Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    28. Srpanj 2021. 16:50

Suncica uzmu ti jednu epruvetu krvi, obično vađenje, rezultati su isti dan. 
    Recimo ja sam vadila 20.7. prvi put i bila je 94, drugi put 22.7. I iznosila je 208. 
    Znaci ne treba biti u bocu duplanje, ali okvirno bi trebalo. S tim da se Beta vadi do nekog 8 tt i dalje se ne preporuča jer tada dostiže svoj vrhunac i poslije opada. 

Amelie 1
    28. Srpanj 2021. 17:00

Evo i mene s pregleda. Isto kao u LlamaFace je samo uspjela vidjeti da se Mrva uspjela smjestiti di treba i to je to :) sad čekanje dugih mjesec dana 😩

Piamia
    28. Srpanj 2021. 18:19

Amelie isto kao i meni jucer. Koliki ti je crl? I u kojem si tjednu? :)

Piamia
    28. Srpanj 2021. 18:22

Sorry vidim da ti ispod pise 5+ 3 :)

TiNa
    28. Srpanj 2021. 18:53

Amelie 1

Evo i mene s pregleda. Isto kao u LlamaFaceje samo uspjela vidjeti da se Mrva uspjela smjestiti di treba i to je to :) sad čekanje dugih mjesec dana 😩

Čestitam, bitno je da se smjestila. Sad će dalje sve biti u redu i tj si sigurno mirnija. 👌

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    28. Srpanj 2021. 18:55

LlamaFace

Poz svima, ja samo najavljujem prikljucivanje u grupu jer je proslo toliko vremena od prve trudnoce da imam osjecaj kao da sam opet prvi put trudna i ne da mi se to prolazit samadns sam tek 5+1 i malo sam nervozna jer sam narucena sad u petak za prvi pregled jer dr poslije ide na godisnji a znam da je prerano da se sve vidiod simptoma imam povremene lagane grceve u donjem dijelu trbuha, abnormalan apetit i mogu zaspat u sekundi na bilo kojem mjestu

Mozda nije prerano. Moja isto ide na go, na pregled idem 4.8 ali kod drugog dr da potvrdi trudnocu a onda cu kod svoje na pregled u 9mj. Drzim fige javi obavezno kak je bilo

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Amelie 1
    28. Srpanj 2021. 20:40

Hvala curke! Nadam se da će biti sve ok. Samo da sto prije prođe to prvo rizično tromjesečje!!! 
    Sad su svi na GO, ali po meni prije 6. tjedna ne treba ići na pregled. Srčeko tad nekad kreće kucati, ako je bila kasnije ovulacija još kasnije. 
    Rekla mi je moja ginekologinja danas da ako bas nikako ne mogu izdržati da odem privatno, ali da zapravo nema potrebe.

Amelie 1
    28. Srpanj 2021. 20:54

Matyy crl veli o,4 cm, tebi? Propustila sam ako si već napisala.

Piamia
    28. Srpanj 2021. 21:32

Meni je 1.8 mm, zato me i brine jer je premalo a odavno je bila ovulacija, vec bi trebala bit 6.tj

Piamia
    28. Srpanj 2021. 21:32

Meni je 1.8 mm, zato me i brine jer je premalo a odavno je bila ovulacija, vec bi trebala bit 6.tj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.