Evo me s pregleda. Nažalost ne obećavajuca situacija… Po zadnjoj M sam 7+3 po uzv plod je u maternici veličine 8 mm što odgovara 6+4 ali ne vidi srcanu akciju 😔 Idem u petak još jednom da provjeri ali mislim da nema puno nade…
Mi smo isto prema zadnjoj M 10+3 a velicina je 9+6 i to mi se poklapa s danom ovulacije.. ako ti nisi pratila ovulaciju vjerovatno je i kod tebe bila kasnija ovulacija. Drzimo fige da se cuje malo srčeko na pregledu ❤️
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Evo me s pregleda. Nažalost ne obećavajuca situacija… Po zadnjoj M sam 7+3 po uzv plod je u maternici veličine 8 mm što odgovara 6+4 ali ne vidi srcanu akciju 😔 Idem u petak još jednom da provjeri ali mislim da nema puno nade…
Nemoj gubit nadu stvarno mene je inace gin narucila tek u 9,10 tj kad budem na pregled, srce se moze i nemora cut, kod nekih se vec u 5tj, kod nekih u 6tj... Ne gubi nadu nikako, svi smo uz tebe i misli pozitivno
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ja sebi sve nalaze s e građani skinem i isprintam. Za sebe i za djecu.
Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.
U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Bila danas na 1pregledu da potvrdimo trudnocu
Nalazi svi oke ali tsh je 5.68 moram izvadit antigen na stitnjacu i javit se endokrinologu bit cu vjerojatno za euthyrox
Tako mi je endokr rekla preko telefona
U urinu blago poviseni eritro (prije tj dana imala rozi oskudan iscjedak) 2 dana, preporucio napravit urinokulturu
Eto. Iduca kontrola 7.9..
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja sebi sve nalaze s e građani skinem i isprintam. Za sebe i za djecu.
Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.
U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila
Portal zdravlja mislim da se zove kad udes u svoj profil. Cestitke na pregledu.
October kao sto su cure rekle mozda je bila kasnija O i sve jos bude ok. Drzim fige da na sljedecem pregledu vas mrvica iznenadi ❤️
_____
Nama danas stigli nalazi panorame i sve je super ovaj put. Bila sam nakon prosle T bas na iglama cekajuci al sad sam puno mirnija

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Novalac i magnezij pijem.

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
XOXO odlično za dobre rezultate! Jesi saznala spol?
Ja pijem samo novalac i magnezij po potrebi, odnosno ako imam grčeve.

Hvala vam svima na podršci... Ja se jos nadam, vidjet ćemo u petak, gin mi onda ide na GO, al ću pričekat i krajem sljedećeg tjedna otić kod privatnika. Onda bi trebala biti 8+5 pa valjda bude nešto. Prošla sam vec slično jednom, onda mi je bio prvi pregled sa cca 6tjedana kucalo srce a na drugom sa 9 više nije, plod je stalo na 8t. Teško mi je, al ipak je malo lakše kad već jedno dijete imaš...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji