Dan curke🌞
Kazu ako je zuta mokraca da stize curica,bistra decko🤣. Kod mene samo ako nesto duze radim ili hodam pa imam bijeli iscjedak bez boje mirisa svraba. Nego jutros sam na gacicama primjetila nekoliko svijetlo smedih,jako svijetlo smedih crtica. Poslije me kao boluckao trbuh ali nista strasno. Malo sam prestrasena.😒
Tak ti je meni bilo neka smede roza boja cudna alo nista. To je bilo 2 dana i vise nista. Imam aplikaciju na mobitelu (trudnoca) i citala sam na Google to je normalno. Koji ti je tjedan
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Evo me kod kuce napokon. Hvala svima sto mislite na mene😘🤗. Srceko kuca beba je narasla ali ispod se napravio neki hematom koji je procuril. Dobila neke tablete duphaston. Znaci strogo mirovanje i kao sve je super i na mjestu ali opet mi ne moze nista garantirat jer je rana trudnoca pa da pijem to za odrzavanje trudnoce. Prvi put se sa tim hematomom susrecem pa sam malo u soku ali kako bude biti ce,ne mogu protiv prirode.😊😔
To je imala moja susjeda, odmor i pij th, znaci samo do wc-a. I sve ce biti u redu sigurna sam 👌
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Xoxo sa koliko se panorama može raditi? Ja čula ovdje kod nas da jedino ima nifty 😒
Panorama se moze raditi od 9tt. S tim da ti je moja preporuka pricekat 11tt napravit mini anomaly ( mjerenje nuhalnog itd) i provjeru da je sve ok i onda odmah vadit krv za panoramu u protivnom "bacaspare" ako nesto nije ok. U 11tt je vec i dovoljno visoka fetalna frakcija da su nalazi stvarno tocni.
Prepostavljam da si iz Dubrovnika tako da bi panorama trebala bit dostupna. Mozes se javit gospodi Tanji firma Seqvencia koji su zastupnici za panoramu i ona ce te detaljno uputit di u tvom gradu mozes vadit krv i koji je postupak.
Sunasce kao sta sam prije napisala ako ti se dalo citati propir nije nalaz nego statisticki prikaz. Znaci pokaze ti postotak trudnica koje u tvojim godinama s nalazima krvi i uzv nalazima bi mogli imat neki sindrom. To nikako nije jeftinija varijanta nipt testa. Svi nipt testovi dostupni u hrvatskoj su priblizno iste cijene i iz krvi djeteta ovisno o tehnologiji daju nalaze postojanja rizika nekih kromosomeopatija. Ne mozes nikako usporedivat probir sa nipt testom. Pod nipt testove spadaju panorama, nifty, harmony...
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Nisam ni usporedivala, nifty je i najskuplji pa predpostavljam i medu boljima. Sa svim tim testovima sam na "VI" tak da samo slusam naklapanja. I taj probir kazem da mi je kolegica preporucila ne i da sam usporedila. A to da je probir matematika to mi je i gin.objasnila.
Kazes znaci da je panorama isto dobra. Budem pitala gin.na sljedecem pregledu.
Gore sam navela razlike u Panorami, Nifty i Harmony. Radi se o razlici obradivanja krvi tj dobivanja nalaza. Panorama koristi najnoviju vrstu tehnologije i po meni je ipak za nijansu bolja od ostalih. Po svemu sto sam do sad istrazila ( a puno sam istrazivala) ima i najmanji postotak lazno pozitivnih odnosno lazno negativnih rezultata.
Ginekolozi najcesce preporucaju test koni sami rade u svojim ambulantama. Rijetko ko radi vise njih osim mozda jacih poliklinika tipa podobnik ili gineko.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bok cure, pratim vas polako, ali nikako odgovoriti… i ja danas bila na prvom pregledu. Beba je 3mm i srčeko kuca 💞
I meni je ginekolog rekao da si razmislim o tim testovima i preporučio Nifty također, tako da mislim da ću njega raditi. Pozitivna sam i želim samo pozitivu oko sebe tako da se nadam da sve samo bude dobro.
Za sad nemam nikakve simptome…htjela sam vas pitati sto mislite o vježbanju u trudnoći? Ja sam do prvog testa vježbala 2-3puta tjedno, sad se nekako bojim isto raditi osim hodanja, kako vi razmislite?
Pusa svima 😘😀
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Tea super! U kojem si danas tocno tjednu?
Ja se ne naprezem previse dok ne vidim je li sve ok, hodanje da naravno, ali vjezbanje nisam
Tea super! U kojem si danas tocno tjednu?
Ja se ne naprezem previse dok ne vidim je li sve ok, hodanje da naravno, ali vjezbanje nisam
Hej matyy 5+6 :)
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
TeaB ja sam htjela vježbati svaki dan na sobnom biciklu. Kako ocekujem da cu se jako udebljati i sva masnoća umjesto u dijete ide u moju guzicu, činilo mi se to kao idealno rješenje. Ginekologici mi je rekla ni slučajno, samo smijem pilates ili šetnje. Preporuka nema veze s razvojnom dijeteta vec da bi si uništila trbušne mišiće s biciklom u trudnoći. Sad cekama da prođe 1. tromjesečje pa ću vidjeti. Ako netko ima nekog znanja, nek podjeli!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Curkeeeee,evo me s pregleda. Sve je uredu bebica je sad 1,9 mm. 8+4 tjedana. Ne mogu vam opisat koliko sam isprepadana bila kad sam legla prije uzv. Evo još se tresem. ❤️
Da nam svima nadalje budu samo lijepe vijesti.
Cestitke na super pregledu. Sad se mozes opustiti 🤩
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji