Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nooha32
    29. Srpanj 2021. 12:44

Od simptoma za sad osjećam samo prsa, pišanje, boli me noga (to ima veze sa trombofilijom i venama), ali od mučnina ili pojačanog mirisa ni m...
    U prijašnjim trudnoćama sam u to doba imala već lagane mučnine. Nisam nikada povraćala, ali da mi je do cca 11 tt bilo mučno, bilo je! 

TiNa
    29. Srpanj 2021. 14:27

Dubrovčanka

I ja strepim do pregleda nakon onog roskastog iscjedka🥺. Želim da nam šta prije dođu pregledi u miru ❤️

I ja sam imala jako malo tog roskastog tak me strah da nocima ne spavam samo cekam 4.8 prvi pregled da cujem srce da se malo opustim

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    29. Srpanj 2021. 15:24

Dubrovčanka

Tinatebi je sigurno implantacijsko ne brini se. Ja sam bila obavila prvi pregled i nakon toga bilo. Sad stvarno ne znam od čega je. Luda sam više od čekanja 🤪

Hvala valjda je onda sve oke.... Javim 4.8 😄👌

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

october30
    30. Srpanj 2021. 07:53

Evo ja se upravo narucila na pregled... Isto 04.08.
    Nikad docekat... 

toxiclystronger
    30. Srpanj 2021. 10:53

Mene ne bole grudi toliko koliko bradavice 😅 I bole me jajnici povremeno. Ali to je to. 

Blago vama sto imate vec 4.8. pregled, mene je narucila tek 16.8. za prvi pregled, tad cu biti 8+1. 

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

october30
    30. Srpanj 2021. 10:59

Meni su bas drukciji simptomi nego u prosloj trudnoci. Tamo su me bas jako bolile grudi i nisam se mogla tusirat nicim osim bebi kupke jer mi je sve bio prejak miris. Sad me boli donji dio leđa i imam te neke ko menstrualne grceve, grudi nesto kao malo ali ni priblizno prosli puta. 

Amelie 1
    30. Srpanj 2021. 11:09

October meni su isto drukčiji simptomi nego u prvoj trudnoći. U prvoj sam imala i mučnine i grudi su me jako bolilo. Sad sam samo umorna i imam te menstrualne grčeve.

Piamia
    30. Srpanj 2021. 11:26

Dubrovcanka mene bole malo manje nego inace.. to sam citala da se tijelo prilagodava razini hormona

Piamia
    30. Srpanj 2021. 11:26

Odnosno nego na pocetku sam htjela reci*

Tonka341
    30. Srpanj 2021. 13:06

Ja od simptoma uopce nemam mucnicu (nisam ju imala ni u prosloj trudnoci), jedino imam povremeno grceve, dosta izrazen umor i pojacan iscjedak i to je to za sada.

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.