U mom slučaju je psiha odigrala najvažniji faktor. 5 godina Ivf-a, tek iz šestog pokušaja uspjela ostati trudna. Sad sam ostala trudna nakon prvog puta šta se nismo pazili.
Neću vam savjetovati da se opustite, jer je to bila najomraženija rečenica koju sam slušala tih 5 godina.
Ja radim nifty jer mi je prva trudnoca završila kobno zbog kromosomske greške.
Zao mi je radi tebe da si se tolko namucila
Ovaj put ti drzim palac za to da test bude uredan bez ikakvih gresaka
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Nervoza mi je stalno. Zadnje Dane stalno sanjam preglede i kakoo govore da je srce stalo. Znači užaaaaaaas
Jel i ti? I ja to sanjam. Podsvijest. Nocas sam se u 3h probudila, nesanice imam svaku noc, sanjam da srce ne kuca, svako probadanje u jajniku, trbuhu sve mi je da bebi ne kuca srce. Opterecene smo
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja bi se samo htjela zahvaliti svima vama na prije svega razumijevanju pa potom i savjetima. Hvala vam za najljepše želje. I ja se nadam da će nam se ispuniti, a vi da ćete očuvati te male mrvice u sebi do samoga kraja. Sretno i nadam se da ću vam se pridružiti sto prije ♥️
Ja ti želim svu sreću za sto brzi plusic a tebi hvala na lijepim zeljama
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Curke u 8 sam tt, imam osjecaj ponekad kao da cu procurit ili kao da imam ovulaciju
Molim vas ima jos neka od vas povremeno ovakve simptome
Kraljeznica me zna bolit vjerojatno jer se zdjelica siri pa me donji dio zna zabolit. Pregled prvi napravljen sa 6tt sve oke. Iduci imam 7.9 ali razmisljam da odem prije kod privatnika
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Curke u 8 sam tt, imam osjecaj ponekad kao da cu procurit ili kao da imam ovulaciju
Molim vas ima jos neka od vas povremeno ovakve simptome
Kraljeznica me zna bolit vjerojatno jer se zdjelica siri pa me donji dio zna zabolit. Pregled prvi napravljen sa 6tt sve oke. Iduci imam 7.9 ali razmisljam da odem prije kod privatnika
Kao da sam ja pisala 😁 osjetim malo lijevo, malo desno nekakvo probadanje.. a donji dio leđa isto tako..Plus nizak tlak i mučnin.. Da nisam trudna, taman bi mi menga sada trebala doći.. da li ima veze s time ne znam, ali tako mi je znalo biti u pmsu 🤷🏻♀️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Curke znaci sve je u redu 🙂😬🙂😬🙂nisam paranoicna i sve je oke jel tak i meni i vama 😂❤️
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
TiNama ja zadnjih par dana to sanjam tako isto. A paranoje da ne pričam isto ko u tebe 🤣.
I mene bole leđa i stalno mi je neko probadanTiNama ja zadnjih par dana to sanjam tako isto. A paranoje da ne pričam isto ko u tebe 🤣.
I mene bole leđa i stalno mi je neko probadanje lijevo desno 😄
To je vec proslo u ludilo 😂snovi da glava boli
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
mame, kada ćete ili ste možda već rekle okolini za trudnoću? ja imam namjeru čekati barem 12 tjedana, ali s obzirom da je ljeto malo mi se čini teže to sakriti jer mu je trbuh već povećan,nadut..zanimaju me i mame koje već imaju dijete, kada ćete njima reći?.dobro se osjećam, osim povremenih popodnevnih mučnina i niskog tlaka, ali uvijek čuči taj strah da nešto može poć po zlu...
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Od danas vam se i ja pridružujem 🤗 April 2022 ❤️
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕