Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Drninja
    07. Rujan 2021. 16:41

Sunašce83

Drninja

Pozdrav,
    Nova sam ovdje.
    Nakon duzeg proucavanja nasla sam se u nedoumici.
    U 11 sam tjednu i obzirom na moje godine (36) zeljela bi napraviti nifty. Moj ginekolog je preporucio Nifty basic jer smatra da nema potrebe za prosirenim jer u slucaju otkrivanja dodatnih delecija, duplikacija i trisomija navodno ipak nece biti dozvoljen prekid trudnoce, tako da je to uzalud bacanje novca. Zaista sam zbunjena ovakvim obrazlozenjem i molim Vas ako imate drugacija iskustva.

Ja sam radila onaj srednji i isto mi je receno da nema smisla radit onaj najskuplji jer i ako otkriju nesto, toga za izljeciti kod nas nazalost nema. U svakom slucaju i ako je nesto oznacis polje na ugovoru ukoliko otkriju nesto za sto nisi platila zelis li da te obavijeate o tome tako da zapravo i onaj najjeftiniji i najskuplji testiraju jednako. A sto se pobacaja tice, ako na testu ispadne nesto lose on se ne priznaje nego te preporuce za amnio ili ono sa resicama i tek onda ako i to pokaze nesto lose ide nalaz na komisiju kamo ti odobravaju pobacaj do 25 tjedna (ili 22). Ostale delicije su ti da li je dijete u potpunosti zdravo ali neplodno,pa da li ce biti visoko ili nisko,dwarf sindrom,gigant….

U kojem tjednu si radila nifty?
    Moj ginekolog inace nije bas pricljiv, ovo je super informacija da se oznaci na ugovoru za informacije ako se jos nesto otkrije.

Tejuska♡
    07. Rujan 2021. 17:14

XOXO

Cure mi obavili pregled sve je super uredno. Sve mjere odgovaraju i uredno rastemo i napredujemo. Jedino sam ja malo digla frku jer je beba bila jako mirna al dr je nije time opterecivala. Sljedeci pregled je pocetkom 10 mj javim tocan datum.

Bas mi je drago da je sve odlicno♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Rujan 2021. 17:15

Lista pregleda 💜💙
    Tejuska - 08.09
    Antonela98 - 09.09
    Arsancres - 14.09
    SaporeVero - 15.09
    Posvudusa - 16.09
    LlamaFace - 16.09
    Nooha - 16.09
    Mamaj - 19.09
    Tejuska - 20.09.
    Tonka341 - 21.09
    Dubrovčanka - 24.09
    Maya 34 - 28.09
    Coksa - 30.09
    Milica.Kamilica - kraj 09.
    XOXO - pocetak 10.
    Lu - 11.10

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mokusa
    07. Rujan 2021. 18:25

Pozdrav svim mamama, evo voljela bih vam se priključiti u grupi proljetnih beba, nova sam ovdje, trudna sam 7+3 i baš sam danas bila na pregledu i prvi put vidjela srce svoje bebe da kuca pa sam sretna kao nova godina.  Na prvom pregledu bila sam još sa 5 tjedana jer sam počela lagano krvariti i evo danas mi je 16. dan otkad mi curi iscjedak pomješan sa krvlju. Na dosadašnjim pregledima srce nije kucalo pa sam zato sretna jer se trudnoća ipak uredno razvija unatoč oskudnom krvarenju. Naručena sam na slijedeći pregled za točno 4 tjedna, ali tko će to dočekati.... Koliko često vas naručuju na preglede?

Mokusa
    07. Rujan 2021. 18:45

Dubrovčanka vidim sad da ste već pisale koliko često ste išle, nisam još prelistala sve vaše poruke unazad par dana, ali vidim puno ih bude na dnevnoj bazi. :) 

• MarijanaMartin
    07. Rujan 2021. 19:17

Dobro došle nove cure. Ma pišemo mi puno, vecinom ludosti 🤣.
    Zamislite, meni moj soc nije dao uputnicu za Rh faktor unatoč tome što je moja privatna gin to tražila. Kaže da uzmem iz prve trudnoce,haha To je bilo prije 5 godina, tko zna gdje mi je to. Mislim, ja znam da sam pozitivna i muž isto, tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema, ali ne kužim??!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    07. Rujan 2021. 19:38

Dubrovčanka

MarijanaMartin pa ti si mirna,a vidi mene 🤣
    Kaže da se ne stresiram 🤣

Dobro, možda ako si dobila tu injekciju, možda ona ima određeni rok koliko traje, pa nema razloga za brigu, ha? 
    Cure fali nam neka doktorica u proljetnicama ( možda i psihologica 😜) da nam stručno pomogne,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    07. Rujan 2021. 19:45

posvudusa

Ja ne znam di vi nađete te lude nepristupačne doktore.
    Baš nekako po tom pitanju imam sreće a znam da svi uvijek prigovaraju kakvo nam je zdravstvo 🤪

Cure nemojte me krivo shvatiti. Ja obožavam naše zdravstvo. Bila sam na školovanju u Americi i kad to vidite svojim očima, nikad ali baš nikad ga ne bi zamjenika za ništa na ovom svijetu.  
    Sreću sa liječnicima sam imala 50:50. Srela sam vrhunske ljude koji su riješili problem za 5 sekundi ali bilo je i nekih koji su me mrcvarili i na kraju ništa!  Mislim da liječnici nisu bogovi, među njima ima loših studenata i kad ih sretneš ostaje ti samo da pišeš po forumu,haha 🤣😂🤣

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Arsancres
    07. Rujan 2021. 19:54

MarijanaMartin

Dubrovčanka

MarijanaMartin pa ti si mirna,a vidi mene 🤣
    Kaže da se ne stresiram 🤣

Dobro, možda ako si dobila tu injekciju, možda ona ima određeni rok koliko traje, pa nema razloga za brigu, ha?
    Cure fali nam neka doktorica u proljetnicama ( možda i psihologica 😜) da nam stručno pomogne,haha

Hahahaha baš
    Al i neovisno jel dobila il ne, svakako se u svakoj trudnoći treba vadit opet krvna grupa kao i taj IAT sa rh reakcijom, svaka beba je priča za sebe tak da nema tu roka trajanja.
    Ja sam dobila taj Rhogan po porodu pa neovisno o tome sam opet sve uputnice dobila da opet idem, plus kad sam došla na taj test morala sam ispunit neki upitnik i napisati datum kad sam ju primila.. Tak da ja bi rekla da su ti koji nedaju iznimke, koliko god ludo zvučalo
    Možda je netko zaboravio, ali kad sagledam realno pa koja budala moraš biti da te neke generalne stvari zaboraviš

Arsancres
    07. Rujan 2021. 19:58

Ja kad gledam ko je iz moje srednje upisao medicinu i psihologiju npr, žene moje... Ti nam sigurno ne trebaju
    Cura koja je iz mog razreda recimo upisala psihologiju je jbt prva koja treba seansu
    Ja bi za sva takva zanimanja uvela kojekakve provjere, svaka budala danas s malo boljim prosjekom upiše tak neš, a nije uopće za to
    Neka nas na forumu s kukanjem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.