Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 16:06

Dubrovčanka

Joooj sunašce83 iz tvojih usta u božje uši 🤞🏻❤️.
    Svi smo ushićeni i jedva čekamo svaki novi pregled. Ja sam isto rekla ginu zadnji put da je eto možda mene sreća potrefila bez tih mučnina jer zadnja trudnoća je bila takva kakva je 😁.
    Previše se analiziram,a nikako da se opustim.
    Još mi za ne falit neki dan jave da je dečkova tetka morala na kiretažu jer je plod stao u osmom tjednu. Rekoh bolje da mi niste govorili jer ja sam taman u tom tjednu 🤮

Kako dani i tjedni budu odmicali, bit ćeš sve mirnija. Meni čim je u prošloj trudnoći prošao tjedan prethodnog pobačaja, bila sam mnogo mirnija. Još kad dođe drugo tromjesečje i osjetiš prve pokrete bebice, joooooj, vidjet ćeš sreće i mira. ❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️❤️🌼

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 16:47

Sunašce83

Ma brzo ce proci tih par dana,izdrzi💪😄.
    Da li ste i vi pocele osjecati lagani pritisak u doljnjem djelu trbuha kad se tako legnete. I to je dobar znakic da rastemo❤.
    Ja se nikako naviknut spavat na ledima ili boku. Sreca pa duphaston uspavljuje😜🤣😂

E da, sad si me podsjetila da vas sve podsjetim da se dooooobro nauživate spavanja na trbuhu, jer poslije nećemo moći, a onda još kasnije ni na leđima. 😆

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 16:48

Milica.Kamilica

Sunašce83

Ma brzo ce proci tih par dana,izdrzi💪😄.
    Da li ste i vi pocele osjecati lagani pritisak u doljnjem djelu trbuha kad se tako legnete. I to je dobar znakic da rastemo❤.
    Ja se nikako naviknut spavat na ledima ili boku. Sreca pa duphaston uspavljuje😜🤣😂

E da, sad si me podsjetila da vas sve podsjetim da se dooooobro nauživate spavanja na trbuhu, jer poslije nećemo moći, a onda još kasnije ni na leđima. 😆

A onda još još kasnije nećemo nikako spavati. 😂
    Opustite se i veliki pozdrav svim proljetnim trudnicama! 🌼

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 17:46

Dubrovčanka

Ja spavam uvijek na boku,nebi ni mogla na stomku od velikih sisa 🤣

Hehehehehe, blago ti se.

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 17:47

O_Nela

meni je jučer nakon ležanja na stomaku bila muka i bas sam primjetila da mi više ne paše takvo spavanje

Zar već? A dobro, šta ima veze...

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Amelie 1
    08. Kolovoz 2021. 18:23

Milica Kamilicameni je bas muž jučer rekao da mi je drukčiji trbuh. Mrve su male, ali maternica nam je već veličine grejpa 😮
    raniplusici ako ikako mozes, strpi se. Sto manje cackanja dolje, to bolje 😄
    Dubrovcanka bilo bi dobro da kad vadiš krv za nifty da ti tad naprave uzv i izmjere nuhalni nabor.
    Ja uglavnom spavam na trbuhu, već mi se sad place kak ću spavat 😅

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 18:33

Dubrovčanka

Amelie 1kad se taj Nuhalni nabor može mjerit?

Od 11. do 13. tjedna - mini anomaly scan... To je prvi "veliki" uzv pregled kada baš pregledaju fetus i izmjere. To je standardno, to svi rade.

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 18:36

Amelie 1

Milica Kamilicameni je bas muž jučer rekao da mi je drukčiji trbuh. Mrve su male, ali maternica nam je već veličine grejpa😮
    raniplusici ako ikako mozes, strpi se.Sto manje cackanja dolje, to bolje😄
    Dubrovcankabilo bi dobro da kad vadiš krv za nifty da ti tad naprave uzv i izmjere nuhalni nabor.
    Ja uglavnom spavam na trbuhu, već mi se sad place kak ću spavat😅

Je l' da! Kod mene se baš vidi da sam ili trudna ili debela, ali kako sam mršavija, a napuhana, ne mogu sakriti, a nisam još rekla, samo par osoba.

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Amelie 1
    08. Kolovoz 2021. 19:49

Dubrovcanka kao sto je gore milica napisala, od 11-13, idealno u 12.tt.
    Milica i ja sam sitna, malo mi je trbuha ostalo od prve trudnoće, ali je drukčije, onak oblije, nije spekec😂

Milica.Kamilica
    08. Kolovoz 2021. 20:47

raniplusici

Sreća u nesreći je ta da sam i bez trudnoće bucka pa ću trudnoću vjerojatno moći skrivati do zadnjeg haha

Hahahah, ja koliko sam skontala bucke se uopće ne rašire u trudnoći, čak izgube kila na početku... Mislim, individualno je sve to, ali sam skužila iz okoline tako.

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.