Kakva su vam razmisljanja oko korone? Jeste se cijepili? Planirate? Moja dr.opce prakse kaze da se trudnice ne cijepe. Ja se jos nisam cijepila, prebolila sam koronu krajem prosle godine bez ikakvih simptoma… Da nisam izgubila miris ne bi ni znala da imam
ja sam se cijepila i ostala trudna za dan dva…nisam to baš isplanirala dobro…sad čekam pregled da vidim sa dr.što ćemo sa drugom dozom…koliko čitam za sada nema dokaza da je štetno…
što su vama ginekolozi rekli?
nisam još imala pregled.tek sam 5tj
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Ma neznam ni sto je to,sram me. A da sam se prepala jos se vidi na mojim rukama koje se tresu ko siba. A kako zavrse takve trudnoce uopce? Zar to ne smeta plo
nadam se da će sve biti dobro..hematomi nakon nekog vremena nestanu..ja sam ga imala u prrvoj trudnoći, ali je bio ispod( tako se nešto sjećam)..dobila sam tablete i upute da mirujem, al ne strogo jer navodno taj koji je niže nije toliko opasan..na slj.pregledu sve bilo ok, ostatak trudnoće sve normalno radila...
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Hvala cure na podršci
@Dubrovčanka - ne osjećam se ni ja sad nešto posebno trudno, isto mi je ravan stomak ujutro. Nemam nikakve simptome osim što me probada u jajnicima, neki dan sam kihnula i bio je osjećaj kao da me netko probada nožem Ali mislim da je sve super dok je tako, dok ne krenu mučnine i slično. Ja se nadam da ih neću ni imati jer ih moja mama nije imala uopće. Kaže da nije imala nikakve simptome, a 6 mjeseci nikome nije ni rekla da je trudna niti se išta vidjelo. Sretno na pregledu i javi ❤️
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Cure drage ti spontani su toliko cesti, nažalost i ja prošla jedan u 11 tt i kiretazu u 16 tt. Mislim da smo sve zabrinute i da strahujemo i osluškujemo simptome… ja si mantram da će biti sve ok i da od brige nemam koristi, da mogu samo mrvi štetiti.
Probajte se strpiti od pregleda do pregleda, nije bas dobro da stalno netko čačka dolje i pregledava.
Šaljem svima pozitivne misli i vibre 😘
Žene, je li koja malo detaljnije proučavala razliku između Harmony, Nifty i Panomara testova?? (Zs sad znam samo za te)...
Ili se to više manje svodi na isto, cijene su isto tu negdje pa je samo razlika u "proizvođaću"?!
Dubrovcanka da, jedna za drugom i onda nikako mijenjalo pa Ivf, al evo ova mrva se prirodno primila tako da se molim da bude sve ok.
Nooha ja sam proučavala i s prvim djetetom radila nifty u 12 tt. Sve je to manje vise isto, moja ginekologinja radi nifty i zato sam njega uzela.
Žene, je li koja malo detaljnije proučavala razliku između Harmony, Nifty i Panomara testova?? (Zs sad znam samo za te)…
Ili se to više manje svodi na isto, cijene su isto tu negdje pa je samo razlika u "proizvođaću"?!
Žene, je li koja malo detaljnije proučavala razliku između Harmony, Nifty i Panomara testova?? (Zs sad znam samo za te)…
Ne znam ni ja koja ja razlika Malo sam čitala o tome i ne znam je li mi to uopće potrebno (govorim u svoje ime). Prijateljica mi je rekla da je išla na to samo zato što bi pobacila da se ustanovila neka teškoća. Čitala sam za slučajeve gdje je nešto i otkriveno, a na kraju se rodila zdrava beba. S jedne strane, ako pokaže da je sve u redu, možeš biti opušteniji kroz ostatak trudnoće, ali s druge strane, što ako pokaže da nešto nije u redu, ti strahuješ cijelu trudnoću i onda na kraju ispadne sve u redu. Evo ne znam zbilja kako bi postupila :D Hoćete li vi cure ići na te testove? Jeste li išli s prvom trudnoćom?
Moj tata ima 5 kćeri, s mojom mamom samo mene i onda je imao još četvero s novom ženom. Najmlađe dijete (dakle polusestra s tatine strane) ima Downov sindrom, ali to je zbog godina (njena mama je imala 42 kad je ostala trudna, a tata 43). S mamine strane nitko nije imao teškoće, ali ona je imala samo mene od djece. Najstarija polusestra isto ima dvoje zdrave djece. Ne znam postoji li tu indikacija za testiranjem?
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Lu bravo za pregled! Želim ti da bude sve uredno i školski do kraja, sa sto manje povraćanja 🤞
Ja sam s prvim isla na nifty i sad ću isto. U 16tt kad sam isla na kiretazu dijete je imalo patauov sindrom koji je nespojiv sa životom. U većini slučajeva dijete ne dozivi godinu dana.
Cure koje ne bi pobacile ni pod koju cijenu, nema potrebe za tim testiranjem, ali s druge strane ja bi opet voljela znati i pripremiti se psihički ukoliko dijete ima neki sindrom
Sortiraj odgovore
Najstariji