Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    toxiclystronger
    01. Kolovoz 2021. 13:58

Meni je ginekolog rekao da nema razloga za brigu sve dok nije neko obilnije krvarenje u pitanju. Krvarenje pri samom pocetku trudnoce moze biti implantacijsko (to sam ja imala), a kasnije moze biti do hormona.

Što se tiče korone, ja sam prebolila krajem  4. i početkom 5. mjeseca ove godine. Imala sam temperaturu svaki dan preko mjesec dana. Ne planiram se cijepiti tijekom trudnoće, mislim ići svakako izvaditi antitijela da vidim imam li ih. 

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

Piamia
    01. Kolovoz 2021. 17:03

Sunasce83 bas mi je zao ☹️☹️ Drzi se…

Milica.Kamilica
    01. Kolovoz 2021. 17:58

Sunašce83

Hej curke😔samo da javim da sam na hitnoj.Prokrvarila jako..nadam se da cemo se ipak uskoro druziti,a do tada pozdravljam i zelim vam uspjesnu trudnocu i da budete sretne❤🤗

Baš jako? Strašno mi je žao... Stvarno se nadam da će ipak sve biti u redu.

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    01. Kolovoz 2021. 18:37

Bit će sve dobro! Većina žena na početku trudnoće ima hematom i nije uvijek nešto negativno. Hematom se stvara i prilikom ugnježđivanja ploda u tkivo maternice. I ja sam ga imala. Kod tebe već i srce kuca, plod raste... 👍🌼

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

toxiclystronger
    01. Kolovoz 2021. 18:47

@Sunašce83 - uff baš si nas uplašila, skroz gledam hoćeš li nešto novo napisati :) Drago mi je da je bebica ipak dobro.

Nego, malo sam listala temu od početka i koliko vidim, skoro svi su išli na prvi pregled nekad u 6. tjednu. Mene je moja ginekologinja naručila tek za 16.8. Tad ću biti 8+1. Jel to nije malo kasno? Do sad sam obavila pregled na bolnici (22.7.) u kojem mi je samo ultrazvukom potvrdio da je bebica od 2mm smještena u maternici :D To sam išla samo zato što sam imala kao neki blagi smeđkasti iscjedak pa sam se uplašila i otišla na hitnu. Od tad je sve u redu. Taj ginekolog tamo mi je napisao kontrola u 7. tjednu i ona je vidjela nalaz, ali svejedno me naručila tjedan dana kasnije. Sad me brine da bi trebala ići ranije  Brinem se bezveze jel? 

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

Amelie 1
    01. Kolovoz 2021. 19:28

Sunasce presjeklo me kad sam procitala! Drago mi je da je bebica dobro. Kao sto su cure napisale već, puno žena se susreće s hematomom, tako da ne brini i slušaj upute doktora, bit će sve uredu! 

• MarijanaMartin
    01. Kolovoz 2021. 19:29

Sunašce bit će sve dobro. Meni frendica imala dva hematoma i rodila sve normalno. Samo mirovati i bez živciranja!!!!!! Pij te tablete i mazi se s najmlađom jer kad dode beba neceš više imati vremena. Iskoristi ovo kao vrijeme za uživanje u sadašnjosti. 🍀🍀

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Amelie 1
    01. Kolovoz 2021. 21:40

O Nela odlično! Drago mi je da je prestalo 🤗

Tonka341
    01. Kolovoz 2021. 22:19

Sunasce drago mi je da je sve ok ispalo i da srce kuca :)
    O Nela super da je prestalo 😊
    Toxictlystronger i ja cu ici na prvi pregled tek sa 8 tjedana. Mislim da to nije prekasno. Barem smo sigurne da ce se vidjeti sve sto treba, tj.da necemo doci prerano pa se brinuti dali je sve ok...
    Sto se tice korone ja sam ju preboljela sredinom 4.mj.pa se za sad ne planiram cijepiti u trudnoci. Pitat cu svog ginekologa za savjet pa da se ev.cijepim u 2.tromjesecju da se zastitim to zadnje koje je navodno najopasnije za trudnice,pogotovo za trudnice sa tlakom..,vidjet cu jos...

Ante 💙 Maro 💙

LlamaFace
    01. Kolovoz 2021. 22:53

Sunašce, poznanica je isto imala tako rano frku s hematomom, dobila je duphaston i morala mirovati, ali na kraju je iznijela trudnocu i rodila zdravu bebu  znam da nije lako, ali probaj se stvarno maksimalno opustiti u mirovanju i mantrati pozitivno, nadam se da ce sve biti u redu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.