Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    30. Srpanj 2021. 13:46

raport nakon pregleda; dns sam 5+3 - vidjela su se žumanjčana i gestacijska vrećica, embrionalnog odjeka nema što je i očekivano jer je rana trudnoća, inače dr kaže da je sve školski; pitala me planiram li raditi neki probir s obzirom na godine (35), ali sam odbila jer nisam sigurna da bih mogla ići na pobačaj ukoliko probir pokaže da nešto ne valja. vidim da vas dosta spominje bol u grudima, mene bole toliko da ne mogu zaspati na trbuhu. jel netko ima problem s apetitom u smislu da se ne može najesti? znači, jedem do iznemoglosti i onda mi za pola sata bude muka od gladi; tako mi je identično bilo i u prvoj trudnoći i ne da mi se opet nabiti toliko kila da imam vlastito gravitacijsko polje 

Amelie 1
    30. Srpanj 2021. 14:44

LlamaFace super za pregled! Želim ti nadalje urednu i školsku trudnocu 🤞
    Ja isto samo po cijeli dan nešto jedem i stalno sam gladna i uglavnom mi se jede samo junk! 😅🙈

LlamaFace
    30. Srpanj 2021. 14:56

lu

A jedino da probaš jesti kalorijski prazne namirnice, pa da možeš više količinski u danu pojesti. Ja kad jedem samo voće i povrće mršavim, iako jedem 10 puta u danu

to mi je u planu, uglavnom mlatim po lubenici i pravim si salate sa hrpom povrća i piletinom na sto načina 

LlamaFace
    30. Srpanj 2021. 15:02

Amelie 1

LlamaFacesuper za pregled! Želim ti nadalje urednu i školsku trudnocu 🤞
    Ja isto samo po cijeli dan nešto jedem i stalno sam gladna i uglavnom mi se jede samo junk! 😅🙈

hvala ti, također  i ja sam u prvoj trudnoći uglavnom udarala po junku pa se sad trudim koliko-toliko zdravije jest, iako su to količine kao da se pripremam za ironman triatlon 

• MarijanaMartin
    31. Srpanj 2021. 12:30

LlamaFace i Amelie baš mi je drago da nisam sama u prejedanje. Ja moram jesti svakih sat i pol. Može  zdravo i nezdravo, slatko i slano, ma sve!! Baš me strah da nemam neki diabetes i da dobijem onu dietu. Ja bi umrla!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

zoeeuzoee
    31. Srpanj 2021. 13:07

Bokic  cure,nadam se da ste sve dobro,saljem pozitivne vibre😊😊
    Zanima me nesto,vec par dana imam zuti suncani iscjedak bez mirisa,nis me ne pece ni svrbi i lagano probadanje u desnom jajniku otlad se pojavio taj iscjedak,se koj susrela s tim??

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• MarijanaMartin
    31. Srpanj 2021. 13:12

Zoeeuzoee ja isto imam. Ja mislim da je žut od mokraće, koja mi je užasno žuta čak narančasta pa se bezbojni iscjedak oboja. Iscjedak imam rijetko i samo kad se obrišem nakon piškenja, ali je žućkast. Neznam je li to objašnjenje ima smisla, ali tako se tješim 🙈. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    31. Srpanj 2021. 14:20

Sunašče ti me baš uvijek razveselio. Ja želim opet curicu, ali muž kaže da je ovaj put napravio dečka, haha 🤣 Inače nevjerujem u babske price, jedino što sam "naučila" u prošloj trudnicu: pred kraj trudnice mi se pojavilo povraćanje navečer, bake kažu da to znaci da dijete ima puno kose i stvarno, moja se rodila dugokosa tako da su joj vezali repić u bolnici. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    31. Srpanj 2021. 15:31

Sunašce onda udri po papru,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

october30
    31. Srpanj 2021. 16:09

Kakva su vam razmisljanja oko korone? Jeste se cijepili? Planirate? Moja dr. opce prakse kaze da se trudnice ne cijepe. Ja se do sada nisam cijepila, prebolila krajem prosle godine bez ikakvih simptoma, da nisam izgubila miris ne bi ni znala da ju imam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.