Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    28. Srpanj 2021. 21:59

Matyy ja cu ti samo reci da oni ako malo pomaknu kursor od uzv da su to velike razlike… meni je prvo dijete bilo procijenjeno na 4 kg i vise u 38. tt, a rodio se sa 3300 gr. 
    A šta si odlučila, hoćeš ići privatno kod nekoga?

Piamia
    28. Srpanj 2021. 23:07

Ici cu sljedeci tjedan, nema sanse da mogu docekati…

Piamia
    28. Srpanj 2021. 23:22

Sunašce83 hvala ti puno na izdvojenom vremenu i ohrabrujucim rijecima! Otici cu sljedeci tjedan kod nekoga drugoga na pregled cisto da vidim ima li pomaka. Jos ima nesto sto me zabrinjava u svemu tome a to je da su prvi testovi one trakice, vec 6.7.pokazivali skroz laganu sjenu, tako da ne znam koliko kasnije je mogla biti implatacija zbog te cinjenice. Ali treba se nadati najboljem, mozda stvarno kasni negdje taj proces i ispadne sve dobro. Hvala ti puno!!

TiNa
    29. Srpanj 2021. 01:49

matyy

Sunašce83 hvala ti puno na izdvojenom vremenu i ohrabrujucim rijecima! Otici cu sljedeci tjedan kod nekoga drugoga na pregled cisto da vidim ima li pomaka. Jos ima nesto sto me zabrinjava u svemu tome a to je da su prvi testovi one trakice, vec 6.7.pokazivali skroz laganu sjenu, tako da ne znam koliko kasnije je mogla biti implatacija zbog te cinjenice. Ali treba se nadati najboljem, mozda stvarno kasni negdje taj proces i ispadne sve dobro. Hvala ti puno!!

Potpuno te razumijem, ja bi na tvom mjestu isto otisla privatno jer nebi imala mira. Drzim fige 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    29. Srpanj 2021. 01:50

matyy

Potpuno te razumijem, ja bi na tvom mjestu isto otisla privatno jer nebi imala mira. Drzim fige 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    29. Srpanj 2021. 01:51

Curke neznam jel ima gdje prije u komentarima ili ne, na moru sam i slab mi je signal, dali vas povremeno zabole jajnici, imate kakav iscjedak? Ili grceve i pritisak kao pred menstruaciju 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

LlamaFace
    29. Srpanj 2021. 07:49

TiNa

Curke neznam jel ima gdje prije u komentarima ili ne, na moru sam i slab mi je signal, dali vas povremeno zabole jajnici, imate kakav iscjedak? Ili grceve i pritisak kao pred menstruaciju

imam ja; iscjedak nisam primijetila ali povremeni grčevi i posebno pritisak su tu, čak me i lumbalni dio leđa zna zabolit kak me inače boli kad dobijem m

Amelie 1
    29. Srpanj 2021. 09:19

raniplusici

TiNa

Meni su isto bolovi kao da ću dobiti svaki tren, donji dio leđa pogotovo ako vozim duže isto boli. Iscjedak mi je evo već dva dana, taman kako sam napunila punih 5 tjedana.
    Vodenast skroz, imam nekad dojam da sam se upiškila 😅

Same here!! 🙋‍♀️

• nooha32
    29. Srpanj 2021. 11:32

Pozdrav!
    Evo i mene k vama, nadam se samo da ću ostati.
    Zadnja menstruacija 19.6.
    Danas prvi pregled 5+5, vidljiva samo g.v. 9.3 mm i sjena žumančane.
    Naručena ponovo za 8 dana, do tada bi se trebalo sve drugo vidjeti.

OVo mi je četvrta trudnoća, samo jedna uspješna.
    Radi cleksana uvijek moram ići tako rano sa pregledima i svaki puta se u ovoj fazi 5 + (3,4,5) vidi samo g.v., no jednom je zaista ostala prazna...
    Doktor me uvjerava da je ovo danas uredan nalaz, ali meni se nekako čini da bi g.v. trebala biti malo veća od 9 mm

Rekla sam da neću brinuti, ali naravno ne uspjevam

Amelie 1
    29. Srpanj 2021. 12:14

Raniplusici nemoj razbijat glavu nadalje!!! Najvažnije je da se pravilno dupla! Ženska opusti se sad i uzivaj 😘🤞
    Nooha dobrodošla! Nadam se da će ova trudnoca biti uspješna 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.