Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Violet_90
    06. Kolovoz 2021. 22:28

October30 jako mi je zao sto to prolazis! Sigurna sam da vec imas nekog privatnika u vidi, ali ako si iz Zagreba cula sam od prijateljica jaaaako dobre pohvale za Harni i Sanju Boras.
    Od srca ti zelim svu srecu ❤️

• Nooha
    07. Kolovoz 2021. 07:42

I ja sam jučer obavila pregled.
    Nakon što je na 5+4 bila samo prazna gv od 9mm, sad na 6+6 je lijepo porasla i imamo plod od 3,3 mm i otkucaje! 
    Doktor je rekao da je sve skupa nešto manje, ali da se u dan razvilo u odnosu na prošli pregled.

Možda me to mrvicu brine jer se ne radi o zakašnjeloj ovulaciji buduci da sam vec 3 dana prije očekivane menstruacije imala pravi plus.

U ponedjeljak odmah idem u Petrovu da mi uspostave terapiju cleksanima pa cemo vidjeti za dalje.

TiNa
    07. Kolovoz 2021. 08:37

Matajči

Pozz zene, evo da se i ja pridruzim, i nadam se da cemo se nastaviti družiti. 😊

Danas mi je 5. dan da mi kasni. S obzirom na to da sam prosla prije par mjeseci iskustvo s biokemijskom trudnocnom, nisam htjela odmah prvi dan kasnjenja pravit test, pa sam sacekala do danas. Kupila clearblue jutros u ljekarnoj, popiskila se, kad ono ➖. Pokusavam se ne stresirat, i sacekat barem do ponedjeljka, pa ako vjestica ne dodje, ponovit cu test, nadam se plusu sad vec malo jace od godinu dana i nikako 🤦‍♀️

Lijep i suncan pozdrav svima iz Slavonije 😘

Sretno držim ti fige i čekamo da nam dođeš

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• A11
    07. Kolovoz 2021. 11:39

Žene jeste se vi susretale sa bijelo zutim mlijecnim iscjedkom negdje oko 5dpo? Moze li to biti nekakav raniji simptom? Inace mi se to bas ne dogada 🤔

• 20.04.2022. 🌷

• A11
    07. Kolovoz 2021. 12:41

Dubrovčanka

A11 ja nisam imala ništa tako. Kad planiraš raditi test?

S obzirom da sam preevise nestrpljiva napravila bi par dana prije ocekivane M koja je 16.8. Ako tada bude minusic,cekam da kasni pa cemo vidit

• 20.04.2022. 🌷

• A11
    07. Kolovoz 2021. 12:59

Dubrovčanka

A11 probaj isključiti glavu jer ćeš se dovesti do ludila. Ne analiziraj previše. Jer ako bude minus bit ćeš jako tužna. Ja sam znala umišljati simptome od želje 😄

Znam,da haha pokusavam ne gledat nista,ne citat nista al nekad bude jace od mene.. Vjerojatno i nisam jedina 😅 

• 20.04.2022. 🌷

Amelie 1
    08. Kolovoz 2021. 11:36

Pozdrav cure!
    Nove curke dobrodošle!!
    Vi sretnice koje ste bile na pregledima i dobile lijepe vijesti i čule srceka, cestitam! 
    Ja sam stalno neka umorna i pospana, pripisujem isto duphastonima. 
    Cice me bole da ne mogu na trbuhu spavat 🙈 nadam se da su to dobri znaci i da je sve ok. Ja imam pregled tek 24.8 🙄🙄🙄
    Kako ste vi, kako se nosite s prvim tromjesečjem? 😍

Maya34
    08. Kolovoz 2021. 12:15

Dan žene 😊
    Od sinoć muku mučim s niskim tlakom, oko 97/65 i danas se nastavilo.. Pritisak užasan u glavi i samo mi se spavaaa 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tonka341
    08. Kolovoz 2021. 13:44

Dubrovčanka ta sam 🙋‍♀️, znaci osim nesto jaceg umora i povremenog boluckanja dole nikakvi drugi simptomi. Nista sta se tice mucnica ili nekih promjena u dojkama itd..,ali se ne brinem jer mi je tako bilo i u prosloj trudnoci. Meni je u prosloj trudnoci veselje sa simptomima krenulo u zadnjem tromjesecju. Uzasna zgaravica da nisam mogla spavati koliko me smetala, pa bolovi u ledima, kukovima, nedostatak zraka itd.., zato uzivaj sad maksimalno jer nikad ne znas,mi smo za sada sretnice 😁

Ante 💙 Maro 💙

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 13:59

Sunašce83

Dubrovčanka

Ima li koja da i nema neke simptome u devetom tjednu? Odma se zabrinem kad vas čitam 🤣

U prvoj trudnoci nisam imala ni S od simptoma. Cijela trudnoca savrsena i rodila zdravog djecaka. Ne brini,nego uzivaj.

Isti slučaj. 
    Ali sad imam mučnine, gadi mi se zdrava hrana 😭🙄, i hrana općenito, nizak tlak, umor, ma letargija teška. Ali eto, kako sam već jednom rodila ni organizam nije isti. I još aktivni jednogodišnjak koji doji... Jedan dan super, ne bole bradavice, normalno siki, a drugi dan ko da me kolje 😭😂... Valjda oscilacije u hormonima. 
    Eto, malo sam se izjadala...
    Žene koje su već rađale, je li vam se trbuh već malo ispupčio, ili je ovo samo napuhanost?

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.