Dubrovcanka kao sto je gore milica napisala, od 11-13, idealno u 12.tt.
Milica i ja sam sitna, malo mi je trbuha ostalo od prve trudnoće, ali je drukčije, onak oblije, nije spekec😂
Ma ostalo je i meni, da se ne lažemo... Špekec 😂
Jest, baš to, kod mene napuhanije, tvrđe.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Nela sirova riba se ne preporuča i tunjevina zbog žive, sto ne znaci da tunu uopće ne smiješ jesti, nego ne prečesto.
Iskreno ja sam i u prošloj trudnoći jela sve pomalo, a ničim nisam pretjerivala. Samo sam sirovo izbjegavala i recimo salate i voće uvijek dobro prala.
Kažu da se još suhomesnati proizvodi ne bi trebali jesti, sirevi s pljesni, jaja nedovoljno termički obrađena.
Žene imam jedno pitanje..Danas mi je negdje 6 ili 7 dpo. Sjedila sam kuci i odjednom me zabolilo na podrucju lijevog jajnika,trajalo je mozda 10ak sekundi,kao neko uzasno probadanje i kad je prestalo odmah je iz mene iscurilo nesto bijelo,u maloj kolicini. Sad i dalje osjetim neku nelagodu u jajnicima.
Zna li itko sto to moze biti?
• 20.04.2022. 🌷
A i Niki prerano vam je za ikakve simptome trudnoće i svi ti rani simptomi mogu biti i trudnički i predmenstrualni. Malo se strpite dok ne bude vrijeme za test, držim vam fige da bude pozitivan🤞🙏
Psiha čuda radi, za vaše dobro pričekajte barem dan kad trebate dobiti za test inače samo sebi živce trošite.
Dečko i ja smo 6 mj imali odnose bez zaštite ali nismo ciljali i svaki mjesec sam ja sebi bila trudna. Em bole cice, em osjetim implantaciju pa onda metalni okus, mučnine a sve je to bila psiha jer niti jednom od tih 6 mj nisam imala pozitivan test.
Prvi mjesec kad smo odlučili ići na ciljano, 4 dana smo imali odnose za redom kad je ovulacija, test pozitivan a baš tad sam misilila ništa od toga jer je osjećaj identičan kao da trebam dobiti.
Samo sam čekala da procurim ali eto, baš tad se “uhvatilo”.
Evo isto ovako smo mi,5 dana za redom smo imali odnose kad je bila ovulacija i stalno se osjecam kao da cu dobiti..Nadam se da necu 😅
I hvala vam cure na odgovorima i savjetima! ☺️
Niki777 drzim fige!! 🤞🥰
• 20.04.2022. 🌷
U mom slučaju je psiha odigrala najvažniji faktor. 5 godina Ivf-a, tek iz šestog pokušaja uspjela ostati trudna. Sad sam ostala trudna nakon prvog puta šta se nismo pazili.
Neću vam savjetovati da se opustite, jer je to bila najomraženija rečenica koju sam slušala tih 5 godina.
Ja radim nifty jer mi je prva trudnoca završila kobno zbog kromosomske greške.
Dubrovcanka mislim da nam je svima nervoza i strah taj neki, meni isto crne misli ponekad prođu kroz glavu, ali pokusavam se oduprijeti i otjerati ih. Sva sreca imam jednog malog pisonju koji mi skrene misli 💙
Cure ja sam za vikend tako ružno sanjala: sjedim u lokvi krvi i govorim mužu gotovo je. Kad sam se probudila još sam jedno vrijeme bila uvjerena da se to stvarno dogodilo.
Moram reci kad sam imala spontani cijelo sam vrijeme bila uvjerena da nešto nije kako treba. Kad sam rodila svoju curicu bila sam jako samouvjerena da je sve ok i da će dobro završiti, toliko, da su me ljudi upozoravali da se necuvam dovoljno. Recimo, radila sam fizički posao i onda nakon posla samo gradili kucu ( kopanje za drenažu, postavljanje knaufa, polocica i sl) a ja u osmom i devetom mjesecu. Zato me sad ovaj strah koji je u meni još više plaši, hmmm
Promijenit ništa ne možemo, samo cekati i nadati se najboljem! Držim palčece za puno novih plusica i otkucaja srca!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Psiha čuda radi, za vaše dobro pričekajte barem dan kad trebate dobiti za test inače samo sebi živce trošite.
Dečko i ja smo 6 mj imali odnose bez zaštite ali nismo ciljali i svaki mjesec sam ja sebi bila trudna. Em bole cice, em osjetim implantaciju pa onda metalni okus, mučnine a sve je to bila psiha jer niti jednom od tih 6 mj nisam imala pozitivan test.
Prvi mjesec kad smo odlučili ići na ciljano, 4 dana smo imali odnose za redom kad je ovulacija, test pozitivan a baš tad sam misilila ništa od toga jer je osjećaj identičan kao da trebam dobiti.
Samo sam čekala da procurim ali eto, baš tad se “uhvatilo”.
Tocno istu situaciju i Ja imala i sad kad sam mislila nebude dosta vise prestani razmisljat cekala mengu kupila uloske sad plus 😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Meni isto više radi spola 🤣🤣🤣
Ja imam 32 godine. Pa reko ajde. A i tip sam koji voli sve znat pa eto 😁😁😁.
E oni mi tamo rade pregled da.
I ja tako a i volim sve znat a i svi idu pa idem i ja kud i mali mujo, 😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji