Evo potvrđujem.. stiže nam dječak
Čekala sam službeni Nifty rezultat, ali vidjelo se već s 12 tjedana da će to biti pimpačSad kreću muke po imenima.
Glupi TSH se ne spusta ispod 4, ali FT3 i FT4 zalihe su odlične pa se ne brinem.
Sad kreću muke s imenima !
Čestitam na dečkiću 😊💙
Mjau tebi čestitam na curici 😊❤️
-
Mi smo našli kolica koja se sviđaju i mužu i meni, za sada smo ih rezervirali do pon., ali mislim da ćemo ih ići i kupiti 😊 Radi se o Kunert Sliver 3u1
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Evo potvrđujem.. stiže nam dječak
Čekala sam službeni Nifty rezultat, ali vidjelo se već s 12 tjedana da će to biti pimpačSad kreću muke po imenima.
Glupi TSH se ne spusta ispod 4, ali FT3 i FT4 zalihe su odlične pa se ne brinem.
Sad kreću muke s imenima !
Čestitam na dečkiću 😊💙
Mjau tebi čestitam na curici 😊❤️
-
Mi smo našli kolica koja se sviđaju i mužu i meni, za sada smo ih rezervirali do pon., ali mislim da ćemo ih ići i kupiti 😊 Radi se o Kunert Sliver 3u1
Joooj i mi smo se danas odlučili za kolica Maxi Cosi Zelia 2u1. Sutra bi trebali ići kupiti ako se ne predomislim u međuvremenu. 🤭
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Mjauspol se formira u 12tt,a ni tada ti gin ne moze 100% utvrdit spol bebice. Prije toga piso kao i klitoris izgledaju potpuno jednako pa zato na uzv nije zahvalno govoriti tako nesto. Mozda se i gin nasalio malo sa tobom pa si krivo shvatila. Nipt test je kod spola 100% tocan osim ako postoji isceznjujuci blizanac pa se jaaaaaaako rijetko zna desit krivo.
Drago mi je da ti je nalaz super i cestitam na curici🥰❤.a
Hvala puno cure 💜💜
Nije se salio.. To ne sigurno jer inace ne bi bio moj doktor u svoj mojoj komplikovanoj prici ali cu se zato ja iduci put nasaliti kad se vidimo 😂😂
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Mjau ja sam čula za par slučajeva gdje je nifty fulao spol, ali to zbog nekih drugih stvari koje su omele očito, u biti greška čista, ali to je tako rijetko stvarno, neki mizeran postotak, daju se ti podaci naći na netu svakako.. Ali u tvom slučaju teško da je tako budući da ti je gin sa 11 tjedana rekao spol, a to je stvarno jako rano, nije nemoguće da netko vidi, ali baš kak cure kažu jako slično izgledaju i curica i dečko, bude kvržica koja se često zamijeni, to je stvarno rano. Da je sad neka situacija da si u 30tt i bubam da si prošla 3 doktora i svi vidjeli dečkića, onda bi mi imalo smisla eto da posumnjaš u neku grešku, al ovo je stvarno rano da bi ti dr.bio u pravu, a nipt krivi.
Veći je postotak onih doktora koji ni do 20tt ne kažu sa sigurnošću spol, a ili kažu pa ne bude ipak to
😅
Ja idem na ogtt ujutro, zadnji put jela oko 19h, baš jadno i ručala danas😶😶 umirem od gladi već sad, ne znam kak ću izdržat sutra do 10 ujutro😩 ja inače moram jesti kroz 5 min čim oči otvorim 🤐🤐🤐
Mjau ja sam čula za par slučajeva gdje je nifty fulao spol, ali to zbog nekih drugih stvari koje su omele očito, u biti greška čista, ali to je tako rijetko stvarno, neki mizeran postotak, daju se ti podaci naći na netu svakako.. Ali u tvom slučaju teško da je tako budući da ti je gin sa 11 tjedana rekao spol, a to je stvarno jako rano, nije nemoguće da netko vidi, ali baš kak cure kažu jako slično izgledaju i curica i dečko, bude kvržica koja se često zamijeni, to je stvarno rano. Da je sad neka situacija da si u 30tt i bubam da si prošla 3 doktora i svi vidjeli dečkića, onda bi mi imalo smisla eto da posumnjaš u neku grešku, al ovo je stvarno rano da bi ti dr.bio u pravu, a nipt krivi.
Veći je postotak onih doktora koji ni do 20tt ne kažu sa sigurnošću spol, a ili kažu pa ne bude ipak to
😅
Ne vjerujem da sam u ta 2% greske...i ne daj boze da jesam jee onda u vodu pada kompletan nifty test..
A dobro cu smisliti sta cu doktoru reci 😂 tek za tri nedekje mi je sl pregled
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Cure, majka me izluduje, pa prije nego skroz popi.. da cujem misljenja. Imamo 2 macora, ne previse aktivna, iznimno mazasta macora. Uglavnom, glavna opsesija moje majke je da ce macke nesto napraviti bebi kad se rodi jer ce ili skociti u kosaru di spava (ja cu valjda bit na kavi tad, a beba sama doma, ne znam) ili ce biti ljubomorne jer ce ga vidjet ko konkurenciju i meni najdraze, macje dlake su najvece zlo i dijete ce ih udisat i razbolit se jer nema imunitet. Samo da napomenem to su macori koji su iskljucivo u stanu i kompletno cijepljeni svake godine. E, da, sad vec nabavlja ogradu da stavimo preko vrata sobe u kojoj bi kao trebali drzat macore cijeli dan bez pristupa ostatku stana jer zloooo. Moje pitanje je, koliko sam u pravu kad puknem na ovo?
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Evakb istrazivanja pokazuju da imanje kucnih ljubimaca pozitivno utjece na djecji imunitet. Proguglaj malo pa pokazi mami 😀
EvaKb mi imamo 2 mace i psa, mace su isključivo u stanu, kastrirane, redovito cijepljene, domet im je balkon. Prvih mjesec dana možda mace nismo puštali i sobu preko noći kod nas jer se mala još nije mogla micati pa je to više bio moj strah da jedan mačak ne legne na nju il uz nju jer je on baš taj besraman tip 😂
Nakon toga smo sve nastavili normalno, sam ću ti reći da će mi mala u 1.mj napunit 3 godine, nikad nije imala temperaturu doslovno, evo prije mj dana prva kvazi prehlada s curenjem nosa. Vjeruj mi da su životinje općenito čudo za imunitet! Ne mislim da su oni presudni, ali to ti stvarno igra ulogu. Danas je to između njih ogromna ljubav koju si stvarno ne želiš uskratiti 😇I ja sam pitala također i našeg ginića u prvoj trudnoći za neki hodogram baš kad rodim, bilo mi je jasno da ih ja prva neću moći doživljavati kao prije, on mi je samo rekao da ih ne ostavljam bez nadzora neki prvi period jer osim što je to bebi nepoznato, njima je tek i da se zapravo životinje u velikom broju slučajeva boje bebe, reakcije, plača itd. I da mogu reagirati kako inače ne bi, ali da nakon tog prvog perioda apsolutno uključim dijete u sve jer životinje jako pozitivno utječu na emocionalan razvoj djece osim na imunitet. Da on to govori iz struke, ne čisto iz osobnog iskustva (iako je rekao da je i on odrastao sa životinjama haha) Što evo stvarno i ja potvrđujem iz iskustva. Pokaži mami članak koji je baš naš gin napisao o macama i trudnicama 😁 na kraju je napisano da se trudnica nikako ne smije i ne treba riješiti svojih maca 🥰
Al priču kao tvoja mama su imali muževi roditelji (koji nisu u životu ni zlatnu ribicu imali) ista priča sa sveki, pas će biti ljubomoran, izgrist će malu, mačke će poludit, umrijet će od dlake, zapetljat će joj se crijeva bla bla, sad mi smiješno kad se sjetim.. A taj isti ljubomorni pas je cvilio doslovno 2 dana kad smo došli iz rodilišta, toliko ju je htjela njuškati i kod nas u sobu da mi sad bude žao što smo samo dali da ponjuška bebu po dolasku i odveli ju u sobu. Znači ona je prva 2 mj pratila u stopu svakog tko je bebu uzeo u ruke, kad bi ona plakala, ova bi cvilila. Jako je bila oprezna i nježna, baš se vidjelo da je i njoj sve novo, al koristila bi priliku da joj licne stopalo 😂
To su stvarno gluposti i neutemeljene izjave onih kojo najčešće sami nemaju životinje. Nije da imaš seoske životinje koje su 24 sata vani izložene koječemu, imaš kućne mačke koje su vjerujem čišće od nekih ljudi 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji