Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mjau
    12. Studeni 2021. 18:45

Curke ja sam malo paranoicna i treba mi vase misljenje... 
    Vec sam pisala da je dr u 10+4 po ciklusu radio uzv (ja sam tada bila 11+4 po velicini bebe) i vidjeo je da je beba decko.. Ja naravno nisam nikome rekla jer sam cekala Nifty koji je dosao danas UREDAN i kaze da je pol devojcica. Ja sam presrecna ali me zbunjuje sti je dr bio skoro pa siguran - onako je uzeo zdravo za gotovo. Ja sam sad malo uplasena je li test dobro odradjen.. Cak mi je nalaz poranio 4 dana.. Inace se ceka 10dana.
    Dr mi je dao i slike sa uzv... Sta vi mislite? Muz veli da se opustim i prihvatim nalaz ali sta je onda na slici. Ja kao laik sam zbunjena.... 
    https://ibb.co/x7hrJqg
    https://ibb.co/3YJtMBC

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

• Mjau
    12. Studeni 2021. 19:01

Nadam se da iduci uzv me dr ne bude vozao 😂 da ne bude ajde polako opet na testiranje... 😅
    Uf ja sam inace malo hipohondar i nisam uzela nalaz doktora za ozbiljno ali opet mi nije svejedno kada vidis nesto na ekranu i iskusni ljekar kaze jedno a na papiru bude drugo.. Samo da je beba zdravo a on je i sam rekao da je to i da mi je nifty nepotreban. Nego zbog IVFa sam htjela biti sugurna da je sve ok. 
    Ne znam za Hrvatsku ali krv iz CG putuje za Hong Kong (pratila preko dhl-a). Mojoj drugarici je u avgustu dosao posle 11dana. 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan

Demi30
    12. Studeni 2021. 19:05

Ma Nifty vam je tocan sto posto sto se tice spola.  Ginekolog tako rano ne moze sa sigurnoscu odrediti spol preko ultrazvuka.  U tako ranoj trudnoci muski i zenski spolni organ su vrlo slicnog izgleda na ultrazvuku i doktori često griješe. Guglajte to pa cete vidjeti. I curice i djecaci tada imaju "izbocinu", razlika je samo u kutu i vrlo je tesko razlučiti je li pišo ili pikica. Moj dr. nije htio ni nagađati u 11. tjednu, reko je vidit cemo jos drugi put malo bolje, necu vam nista jos govoriti da ne bih pogriješio. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Mjau
    12. Studeni 2021. 19:10

Dubrovčanka

Znam za Cg baš jer mi je evo rodica radila prije 14 dana i rekla da je došao za 7 dana. Pa da te utješim 😄.
    Iskreno prerano mi je da vidi spol iako curke kažu da ima iskusnih koji mogu. Meni je moj Gyn rekao da nifty ne faljiva i prije 7 dana smo vidili pišuru na uzv. Budi sretna da je nifty uredan. Beba stiže napokon. A gynu svakako reci da je žensko 😅 po niftiju.

A ja sam presrecna bas presrecna i vec imam i ime za djevojcicu - kao da sam predosjecala ☺️samo mi je eto uzv unio sumnju i bezveze se stresiram.. 😏

1994god. Bez jajovoda

• Mjau
    12. Studeni 2021. 19:12

Demi30

Ma Nifty vam je tocan sto posto sto se tice spola. Ginekolog tako rano ne moze sa sigurnoscu odrediti spol preko ultrazvuka. U tako ranoj trudnoci muski i zenski spolni organ su vrlo slicnog izgleda na ultrazvuku i doktori često griješe. Guglajte to pa cete vidjeti. I curice i djecaci tada imaju "izbocinu", razlika je samo u kutu i vrlo je tesko razlučiti je li pišo ili pikica. Moj dr. nije htio ni nagađati u 11. tjednu, reko je vidit cemo jos drugi put malo bolje, necu vam nista jos govoriti da ne bih pogriješio.

Znam sve.. Nego ja na mjestu doktora nikada ns bih pomenula pol da nisam makar 90% sigurna a doktor je iskusan.. Eto to me jedino zbunilo.
    I meni je samoj djelovalo prerano stoga nisam nikome ni pominjala.. I dobro je sto nisam 😅

1994god. Bez jajovoda

alena1
    12. Studeni 2021. 19:27

Da se i ja javim sve uredu s bebicom vrtimo se 🥰 
    Samo sam ja dobila bolovanje zbog bolova u stomaku i kicmi 😬 zbog posla koji radim odmah je dao bolovanje samo dok sam rekla mda sefica se buni da budem samo 1 tj na bolovanju pa da idem na posao 🤭

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

elle 🙋‍♀️
    12. Studeni 2021. 19:45

alena1

Da se i ja javim sve uredu s bebicom vrtimo se 🥰
    Samo sam ja dobila bolovanje zbog bolova u stomaku i kicmi 😬 zbog posla koji radim odmah je dao bolovanje samo dok sam rekla mda sefica se buni da budem samo 1 tj na bolovanju pa da idem na posao 🤭

Ma samo nek se ona buni a ti uživaj doma s bebicom. 😄

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    12. Studeni 2021. 19:48

Mjau

Curke ja sam malo paranoicna i treba mi vase misljenje…
    Vec sam pisala da je dr u 10+4 po ciklusu radio uzv (ja sam tada bila 11+4 po velicini bebe) i vidjeo je da je beba decko.. Ja naravno nisam nikome rekla jer sam cekala Nifty koji je dosao danas UREDAN i kaze da je pol devojcica. Ja sam presrecna ali me zbunjuje sti je dr bio skoro pa siguran - onako je uzeo zdravo za gotovo. Ja sam sad malo uplasena je li test dobro odradjen.. Cak mi je nalaz poranio 4 dana.. Inace se ceka 10dana.
    Dr mi je dao i slike sa uzv… Sta vi mislite? Muz veli da se opustim i prihvatim nalaz ali sta je onda na slici. Ja kao laik sam zbunjena….

Meni je Nifty pokazao djevojčicu a dr  je u 16tt potvrdio. Evo osobno nisam nikad čula da je nekome Nifty fulao spol a za dr. sam čula tak da čestitam na curici 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Mjau
    12. Studeni 2021. 19:53

elle 🙋‍♀️

Mjau

Curke ja sam malo paranoicna i treba mi vase misljenje…
    Dr mi je dao i slike sa uzv… Sta vi mislite? Muz veli da se opustim i prihvatim nalaz ali sta je onda na slici. Ja kao laik sam zbunjena….

Meni je Nifty pokazao djevojčicu a dr je u 16tt potvrdio. Evo osobno nisam nikad čula da je nekome Nifty fulao spol a za dr. sam čula tak da čestitam na curici 💕

Ja bih se iskreno frapirala da je greska ne zbog pola nego zbog svih onih X stvari koje provjeravaju.. Hvala puno 🥰🤩💜💜💜💜💜

1994god. Bez jajovoda

• Malena3
    12. Studeni 2021. 19:57

Pozdrav svima da li se koja susrela sa bolovima u želucu u trudnoći? Sve mi teško pada na želudac a stalno sam gladna. Ne znam šta smijen sada popiti i da li smijem šta... Pomozite žene :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.