Arsancres meni su isto dali valjda ako ne i preko 3dcl. Nije mi bilo problem popit cak ni gadno tako slatko al na prazan zeludac mi je bas napravilo kaos.
Stvarno mislim s obzirom da ti nisu sve vrijednosti povisene, sto bi bilo za ocekivat da ce ipak ponovljeno bit u granicama.
Sto se hemeroida tice i meni su izletili na porodu i isto su se povukli koji tjedan nakon. Samo sto bi mi se od onda tu i tamo znaju izac al doslovno na par minuta i nestanu. Ja sam isto imala problen sa wcom nakon poroda bas sam se mucila natjerat uopce pokusat ic. Grozno. A sad mi je izasao taj jedan i vec satima se ne povlaci. Nije da bas boli boli al nije ugodno uopce🤣🤣🤣
E kad se sjetim tog perioda 😭 čak i nije bilo do toga da nisam imala šta izbaciti ili da nisam trebala nego baš ta blokada psihe. Sad se samo nadam da će biti neki bolji scenarij i da se više neću susrest s njima 🙈ne znam šta je uopće ok u trudnoći za hemeroide? Znam da je inače kantarion kao dobar, al ko da mi zvoni negdje da se on ne preporuča u trudnoći, možda sam i pobrkala 😏
Je li koja od vas iskusila blago krvarenje nakon odnosa?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Bok svima,
Citam vas ali sam bila preumorna zadnjih dana da bilo sta pišem, neka prehlada me ulovila, ali bolje je sad.
Arsancres i ja sam nakon poroda imala tu psihičku blokadu 😬 Sad si me podsjetila na tu agoniju. Pila sam one sokove od šljive i suhe šljive iz dm-a, to si nabavite da imate odmah nakon poroda. Meni bi došlo da trčim do wc-a i mislim da neću ni stići na vrijeme, ali cim udjem unutra to stane i nema šanse da se pokrene. Cim odem iz wc-a opet isto pa trčim i opet ne mogu. Ma to je bas psiha 🤯 Ali prodje kao i sve drugo 😅
Je li koja od vas iskusila blago krvarenje nakon odnosa?
Ja se sjećam iz prve trudnoće.. U trudnoći je to dole sve još više prokrvljeno, pa moguće pukne koja žilica, pogotovo ako je malo grublji odnos. Bitno da nije puno..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Arsan i Katja bas tako sam i ja nakon prvog poroda vodila bitku sa psihom i wcom. Nadam se da me bar sad nece do poroda mucit nego ce se povuc. Jer nakon tog napora na porodu plus savovi, krvarenje i ostale popratne gadosti stvarno ne znam sta ce biti. Ako se ne povuku cisto mi dode da preklinjem za carski da si skratim muke. Da bit ce drugih muka al imam osjecaj psiholoski kad ne mora sve kroz ta dva izmucena otvorica tec van da bi mi bilo lakse.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Posvudusa bas super izgledaju kolica 🤩
Nama su isto dosla jucer al nisam imala snage ni mjesta sve sastavljati. Prvo moram raskrciti. Za sad sam samo skicnula iz kutija. Stavljam fotku sa neta kakva bi trebala biti. Nadam se da je realna javit cu kad raspakiram 🤣
https://ibb.co/19DF9GG
Stiglo mi je jos torba uz kolica, jaje i baby gym.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Dubrovcanka bila su 8 i nesto 2u 1 plus jaje oko 2000. S tim da sam sad na sajmu beba online ubola 25% popusta. Kupila sam jos torbu i baby gym sve sa tim popustom. Pa ne znam tocno koliko su kolica ispala na kraju sa popustom. I na poklon je dosla neka prenosna sjedalica/hranilica nisam jos otvorila pa ne znam tocno sta je.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Arsancres meni su isto dali valjda ako ne i preko 3dcl. Nije mi bilo problem popit cak ni gadno tako slatko al na prazan zeludac mi je bas napravilo kaos.
Stvarno mislim s obzirom da ti nisu sve vrijednosti povisene, sto bi bilo za ocekivat da ce ipak ponovljeno bit u granicama.
Sto se hemeroida tice i meni su izletili na porodu i isto su se povukli koji tjedan nakon. Samo sto bi mi se od onda tu i tamo znaju izac al doslovno na par minuta i nestanu. Ja sam isto imala problen sa wcom nakon poroda bas sam se mucila natjerat uopce pokusat ic. Grozno. A sad mi je izasao taj jedan i vec satima se ne povlaci. Nije da bas boli boli al nije ugodno uopce🤣🤣🤣
E kad se sjetim tog perioda 😭 čak i nije bilo do toga da nisam imala šta izbaciti ili da nisam trebala nego baš ta blokada psihe. Sad se samo nadam da će biti neki bolji scenarij i da se više neću susrest s njima 🙈ne znam šta je uopće ok u trudnoći za hemeroide? Znam da je inače kantarion kao dobar, al ko da mi zvoni negdje da se on ne preporuča u trudnoći, možda sam i pobrkala 😏
Smijes kantarion lokalno. Ne smije ga se piti u trudnoci
Super su vam kolica! Mi ćemo isto morati neka.. Mislim da su ova naša od starije već dala svoje.. Još ih koristim za mlađu do vrtića i nazad, ali nešto prednji kotači zezaju, mogu se i izvaditi i već san gledala u čem je problem i ne mogu skužit.. Odkočena su cijelo vrijeme da se rotiraju po potrebi pa opet znaju se kao zakočit odnosno neće se izravnat nego vuku negdje nalijevo.. Riječ je o Avito ABC design.. https://m.youtube.com/watch?v=quBWJLCCrIA ja cijelo vrijeme mislim da su 2 u 1, a može ići i košara.. Izgleda da se kupi po potrebi. Znači bila bi nam još dobra samo da skužim šta je sa tim prednjim kotačima. Ps: stvarno su inače lagana za koristiti, prelako se sklapaju, svi kotači se mogu odvojiti itd.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jesam ja jedina kojoj je još rano išta kupovati? 🤣
Nisi i ja ne bi bila jos nista kupovala. Al sam shoppingolicarka a posto u nista ne stanem morala sam prebacit fokus na nesto drugo jer sebi robu nema smisla za sad kupovati. A onda su poceli popusti i ja i kartica bile same doma cesto zadnjih dana... Pa sam si ja to logicno opravdala u glavi da bolje da kupim na popustu nego kasnije a i ne zelim upast u guzvu da cekam dostavu tjednima oko bozica ili da u prvom mjesecu ne bude na stanju pa mi ne stigne na vrijeme. 🤣🤣🤣🤣Uglavnom nasla sam ja sebi dovoljno opravdanja za peglanje kartice. 🤣🤣🤣
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji