Od simptoma za sad osjećam samo prsa, pišanje, boli me noga (to ima veze sa trombofilijom i venama), ali od mučnina ili pojačanog mirisa ni m...
U prijašnjim trudnoćama sam u to doba imala već lagane mučnine. Nisam nikada povraćala, ali da mi je do cca 11 tt bilo mučno, bilo je!
I ja strepim do pregleda nakon onog roskastog iscjedka🥺. Želim da nam šta prije dođu pregledi u miru ❤️
I ja sam imala jako malo tog roskastog tak me strah da nocima ne spavam samo cekam 4.8 prvi pregled da cujem srce da se malo opustim
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Tinatebi je sigurno implantacijsko ne brini se. Ja sam bila obavila prvi pregled i nakon toga bilo. Sad stvarno ne znam od čega je. Luda sam više od čekanja 🤪
Hvala valjda je onda sve oke.... Javim 4.8 😄👌
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Evo ja se upravo narucila na pregled... Isto 04.08.
Nikad docekat...
Mene ne bole grudi toliko koliko bradavice 😅 I bole me jajnici povremeno. Ali to je to.
Blago vama sto imate vec 4.8. pregled, mene je narucila tek 16.8. za prvi pregled, tad cu biti 8+1.
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Meni su bas drukciji simptomi nego u prosloj trudnoci. Tamo su me bas jako bolile grudi i nisam se mogla tusirat nicim osim bebi kupke jer mi je sve bio prejak miris. Sad me boli donji dio leđa i imam te neke ko menstrualne grceve, grudi nesto kao malo ali ni priblizno prosli puta.
October meni su isto drukčiji simptomi nego u prvoj trudnoći. U prvoj sam imala i mučnine i grudi su me jako bolilo. Sad sam samo umorna i imam te menstrualne grčeve.
Dubrovcanka mene bole malo manje nego inace.. to sam citala da se tijelo prilagodava razini hormona
Ja od simptoma uopce nemam mucnicu (nisam ju imala ni u prosloj trudnoci), jedino imam povremeno grceve, dosta izrazen umor i pojacan iscjedak i to je to za sada.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji