Kakva su vam razmisljanja oko korone? Jeste se cijepili? Planirate? Moja dr.opce prakse kaze da se trudnice ne cijepe. Ja se jos nisam cijepila, prebolila sam koronu krajem prosle godine bez ikakvih simptoma... Da nisam izgubila miris ne bi ni znala da imam
Pozdrav proljetnice, upadam kao padobranac ali sam dosla cestitati Lu na trudnoci❤ Bas mi je drago, neka ti je sa srecom🤗
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Pozdrav proljetnice, upadam kao padobranac ali sam dosla cestitati Lu na trudnoci❤ Bas mi je drago, neka ti je sa srecom🤗
Joj hvala ti ❤❤ Samo ne nadam se puno, štitna mi nije kako treba i cijepila sam se trudna. Kako bude…
Ma vjerujem da ce biti sve ok, u SAD-u se trudnice najnormalnije cijepe a i stitna se sredi, treba samo redovito pratiti situaciju i pojacavati terapiju po potrebi. Samo hrabro i polako🤗🤞🤞🤞
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Ja se mislila poslije odlaska na more cijepiti, ali sad ne budem dok sam trudna, osim ako ću morati.
Kakva su vam razmisljanja oko korone? Jeste se cijepili? Planirate? Moja dr.opce prakse kaze da se trudnice ne cijepe. Ja se jos nisam cijepila, prebolila sam koronu krajem prosle godine bez ikakvih simptoma… Da nisam izgubila miris ne bi ni znala da imam
ja sam se cijepila i ostala trudna za dan dva...nisam to baš isplanirala dobro...sad čekam pregled da vidim sa dr.što ćemo sa drugom dozom...koliko čitam za sada nema dokaza da je štetno...
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Kakva su vam razmisljanja oko korone? Jeste se cijepili? Planirate? Moja dr.opce prakse kaze da se trudnice ne cijepe. Ja se jos nisam cijepila, prebolila sam koronu krajem prosle godine bez ikakvih simptoma… Da nisam izgubila miris ne bi ni znala da imam
ja sam se cijepila i ostala trudna za dan dva…nisam to baš isplanirala dobro…sad čekam pregled da vidim sa dr.što ćemo sa drugom dozom…koliko čitam za sada nema dokaza da je štetno…
što su vama ginekolozi rekli?
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Cure mislim da se nemate razloga brinuti. Cijepljenje u prvom tromjesečju se ne preporuča zbog opasnosti od pojave temperature koja može imati utjecaj na razvoj ploda i to je to. Nikakva druga stvar vam se ne može dogoditi, a ako dobijete bolest temperaturu će te imati puno duže i puno vece štete na organizam se dogode. Zato uživajte, zaštitili ste sebe, svoje nerodeno dijete ali i one najbliže oko vas. Ja sam se cijepila i ne žalim. Još mi samo treba da se moram brinuti oko korone. Iako i dalje nosim masku i poštujem mjere prevencije, ali s nekim mirom u srcu.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
O Nela ja bih na tvom mjestu otisla na hitnu, možda si se malo preforsirala, na Hitnoj će te primiti i pregledati. Kakva ti je sad situacija, imaš li još krvarenje?
O Nela bitno da nije obilno krvarenje, odmaraj i javljaj situaciju! Drž se 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji