Ja sebi sve nalaze s e građani skinem i isprintam. Za sebe i za djecu.
Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.
U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila
to ti bude u zdravlje pa portal zdravlje ili tako nešto.
cure jel vi pijete i novalac i folnu?
meni je moj ginekolog prepisao samo folacin i rekao da ne moram piti novalac jer je to isto kao i folna . pa se može piti ili jedno ili drugo. A sestra mi je pila oboje pa sada ne znam da Ana svoju ruku uzmem i novalac ili ne
Ja pijem oboje zato sto u novalacu ima i drugih sastojaka a ne samo folacin
Meni je dr koja je internist sugerirala novalac jer je njena sestra trudna i pije folacin i novalac
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.
U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila
to ti bude u zdravlje pa portal zdravlje ili tako nešto.
cure jel vi pijete i novalac i folnu?
meni je moj ginekolog prepisao samo folacin i rekao da ne moram piti novalac jer je to isto kao i folna . pa se može piti ili jedno ili drugo. A sestra mi je pila oboje pa sada ne znam da Ana svoju ruku uzmem i novalac ili ne
Hvala na odgovoru za e gradani
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
XOXO odlično za dobre rezultate! Jesi saznala spol?
Ja pijem samo novalac i magnezij po potrebi, odnosno ako imam grčeve.
Jesmo da stize nam 💗
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure nista, plod je jako malo narastao, 3 mm, i nema srcane reakcije, jos je i zumanjcana nesrazmjerno velika. Nista ovaj put nazaost :( bas sam se nadala ali eto, tako je kako je…
XOXO pa cestitam!!! 💗💗
matyy jako mi je zao. Nadam se da ćeš ae brzo oporaviti i krenuti još jača u nove pobjede. Drži se 🙏
Cure nista, plod je jako malo narastao, 3 mm, i nema srcane reakcije, jos je i zumanjcana nesrazmjerno velika. Nista ovaj put nazaost :( bas sam se nadala ali eto, tako je kako je…
Matty,
iskreno mi je žao! 💔 Znam kako ti je, i ja sam imala missed abortion. Ali ono što je meni tada rekla moja doktorica i što me utješilo je bilo: Ma nećemo plakati, to je super, to znači da je sve u redu s reproduktivnim sustavom i možeš zatrudniti!!! Mene je to strašno utješilo. Ne znam je li ti ovo prva trudnoća, ali, eto, meni je bila. I sljedeća trudnoća uredna, zdrava i zamisli ostvari se na isti datum kao ta neuspjela, znači s istim terminom poroda.
Nadam se da sam te malo osokolila.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Portal zdravlja mislim da se zove kad udes u svoj profil. Cestitke na pregledu.
October kao sto su cure rekle mozda je bila kasnija O i sve jos bude ok. Drzim fige da na sljedecem pregledu vas mrvica iznenadi ❤️
_____
Nama danas stigli nalazi panorame i sve je super ovaj put. Bila sam nakon prosle T bas na iglama cekajuci al sad sam puno mirnija
Čestitam na dobrom niptu i na curici! Koliko si čekala rezultate?
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Hvala na utjesi.. nazalost moram na kiretazu jer je beta previsoka i sumnja se na parcijalnu molu :/ Je li netko imao iskustva s takvom dijagnozom kod neuspjesnih trudnoca?
Hvala na utjesi.. nazalost moram na kiretazu jer je beta previsoka i sumnja se na parcijalnu molu :/ Je li netko imao iskustva s takvom dijagnozom kod neuspjesnih trudnoca?
Baš čitam da je kod parcijalne mole uvijek prisutan fetus. Znači, ne radi se o embriju više, nego o plodu starijem od 8 tjedana do 10 tjedana. A ti si napisala da je kod tebe na uzv to sve malo, bez srčane akcije. Eto, malo mi čudno.
Nadam se da imaš dobrog ginekologa i da će se javiti netko tko zna.
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
jako mi je žao...nadam se da ćeš se brzo oporaviti, i krenuti dalje...nemam iskustva, ali ako nešto sumnjaš ili nisi sigurna, pitaj mišljenje drugog ginekologa
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Sortiraj odgovore
Najstariji