Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    14. Studeni 2021. 10:10

E da i mislim da su vam iCandy jos na popustu nekih 10-15% danas u sklopu online sajma a i svijet beba ima neku vikend akciju. Nisam pratila cijene pa ne znam dal se isplati ili rade pricekat jos malo. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

elle 🙋‍♀️
    14. Studeni 2021. 10:32

XOXO

Dubrovčanka

Jesam ja jedina kojoj je još rano išta kupovati? 🤣

Nisi i ja ne bi bila jos nista kupovala. Al sam shoppingolicarka a posto u nista ne stanem morala sam prebacit fokus na nesto drugo jer sebi robu nema smisla za sad kupovati. A onda su poceli popusti i ja i kartica bile same doma cesto zadnjih dana… Pa sam si ja to logicno opravdala u glavi da bolje da kupim na popustu nego kasnije a i ne zelim upast u guzvu da cekam dostavu tjednima oko bozica ili da u prvom mjesecu ne bude na stanju pa mi ne stigne na vrijeme. 🤣🤣🤣🤣Uglavnom nasla sam ja sebi dovoljno opravdanja za peglanje kartice. 🤣🤣🤣

jao što si me nasmijala,kao da si mene opisala.  Jučer kupili kolica i velim ja mužu evo uštedjala sam nam 500kn sad a on meni... ahaaa,već si ih 5x do sad potrošila 🤣 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    14. Studeni 2021. 11:05

Dubrovčanka

Jesam ja jedina kojoj je još rano išta kupovati? 🤣

Ja sam u prvoj počela kupovati na porodiljnom. Znači 45 dana prije poroda, bilo je ljeto i korona "još nije bila puštena iz laboratorija",haha pa mi je baš bio gušt šetati i šopingirati,haha Kad sam rodila malu vidjela sam koliko malo vremena imam i da cijelodnevno šetanje po centrima postaje samo maštarenje. Od tada kupujem sve u naprijed. Dijete će kad tad imati nogu 30 i kad tad će trebati zimsku jaknu 86. Zato čim vidim akciju kupujem, stavljam u skladište i vadim po potrebi. Najgore je kupovati kad ti baš treba onda si prisiljen kupiti i skupo, jer ne možeš dijete golo voditi po svijetu. Eto, tako sam ja! 🤪

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• anata12345
    14. Studeni 2021. 11:08

Drage zene, dobro jutro. Izvinite ako vam smetam, imam jedno pitanje s obzirom da sam neiskusna i nezrela kad je u pitanju seksualno obrazovanje. Zanima me mogu li spermiji proci kroz donje rublje i da se na taj nacin zatrudni. Nikad nisam prakticirala spolni odnos, dakle nevina sam, medjutim decko je svojim spolnim organom trljao preko mog donjeg rublja. Ukoliko je na donjem rublju u podrucju rodnice bilo nesto sperme, je li moguce da spermiji proci kroz tkaninu tj, donji ves te tako uspiju uci u rodnicu i oploditi jajnu stanicu? 

Mozda je ovo vama smijesno ali ja sam zaista neiskusna i veliki panicar pa bi mi znacilo vase misljenje. Hvala vam.

• anata12345
    14. Studeni 2021. 11:27

Bambolina

anata12345

Drage zene, dobro jutro. Izvinite ako vam smetam, imam jedno pitanje s obzirom da sam neiskusna i nezrela kad je u pitanju seksualno obrazovanje. Zanima me mogu li spermiji proci kroz donje rublje i da se na taj nacin zatrudni. Nikad nisam prakticirala spolni odnos, dakle nevina sam, medjutim decko je svojim spolnim organom trljao preko mog donjeg rublja. Ukoliko je na donjem rublju u podrucju rodnice bilo nesto sperme, je li moguce da spermiji proci kroz tkaninu tj, donji ves te tako uspiju uci u rodnicu i oploditi jajnu stanicu?

Mozda je ovo vama smijesno ali ja sam zaista neiskusna i veliki panicar pa bi mi znacilo vase misljenje. Hvala vam.

Mislim da ovo više nije nikome smiješno niti zanimljivo.. Već si postavljala isto pitanje na ovu temu, a i na ostale teme i to dosta često..
    Ali evo da odgovorim, naravno da možeš ostati trudna.. Ponekad je dosta da se ti i partner samo pogledate..

Nadam se da je to sarkastično 😏 stvarno sam neiskusna i uplašena, samo me zanima vaše mišljenje.

elle 🙋‍♀️
    14. Studeni 2021. 12:08

Bambolina

anata12345

Mislim da ovo više nije nikome smiješno niti zanimljivo.. Već si postavljala isto pitanje na ovu temu, a i na ostale teme i to dosta često..
    Ali evo da odgovorim, naravno da možeš ostati trudna.. Ponekad je dosta da se ti i partner samo pogledate..

🤣🤣🤣

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

• anata12345
    14. Studeni 2021. 12:10

Izvinite jos jednom. Samo me zanimalo vase misljenje moze li se zatrudniti ako decko jednom dvaput prodire do rodnice. Nevina sam, imala sam donji ves i mislim da nije ejakulirao, da je to zapravo bilo moje bijelo pranje ali sam osjetila nesto vlazno na donjem vesu pa sam se uplašila.

elle 🙋‍♀️
    14. Studeni 2021. 12:25

Dubrovčanka

Vidim i ja sad da ona već godinu dana postavlja slična pitanja. Svaka čast kad joj se da sastavljat sve to🤣

pa daj zamisli koliko ti mora biti dosadno u životu. 😐

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

• anata12345
    14. Studeni 2021. 12:37

elle 🙋‍♀️

Dubrovčanka

Vidim i ja sad da ona već godinu dana postavlja slična pitanja. Svaka čast kad joj se da sastavljat sve to🤣

pa daj zamisli koliko ti mora biti dosadno u životu. 😐

Znaci mislite da nije moguce da spermatozoidi pri dodiru sa rodnicom prodju kroz donji ves?

Omerta
    14. Studeni 2021. 13:00

Ja ne kužim, meni zvuči ko neki trol..
    Evo u gugl upisan nadimak i izbaci njena pitanja na svim mogućim temama unazad 2 godine.. Čovjek bi pomislio da nešto i naučiš za svo to vrijeme. 🤦‍♀️
    http://www.google.hr/search?q=anata12345+site:miss7mama.24sata.hr&prmd=mivxn&sa=X&ved=2ahUKEwi3t4795pf0AhU3RzABHVihASwQrQIoA3oECAYQBA&biw=363&bih=755&dpr=3.31

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.