October30 jako mi je zao sto to prolazis! Sigurna sam da vec imas nekog privatnika u vidi, ali ako si iz Zagreba cula sam od prijateljica jaaaako dobre pohvale za Harni i Sanju Boras.
Od srca ti zelim svu srecu ❤️
I ja sam jučer obavila pregled.
Nakon što je na 5+4 bila samo prazna gv od 9mm, sad na 6+6 je lijepo porasla i imamo plod od 3,3 mm i otkucaje!
Doktor je rekao da je sve skupa nešto manje, ali da se u dan razvilo u odnosu na prošli pregled.
Možda me to mrvicu brine jer se ne radi o zakašnjeloj ovulaciji buduci da sam vec 3 dana prije očekivane menstruacije imala pravi plus.
U ponedjeljak odmah idem u Petrovu da mi uspostave terapiju cleksanima pa cemo vidjeti za dalje.
Pozz zene, evo da se i ja pridruzim, i nadam se da cemo se nastaviti družiti. 😊
Danas mi je 5. dan da mi kasni. S obzirom na to da sam prosla prije par mjeseci iskustvo s biokemijskom trudnocnom, nisam htjela odmah prvi dan kasnjenja pravit test, pa sam sacekala do danas. Kupila clearblue jutros u ljekarnoj, popiskila se, kad ono ➖. Pokusavam se ne stresirat, i sacekat barem do ponedjeljka, pa ako vjestica ne dodje, ponovit cu test, nadam se plusu sad vec malo jace od godinu dana i nikako 🤦♀️
Lijep i suncan pozdrav svima iz Slavonije 😘
Sretno držim ti fige i čekamo da nam dođeš
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Žene jeste se vi susretale sa bijelo zutim mlijecnim iscjedkom negdje oko 5dpo? Moze li to biti nekakav raniji simptom? Inace mi se to bas ne dogada 🤔
• 20.04.2022. 🌷
A11 ja nisam imala ništa tako. Kad planiraš raditi test?
S obzirom da sam preevise nestrpljiva napravila bi par dana prije ocekivane M koja je 16.8. Ako tada bude minusic,cekam da kasni pa cemo vidit
• 20.04.2022. 🌷
A11 probaj isključiti glavu jer ćeš se dovesti do ludila. Ne analiziraj previše. Jer ako bude minus bit ćeš jako tužna. Ja sam znala umišljati simptome od želje 😄
Znam,da haha pokusavam ne gledat nista,ne citat nista al nekad bude jace od mene.. Vjerojatno i nisam jedina 😅
• 20.04.2022. 🌷
Pozdrav cure!
Nove curke dobrodošle!!
Vi sretnice koje ste bile na pregledima i dobile lijepe vijesti i čule srceka, cestitam!
Ja sam stalno neka umorna i pospana, pripisujem isto duphastonima.
Cice me bole da ne mogu na trbuhu spavat 🙈 nadam se da su to dobri znaci i da je sve ok. Ja imam pregled tek 24.8 🙄🙄🙄
Kako ste vi, kako se nosite s prvim tromjesečjem? 😍
Dan žene 😊
Od sinoć muku mučim s niskim tlakom, oko 97/65 i danas se nastavilo.. Pritisak užasan u glavi i samo mi se spavaaa 🙄
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dubrovčanka ta sam 🙋♀️, znaci osim nesto jaceg umora i povremenog boluckanja dole nikakvi drugi simptomi. Nista sta se tice mucnica ili nekih promjena u dojkama itd..,ali se ne brinem jer mi je tako bilo i u prosloj trudnoci. Meni je u prosloj trudnoci veselje sa simptomima krenulo u zadnjem tromjesecju. Uzasna zgaravica da nisam mogla spavati koliko me smetala, pa bolovi u ledima, kukovima, nedostatak zraka itd.., zato uzivaj sad maksimalno jer nikad ne znas,mi smo za sada sretnice 😁
Ante 💙 Maro 💙
Ima li koja da i nema neke simptome u devetom tjednu? Odma se zabrinem kad vas čitam 🤣
U prvoj trudnoci nisam imala ni S od simptoma. Cijela trudnoca savrsena i rodila zdravog djecaka. Ne brini,nego uzivaj.
Isti slučaj.
Ali sad imam mučnine, gadi mi se zdrava hrana 😭🙄, i hrana općenito, nizak tlak, umor, ma letargija teška. Ali eto, kako sam već jednom rodila ni organizam nije isti. I još aktivni jednogodišnjak koji doji... Jedan dan super, ne bole bradavice, normalno siki, a drugi dan ko da me kolje 😭😂... Valjda oscilacije u hormonima.
Eto, malo sam se izjadala...
Žene koje su već rađale, je li vam se trbuh već malo ispupčio, ili je ovo samo napuhanost?
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji