.
Rekli mi da će danas biti nalaz, ali tko zna 🤷♀️🤷♀️ nadam se samo da će biti ok, samo mi još to treba 😑😑
Arsancres ma biti ce ti onda danas ak du rekli,drzimo figice.
Cure sto mislite o Chibolo marami? Ona je pogodna od 0? Od rodenja? Iako mi je 3.dijete nisam nikad imala te marame i nosiljke niti znala sta o njima😅
Ali sad ce mi to biti prijeko potrebno
Stavljam link
https://www.chibolo.com/trgovina/marama-za-bebe-siva/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo dobila nalaz, nakon 120min mi je povišena 😭 treba biti do 8.5., meni je 9.5. Ove prve 2 vrijednosti su ispod granice.
Kao da sam znala da će neš biti tak, a uvijek sam imala baš niži šećer, di mi sad još to treba 😑 poslat ću sad svom giniću mail.. Jel koja ima iskustva kak to obične ide? Ona dijeta od 1800kalorija ili mi je nužna i dnevna bolnica? 🥴🥴
Mislim da će te samo stavit na dijetu od 1.800 kalorija. Ne brini se ☺️
A ja nisam namjerno htjela paziti šta jedem jučer iako je to možda bilo glupo, al poklopilo se da sam ručala tjesteninu i popodne langošice pekla, ja pojela 2 male al svejedno 🙈
Sad kad malo čitam piše kao izbjegavat voće, a ja jedem svaki dan voće iz navike i probava mi je bolja tako, a kao ak se jede da se jede bobičasto. Je, odakle mi borovnice sad 🤦♀️
Mislim, ak ću sad planirat šta ću jesti onda to nije pravo stanje i lažan je nalaz 🤷♀️ doduše, stvarno sam naišla na to što kažeš da ako si predugo bez hrane i vode da šećer skoči sam od sebe da održi kao razinu. A ja sam onaj tip koji odmah mora jesti kad ustane na noge 🤭 još sam se probudioa u 5 i nisam mogla zaspat, a sve to je navedeno pod moguće utjecaje.
Ali šta sad da radim 😑 vidjet ću šta će mi ginić odg, najviše bi voljela samo tu dijetu, da nigdje ne idem i ne ostajem jer ću samo još više ispalit. Držat ću se tih namirnica i ponovit ću test ak treba, samo da me upućuju nigdje u bolnicu 😑😑
Kad ti ideš?
Evo dobila nalaz, nakon 120min mi je povišena 😭 treba biti do 8.5., meni je 9.5. Ove prve 2 vrijednosti su ispod granice.
Kao da sam znala da će neš biti tak, a uvijek sam imala baš niži šećer, di mi sad još to treba 😑 poslat ću sad svom giniću mail.. Jel koja ima iskustva kak to obične ide? Ona dijeta od 1800kalorija ili mi je nužna i dnevna bolnica? 🥴🥴
Ma nece te u bolnicu,ali ces morati ponavljati ili se doma sama pikati.
Bit ce to sve okej ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo dobila nalaz, nakon 120min mi je povišena 😭 treba biti do 8.5., meni je 9.5.
Baš mi je žao da te to sad snašlo. Mislim da će te prvo sa onom dietom gnjaviti i možda ćeš se doma morati povremeno pikati! Šta mi žene sve moramo proći za našu djecu! 🍀🍀🤞🤞
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Mene Gyn vjerovatno neće ni poslat na taj ogtt 🤣
😂😂🤣🤣🤣 Blago tebi!
👸 36
🤵48
👶- 2016