Evo me s pregleda. Nažalost ne obećavajuca situacija… Po zadnjoj M sam 7+3 po uzv plod je u maternici veličine 8 mm što odgovara 6+4 ali ne vidi srcanu akciju 😔 Idem u petak još jednom da provjeri ali mislim da nema puno nade…
Mi smo isto prema zadnjoj M 10+3 a velicina je 9+6 i to mi se poklapa s danom ovulacije.. ako ti nisi pratila ovulaciju vjerovatno je i kod tebe bila kasnija ovulacija. Drzimo fige da se cuje malo srčeko na pregledu ❤️
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Evo me s pregleda. Nažalost ne obećavajuca situacija… Po zadnjoj M sam 7+3 po uzv plod je u maternici veličine 8 mm što odgovara 6+4 ali ne vidi srcanu akciju 😔 Idem u petak još jednom da provjeri ali mislim da nema puno nade…
Nemoj gubit nadu stvarno mene je inace gin narucila tek u 9,10 tj kad budem na pregled, srce se moze i nemora cut, kod nekih se vec u 5tj, kod nekih u 6tj... Ne gubi nadu nikako, svi smo uz tebe i misli pozitivno
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ja sebi sve nalaze s e građani skinem i isprintam. Za sebe i za djecu.
Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.
U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Bila danas na 1pregledu da potvrdimo trudnocu
Nalazi svi oke ali tsh je 5.68 moram izvadit antigen na stitnjacu i javit se endokrinologu bit cu vjerojatno za euthyrox
Tako mi je endokr rekla preko telefona
U urinu blago poviseni eritro (prije tj dana imala rozi oskudan iscjedak) 2 dana, preporucio napravit urinokulturu
Eto. Iduca kontrola 7.9..
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja sebi sve nalaze s e građani skinem i isprintam. Za sebe i za djecu.
Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.
U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila
Portal zdravlja mislim da se zove kad udes u svoj profil. Cestitke na pregledu.
October kao sto su cure rekle mozda je bila kasnija O i sve jos bude ok. Drzim fige da na sljedecem pregledu vas mrvica iznenadi ❤️
_____
Nama danas stigli nalazi panorame i sve je super ovaj put. Bila sam nakon prosle T bas na iglama cekajuci al sad sam puno mirnija
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Novalac i magnezij pijem.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
XOXO odlično za dobre rezultate! Jesi saznala spol?
Ja pijem samo novalac i magnezij po potrebi, odnosno ako imam grčeve.
Hvala vam svima na podršci... Ja se jos nadam, vidjet ćemo u petak, gin mi onda ide na GO, al ću pričekat i krajem sljedećeg tjedna otić kod privatnika. Onda bi trebala biti 8+5 pa valjda bude nešto. Prošla sam vec slično jednom, onda mi je bio prvi pregled sa cca 6tjedana kucalo srce a na drugom sa 9 više nije, plod je stalo na 8t. Teško mi je, al ipak je malo lakše kad već jedno dijete imaš...
Sortiraj odgovore
Najstariji