Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    04. Kolovoz 2021. 23:35

O_Nela

TiNa

XOXO

lu

Ja sebi sve nalaze s e građani skinem i isprintam. Za sebe i za djecu.

Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.

U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila

to ti bude u zdravlje pa portal zdravlje ili tako nešto.

cure jel vi pijete i novalac i folnu?

meni je moj ginekolog prepisao samo folacin i rekao da ne moram piti novalac jer je to isto kao i folna . pa se može piti ili jedno ili drugo. A sestra mi je pila oboje pa sada ne znam da Ana svoju ruku uzmem i novalac ili ne

Ja pijem oboje zato sto u novalacu ima i drugih sastojaka a ne samo folacin
    Meni je dr koja je internist sugerirala novalac jer je njena sestra trudna i pije folacin i novalac 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    04. Kolovoz 2021. 23:37

O_Nela

TiNa

XOXO

lu

Ja isto skidam nalaze preko e gradani. Iako sam skuzila da kasne dan dva sa uploadanjem. Ako postoji mogucnost slanja na e mail stavim si tu opciju jer ipak dobijem ranije nalaze. Naravno to je za ono sto se radi s uputnicom. Privatno nema na e gradani.

U kojoj rubrici budu nalazi trazim i nemogu nac nisam do sad bas to niti koristila

to ti bude u zdravlje pa portal zdravlje ili tako nešto.

cure jel vi pijete i novalac i folnu?

meni je moj ginekolog prepisao samo folacin i rekao da ne moram piti novalac jer je to isto kao i folna . pa se može piti ili jedno ili drugo. A sestra mi je pila oboje pa sada ne znam da Ana svoju ruku uzmem i novalac ili ne

Hvala na odgovoru za e gradani 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• XOXO
    05. Kolovoz 2021. 08:41

Amelie 1

XOXO odlično za dobre rezultate! Jesi saznala spol?
    Ja pijem samo novalac i magnezij po potrebi, odnosno ako imam grčeve.

Jesmo da stize nam 💗

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Piamia
    05. Kolovoz 2021. 09:55

Cure nista, plod je jako malo narastao, 3 mm, i nema srcane reakcije, jos je i zumanjcana nesrazmjerno velika. Nista ovaj put nazaost :( bas sam se nadala ali eto, tako je kako je…

Amelie 1
    05. Kolovoz 2021. 10:06

XOXO pa cestitam!!! 💗💗

matyy jako mi je zao. Nadam se da ćeš ae brzo oporaviti i krenuti još jača u nove pobjede. Drži se 🙏

Milica.Kamilica
    05. Kolovoz 2021. 13:07

matyy

Cure nista, plod je jako malo narastao, 3 mm, i nema srcane reakcije, jos je i zumanjcana nesrazmjerno velika. Nista ovaj put nazaost :( bas sam se nadala ali eto, tako je kako je…

Matty,
    iskreno mi je žao! 💔 Znam kako ti je, i ja sam imala missed abortion. Ali ono što je meni tada rekla moja doktorica i što me utješilo je bilo: Ma nećemo plakati, to je super, to znači da je sve u redu s reproduktivnim sustavom i možeš zatrudniti!!! Mene je to strašno utješilo. Ne znam je li ti ovo prva trudnoća, ali, eto, meni je bila. I sljedeća trudnoća uredna, zdrava i zamisli ostvari se na isti datum kao ta neuspjela, znači s istim terminom poroda.

Nadam se da sam te malo osokolila.

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    05. Kolovoz 2021. 13:11

XOXO

TiNa

XOXO

lu

Portal zdravlja mislim da se zove kad udes u svoj profil. Cestitke na pregledu.

October kao sto su cure rekle mozda je bila kasnija O i sve jos bude ok. Drzim fige da na sljedecem pregledu vas mrvica iznenadi ❤️

_____
    Nama danas stigli nalazi panorame i sve je super ovaj put. Bila sam nakon prosle T bas na iglama cekajuci al sad sam puno mirnija

Čestitam na dobrom niptu i na curici! Koliko si čekala rezultate?

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Piamia
    05. Kolovoz 2021. 13:57

Hvala na utjesi.. nazalost moram na kiretazu jer je beta previsoka i sumnja se na parcijalnu molu :/ Je li netko imao iskustva s takvom dijagnozom kod neuspjesnih trudnoca?

Milica.Kamilica
    05. Kolovoz 2021. 14:49

matyy

Hvala na utjesi.. nazalost moram na kiretazu jer je beta previsoka i sumnja se na parcijalnu molu :/ Je li netko imao iskustva s takvom dijagnozom kod neuspjesnih trudnoca?

Baš čitam da je kod parcijalne mole uvijek prisutan fetus. Znači, ne radi se o embriju više, nego o plodu starijem od 8 tjedana do 10 tjedana. A ti si napisala da je kod tebe na uzv to sve malo, bez srčane akcije. Eto, malo mi čudno.
    Nadam se da imaš dobrog ginekologa i da će se javiti netko tko zna.

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

sunčica321
    05. Kolovoz 2021. 15:43

matyy

jako mi je žao...nadam se da ćeš se brzo oporaviti, i krenuti dalje...nemam iskustva, ali ako nešto sumnjaš ili nisi sigurna, pitaj mišljenje drugog ginekologa

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.