Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TeaBj94
    10. Kolovoz 2021. 11:47

Pozdrav cure, kod mene stalno neka ludnica sa svime pa nikako da se javim. 
    Prvo čestitati svima sa novim plusicima i dobrim vijestima nakon pregleda 😊 
    Ja idem primarnom ginekologu 16.8. tako da ću onda s njime vidjeti na sto ce me sve poslati. Za sada na privatnom pregledu je sve bilo ok sa 5tj, ovaj pregled ce već biti u 7tj. 

Sto se tiče simptoma, imam užasan osjećaj napuhanosti u trbuhu i misim da izgledam kao da sam već 3mj trudna i malo me niski tlak zeza, ali to sve nekako priprisujem ovom vremenu… 

Nego, da vas pitam, šta planirate od njega za trbuščiće uzeti i protiv strija? Sto vise čitam oko svega to me vise strah 🤦🏼‍♀️

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:11

raniplusici

Ja sam danas 6+6 i imam dojam da sam u struku već za cijeli broj šira a i grudima. Trebat ću novi grudnjak i prije prvog pregleda 😂
    Primjetila sam da mi je užasno teško penjati se stepenicama na 3. Kat, u firmi je zbog korone lift zabranjen i idem stepenicama i jedva ja to izguram.

Probaj sto manje po stepenicama, cuvaj se, stedi noge
    I ja sam isto sira i uskoro cu morat po novu robu, sad jos stanem u ljetne haljine Al kad dode jesen morat cu po hlace 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:13

sunčica321

mame, kada ćete ili ste možda već rekle okolini za trudnoću? ja imam namjeru čekati barem 12 tjedana, ali s obzirom da je ljeto malo mi se čini teže to sakriti jer mu je trbuh već povećan,nadut..zanimaju me i mame koje već imaju dijete, kada ćete njima reći?.dobro se osjećam, osim povremenih popodnevnih mučnina i niskog tlaka, ali uvijek čuči taj strah da nešto može poć po zlu…

Rekli smo svojim roditeljima nakon 1pregleda koji je bio 6+5, najboljim prijateljima on svom ja svojoj a ostalima cemo polako
    Mozda sad nakon 2pregleda to bi bilo 9 tjedana onda
    Ima danas nazalost puno ljubomornih dusa pa se klonim takvih 😂😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:15

Sunašce83

Mi smo vec rekli djeci i oni su presretni,samo se malo kveckaju jer mala hoce seku,a braco bracu😂. A roditeljima smo rekli cim smo saznali da je srceko u akciji😁. Ostali ce pomalo saznati kako rastemo🤣.
    Neg cure koje imate iskustva sa tim hormonima. Moj tsh je pao na 2.5,ft3 5.91,ft4 19 29, tpo >1300.0, anti tg 18.4. Nigdje mi ne pisu referentne vrijednosti pa neznam da li je to ok. Pise samo da se ne preporuca terapija,ali da je potrebno pracenje.

Moj tsh je 5.68, povisen je, normalan je do 4.20
    U cetvrtak idem vadit ft4 i anti tpo i anti tg pa ce onda endokrinolog vidjet sta sa terapijom 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:16

Erdina

Od danas vam se i ja pridružujem 🤗 April 2022 ❤️

Čestitam i dobro dosla 💪🙃

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:18

Dubrovčanka

Ja sam opet sva u panici jer nemam više nekih i onih malih mučnina. Bogu hvala u pon je pregled. Ludu će me voditi 🤣

Vjerojatno je proslo najgore sto se tice mucnina držim ti fige na pregledu i da ce te sve to smiriti jer znam kako ti je ja ludakinja sam se prije pregleda koji je 7.9 narucila jos i privatno 18.8 a ono za nedaj boze da se malo pogledam 😂😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:20

lu

Meni kao da je gore, a ne da mi se smiruje. Nisam u stanju do pošte otići, a moram i na posao.

Znam kak ti je ja prek dana jedva nesto skuham sva sam ko drvo drveno 😂nemogu si zamislit kak je tebi tek ic jos na posao, bas mi te krivo 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 12:23

raniplusici

Šta mislite, kad je prihvatljivo krenuti kupovati stvari za bebača? Da nije rano a da nije prekasno….prvo dijete, bit će troška pa gledam na vrijeme sve riješiti po malo.

Ja sam mislila tamo pred Božić pošto mi je termin 3mj
    Sigurno ce biti neke akcije. A i trenutno smo u radovima pa nemam ni kud stavit stvari
    Do tad bi trebali bit gotovi s uredenjem kuce.
    A cim saznam spol pocastiti cu se nekim bodijem, dudom 😂🙃 da se pocastim bar s necim
    Inače sam hrčak i sve mi treba 🙃 i trošadija sam 🙃

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 14:32

Sunašce83

TiNa

Dubrovčanka

Ja sam opet sva u panici jer nemam više nekih i onih malih mučnina. Bogu hvala u pon je pregled. Ludu će me voditi 🤣

Vjerojatno je proslo najgore sto se tice mucnina držim ti fige na pregledu i da ce te sve to smiriti jer znam kako ti je ja ludakinja sam se prije pregleda koji je 7.9 narucila jos i privatno 18.8 a ono za nedaj boze da se malo pogledam 😂😂

🤣ahahaha,dobra si.

TiNa

Sunašce83

Mi smo vec rekli djeci i oni su presretni,samo se malo kveckaju jer mala hoce seku,a braco bracu😂. A roditeljima smo rekli cim smo saznali da je srceko u akciji😁. Ostali ce pomalo saznati kako rastemo🤣.
    Neg cure koje imate iskustva sa tim hormonima. Moj tsh je pao na 2.5,ft3 5.91,ft4 19 29, tpo >1300.0, anti tg 18.4. Nigdje mi ne pisu referentne vrijednosti pa neznam da li je to ok. Pise samo da se ne preporuca terapija,ali da je potrebno pracenje.

Moj tsh je 5.68, povisen je, normalan je do 4.20
    U cetvrtak idem vadit ft4 i anti tpo i anti tg pa ce onda endokrinolog vidjet sta sa terapijom

Odma mi javis za TPO. Meni su svi nalazi KKS odlicni i ti hormoni nego sam citala da neki dobivaju terapiju radi tog TPO,a meni rekla da ne. A sad sam nasla da taj TPO i nije strasan ako su ostali nalazi ft3,ft4,tg i tsh dobri.

Budem javiti cu nemas problema, ne brini mislim da ti je sve oke. Jos ako ti je tako rekao endokrinolog me brini onda 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    10. Kolovoz 2021. 14:34

raniplusici

TiNa

raniplusici

Šta mislite, kad je prihvatljivo krenuti kupovati stvari za bebača? Da nije rano a da nije prekasno….prvo dijete, bit će troška pa gledam na vrijeme sve riješiti po malo.

Ja sam mislila tamo pred Božić pošto mi je termin 3mj
    Sigurno ce biti neke akcije. A i trenutno smo u radovima pa nemam ni kud stavit stvari
    Do tad bi trebali bit gotovi s uredenjem kuce.
    A cim saznam spol pocastiti cu se nekim bodijem, dudom 😂🙃 da se pocastim bar s necim
    Inače sam hrčak i sve mi treba 🙃 i trošadija sam 🙃

Ja sam inače prilično racionalna kod potrošnje pa bi htjela sve na vrijeme organizirati. I meni je termin krajem 3. mj pa računam na ta zimska sniženja a pogotovo za kolica jer mi se čini da će to bit daleko najskuplja stavka kod cijele opreme.
    I mi ćemo morati u renovaciju nešto brže nego što smo mislili zbog bebe ali ok, bit će to dobro samo da sve prođe kako treba 😁

I ja volim imat sve unaprijed isplanirano, organizirano, vec tocno znam kak ce mi sve izgledat i gdje cu sta stavit vec bi pola toga kupila ali se suzdržavam. 🙃Pricekat cu bar da majstori rijese svoje poslove pa da se bar uselimo u sobu pa cu onda kupovat 😂
    Samo da sve bude dobro ostalo mi nije bitno 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.