Dancek🌞
Nadam se da ste sve dobro i da su popustile te viroze,gripe i sl.
Nemojte slusati te zavidne ljude koji jedva cekaju nekoga potkopati. Uzivajte u trudnoci,budite sretne jer iako se sad cini dugo i daleko,trudnoca kratko traje…
Bambolinasuper za 4D❤🥰i neka vam uspije barem jedna predivna slikica🤞😍. I naravno uz super nalaz❤.
Cure mene je sad strah kako cu drugi tjedan u kbc po drugu dozu i vadit hormone…Znaci sad cemo morati imati negativan test za uci u bolnicu ili?
Koliko sam sada na konferenciji za novinare čule, za bolnice ostaje pravilo koje je bilo i do sada. Što znači da samo oni koji zahtijevaju bolničko liječenje moraju imati neg. test.
-
Mene zanima zar ćemo za dva papira koja moramo nositi u HZZO (njihova potvrda i doznake od ginekologa) morati raditi test?? Ili postoji mogućnost da doznake pošaljemo e-mailom? 🤷🏻♀️
Ovo s bolnicama se nadam da neće dirati, jer ne znam o čijem bi se trošku svi koji idu na preglede trebali testirati, budući da većina plaća doprinose za zdravstveno.
u hzzo mailom možeš poslati doznake, ili doktor može pustiti e doznaku.
Cure, upravo mi je stigao nalaz krvi i urina. Krv je uredu, osim što mi je malo povišen CRP, ali urin me baš zabrinjava. Povećani su mi i leukociti i eritrociti, bakterija i sluzi ima dosta, stanice pločastog epitela dosta, leukocitna esteraza isto povećana 😔 Radit ću urinokulturu, ali to mogu tek u ponedjeljak. Na početku trudnoće sam imala gadnu upalu zbog eserihije i pila sam antibiotik. Urinokultura prošli mjesec je bila uredna... Baš sam se sad zabrinula. Ima li netko iskustva?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure, upravo mi je stigao nalaz krvi i urina. Krv je uredu, osim što mi je malo povišen CRP, ali urin me baš zabrinjava. Povećani su mi i leukociti i eritrociti, bakterija i sluzi ima dosta, stanice pločastog epitela dosta, leukocitna esteraza isto povećana 😔 Radit ću urinokulturu, ali to mogu tek u ponedjeljak. Na početku trudnoće sam imala gadnu upalu zbog eserihije i pila sam antibiotik. Urinokultura prošli mjesec je bila uredna… Baš sam se sad zabrinula. Ima li netko iskustva?
Jesi nosila urin od kuće u onoj čašici ili si dala baš u dz? Obično ako daješ urin uz kks u domu zdravlja dobiješ one njihove čašice i često ispadne da je uzorak kontaminiran, a uopće nije uvijek to stvarno stanje 😊
Cure, upravo mi je stigao nalaz krvi i urina. Krv je uredu, osim što mi je malo povišen CRP, ali urin me baš zabrinjava. Povećani su mi i leukociti i eritrociti, bakterija i sluzi ima dosta, stanice pločastog epitela dosta, leukocitna esteraza isto povećana 😔 Radit ću urinokulturu, ali to mogu tek u ponedjeljak. Na početku trudnoće sam imala gadnu upalu zbog eserihije i pila sam antibiotik. Urinokultura prošli mjesec je bila uredna… Baš sam se sad zabrinula. Ima li netko iskustva?
Jesi nosila urin od kuće u onoj čašici ili si dala baš u dz? Obično ako daješ urin uz kks u domu zdravlja dobiješ one njihove čašice i često ispadne da je uzorak kontaminiran, a uopće nije uvijek to stvarno stanje 😊
Ma doma sam, sve čisto i uredno odradila. Baš sam se zbedirala. Osjetila sam da mi mokraća ima jači miris nego inače, ali nisam očekivala baš ovako loš nalaz
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ma doma sam, sve čisto i uredno odradila. Baš sam se zbedirala. Osjetila sam da mi mokraća ima jači miris nego inače, ali nisam očekivala baš ovako loš nalaz
Držim fige da ipak sve bude ok, ne mora nužno značiti i da će urinokultura biti loša. ❤️
Evo potvrđujem.. stiže nam dječak
Čekala sam službeni Nifty rezultat, ali vidjelo se već s 12 tjedana da će to biti pimpačSad kreću muke po imenima.
Glupi TSH se ne spusta ispod 4, ali FT3 i FT4 zalihe su odlične pa se ne brinem.
Sad kreću muke s imenima !
Čestitkeee na dečkiću 💙💙
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ee tak je i meni bilo,sve crno od crnijeg i eto na kraju urinokultura cista ko suza 😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala cure, malo ste me umirile. Ali danas samo neke crnjake čitam, o nekakvim spontanim, o problemima u drugom tromjesecje. Cijela sam i tako bila izbedirana i sad mi dođe ovaj nalaz... Došlo mi ja zaplakat u kolikom sam strahu sad. Sama sebi napravila stres
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
RosaNerra cestitke na djecaku! 💙, kakav nam je sad omjer u grupi? Jer se napokon izjednacilo? 😁
Demi sretno s urinokulturom, bit ce sve ok, mozda je samo mala upalica pa ti antibiotik nece ni trebati. I ja sam na pocetku trudnoce imala neku bakteriju, ali je koncentracija bila mala pa sam ju uspjela rjesiti cajem, bez antibiotika.
Evo i moj pregled obavljen. Sve je u redu, malac nam ima 420g i tlak je super 120/80. I dalje moram pratit tlak za svaki slucaj ali vise ne moram toliko cesto mjeriti.
Tejuska drago mi je da ti je napokon bolje 🤗. Temperaturu vise nemas? Kad stignes, moj iduci pregled je 10.12, a koji dan prije moram raditi ogtt.
Ante 💙 Maro 💙
Hello svima, evo nas s pregleda koji je bio nadasve zanimljiv.
Rekao mi je da je trbuščić manji nego što bi trebao biti i da moram u bolnicu na uzv da se detaljnije provjeri jer bi to mogla biti naznaka zaostanka u razvoju. Mislim da sam bila bijela ko krpa. Oblačim se a on onda skuži da je pobrkao tjedne i da je ipak sve u redu. Ispričao mi se 3x i sve ok ali ajme koji stres mi je prouzročio u tih 10min. Tako da ipak su mjere i sve super a od šoka opet nisam pitala kolika je beba. Ali ja sam izgleda prevelika jer na mojih +6kg je rekao da je to malo previše i da smanjim 🤐
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji