A držim 🤞 da se mrva primi!!
Violet dobro nam došla! Većina ima te kao menstrualne grčeve, možeš si popiti uvijek magnezij direkt da se malo mišići opuste.
Hvala cure! 😊 Veselim se prvom pregledu da cujem da je sve ok pa mozda onda i glava pocne malo sporije raditi.
@matyy - jako mi je žao. Želim ti da se što prije oporaviš ❤️
@violet_90 - dobro došla to je najnormalnije, tako je i meni. Samo je meni to nekako više u jajnicima. Najgore je kad kihnem, kao da mi netko nož zabode
@an - dobro došla također :) mislim da to nikako ne mogu tako radno biti znakovi trudnoće, pričekaj ako ti bude izostala menga pa onda napravi test ili eventualno 2-3 dana prije očekivane.
@dubrovčanka - isto mislim da nema potrebe ako ti je sve bilo u redu na zadnjem vađenju :)
Meni je ovaj tjedan počelo biti kao malo muka. Ne znam baš bi li rekla da je to mučnina ili što, nije da mi se povraća, već kao da mi stoji neka knedla u grlu i ništa mi se ne jede. Gladna sam, a ne jede mi se Jučer sam napekla hrpu palačinki koje inače obožavam, jedva sam se natjerala pojesti 2-3 za cijeli dan i nešto malo lubenice i jogurta. Sad pravim neki rižoto s lignjama pa ću se natjerati to pojesti, al baš mi je onako neki bljak osjećaj. Danas putujemo na more na jedno 5 dana pa ću se malo odmaknuti od razmišljanja do pregleda
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Pozdrav drage zene i cestitke svima koje cekaju svoju proljetnu bebicu ❤️
Meni je ovo prva trudnoca i potpuna sam neznalica. Trudna sam 5 tjedana i imam zakazan prvi pregled za 2 tjedna, ali me nesto muci pa bih vas molila za savjet/informaciju.
Imam grceve u maternici onako na mahove i ponekad znaju biti bas dosta jaki (nemam nikakvo krvarenje/iscjeda i sl). Da li je to normalna stvar ili se trebam zabrinuti?
Pozdrav drage zene i cestitke svima koje cekaju svoju proljetnu bebicu ❤️
Meni je ovo prva trudnoca i potpuna sam neznalica. Trudna sam 5 tjedana i imam zakazan prvi pregled za 2 tjedna, ali me nesto muci pa bih vas molila za savjet/informaciju.
Imam grceve u maternici onako na mahove i ponekad znaju biti bas dosta jaki (nemam nikakvo krvarenje/iscjeda i sl). Da li je to normalna stvar ili se trebam zabrinuti?
To ti je sve normlano. I meni ti je tako. Ne brini, sve oke
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
A🤞svim snagama da vam uspije.
Violetcestitam.
Curke kako mi je bio povisen tsh danas su stigli nalazi hormona i krvi,nepotrebna terapija,sve je ok i tsh je manji. Ali ipak moram na kontrolu za 4 tjedna. Joj kako mi je lakse sad😄
I meni je tsh povisen i moram izvaditi antitjela tj tocnije anti tpo i anti tg i javit se endokrinologu
U 7 tt sam. Spomenula mi je da cu vj biti za euthyrox granica je 4.20 meni je 5.60
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
@matyy - jako mi je žao. Želim ti da se što prije oporaviš❤️
@violet_90 - dobro došlato je najnormalnije, tako je i meni. Samo je meni to nekako više u jajnicima. Najgore je kad kihnem, kao da mi netko nož zabode
@an - dobro došla također :) mislim da to nikako ne mogu tako radno biti znakovi trudnoće, pričekaj ako ti bude izostala menga pa onda napravi test ili eventualno 2-3 dana prije očekivane.
@dubrovčanka - isto mislim da nema potrebe ako ti je sve bilo u redu na zadnjem vađenju :)
Meni je ovaj tjedan počelo biti kao malo muka. Ne znam baš bi li rekla da je to mučnina ili što, nije da mi se povraća, već kao da mi stoji neka knedla u grlu i ništa mi se ne jede. Gladna sam, a ne jede mi seJučer sam napekla hrpu palačinki koje inače obožavam, jedva sam se natjerala pojesti 2-3 za cijeli dan i nešto malo lubenice i jogurta. Sad pravim neki rižoto s lignjama pa ću se natjerati to pojesti, al baš mi je onako neki bljak osjećaj. Danas putujemo na more na jedno 5 dana pa ću se malo odmaknuti od razmišljanja do pregleda
@toxiclystronger ja imam od jucer mučninu bas kakvu si opisala, gladna sam, ne povracam a mucno mi je. Stoji mi knedla u grlu i na sve mi se podriguje. Grozno. Nadam se da ce to prestat.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Pozz zene, evo da se i ja pridruzim, i nadam se da cemo se nastaviti družiti. 😊
Danas mi je 5. dan da mi kasni. S obzirom na to da sam prosla prije par mjeseci iskustvo s biokemijskom trudnocnom, nisam htjela odmah prvi dan kasnjenja pravit test, pa sam sacekala do danas. Kupila clearblue jutros u ljekarnoj, popiskila se, kad ono ➖. Pokusavam se ne stresirat, i sacekat barem do ponedjeljka, pa ako vjestica ne dodje, ponovit cu test, nadam se plusu sad vec malo jace od godinu dana i nikako 🤦♀️
Lijep i suncan pozdrav svima iz Slavonije 😘
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Na ponovljenom pregledu nema opet otkucaja, dala mi je uputnicu za bolnicu u ponedjeljak, preporučila da riješim tabletama, bez kiretaze...I ode ona na GO
Ja cu svakako još slijedeci tjedan otići kod privatnika u nadi da se nešto pojavi, pa tek onda bolnica 😔
😔jel ima barem rasta ploda?
Kaze da ne vidi promjene. Jedino mene od danas nešto probada, sve se bojim da ću prokrvarit...
Na ponovljenom pregledu nema opet otkucaja, dala mi je uputnicu za bolnicu u ponedjeljak, preporučila da riješim tabletama, bez kiretaze…I ode ona na GO
Ja cu svakako još slijedeci tjedan otići kod privatnika u nadi da se nešto pojavi, pa tek onda bolnica 😔
Strašno mi je žao!!! Znam kako ti je, isto mi se dogodilo. Nijedna žena ne bi trebala to prolaziti, a opet prolaze s veeeelikim postotkom. Također statistika kaže da su ti ogromne šanse da imaš uspješnu sljedeću trudnoću.
Nemoj se plašiti da bi te doktori poslali na dovršenje pobačaja bezveze. Oni znaju kad je to to. A ti svakako otiđi čim prije privatniku da ti glava bude mirna. Nemoj čekati.
Želim ti sve najljepše u životu! ❤️🌼
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji