Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    07. Rujan 2021. 20:01

Moj je rekao da moramo štedjeti haha 
    Glavno da je tri puta tražio da se skinem da me pregleda. Mislim si:  "Stari taj film ne ćeš gledati", haha Moram ga promijeniti, ali mi je glupo tražiti nekoga novog kad znam da ću ići kod svoje privatno!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    07. Rujan 2021. 20:08

Dubrovčanka

Arsancres ja sam sad u totalnoj panici i ne znam šta da radim. Pojest ću se do pregleda 🤪

Ma daj, nemoj se živcirati. Ako ti je rekao da se ne brineš pa onda zna što radi nije luđak. Čitala sam ja malo o tome što se događa kod negativnih majki. To je opasno kod rupture posteljice i ako porod traje dulje i sl, uglavnom kod poodmakle trudnoće! Tako da nema nikakvih razloga da se danas živcirati!!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    07. Rujan 2021. 20:36

Ma nemoj paničariti, rekla si mu i garant ima sad to u vidu, reći ćeš mu na pregledu i sve okej. I tak da se nešto nađe ima vremena do poroda da se reagira i napravi plan, ne brini se stvarno 😇
    Sad ispada da smo napravili dramu jbt
    E a ovo za štednju, moj privatnik je htio da napravim briseve u trudnoći, ali da uzmem uputnicu od svog socijalca pa će mi on uzeti na konto te uputnice, a onda da sama odnesem tamo na zavod, da ne plaćam njemu privatno bzvz kad mogu uzeti uputnicu i to je gotovo za par dana. I sad, on mene posjeo, krenuo mi s pričom šta da kažem svom socijalcu, da nazovem, da kažem da me pecka ovo, da me probada na ovoj strani, kaže on da oni ne žele nikad dati uputnice za briseve jer je jako skupa pretraga, kao izbije im jako puno iz tog fonda ordinacije i da doslovno i ak žena ima problem budu baš prokleti za te vaginalne briseve i da ja kažem to sve tak kak mi je on rekao 🙈 
    Mislim, meni to i tužno, ali znam da je tako. Svi oni pare dobiju od nas od države, pa jebote mogu s vremena na vrijeme i izbit si nešto love.
    Ja sam doslovno tak nazvala tog socijalnog i rekla to sve gdje me pecka i boli haha i da moj ginekolog moli briseve jer sumnja na nešto. Dao mi je srećom, on nije uopće recimo škrt za bilo šta niti ima problem s egom kao hrpa socijalnih, odma dignu nos ako čuju da si bila privatno il da vodiš trudnoću privatno

Milica.Kamilica
    07. Rujan 2021. 21:01

Dubrovčanka, ne sekiraj se. Ja sam dvaput dosad primila Rhogam jer sam A negativna Rh. Test senzibilizacije sam radila tek nakon 20. tjedna, mislim u 24. tjednu jer tek u kasnoj trudnoći se mogu javiti problemi, što je baš rijetko. Ako je nalaz uredan, nema potrebe više ga ponavljati. Sjećam se da sam se ja brinula kako to ne vadim tri puta, onda mi je ona objasnila... Ne mogu se sjetiti detalja.
    A što se tiče krvne grupe dečka, muža i slično, to se ne uzima u obzir jer nema dokaza da su oni otac djeteta, tako da ih to ne zanima.

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

TiNa
    07. Rujan 2021. 21:26

evo mene obavila sam danas pregled. Sve je super vidla sam bebici noge, ruke, mozak, srceko. Sve je skolski. Folna i dalje kontrola tsh pa onda kontrola za 4 tj. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Milica.Kamilica
    07. Rujan 2021. 21:43

TiNa

evo mene obavila sam danas pregled. Sve je super vidla sam bebici noge, ruke, mozak, srceko. Sve je skolski. Folna i dalje kontrola tsh pa onda kontrola za 4 tj.

Lijepe vijesti, drago mi je!
    I fini okrugli trbuščići na fotkama!
    Dobrodošlica novim trudnicama!
    Ugodna noć svim ženicama...... 🌼

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Arsancres
    08. Rujan 2021. 07:01

Tina super vijesti 
    Mene opet glava krenula jutros bolit pa šta je ovo svakih par dana... Grrr

Mokusa
    08. Rujan 2021. 08:30

MarijanaMartin napravi se 
    luda pa reci ginekologu da ne znaš koja si krvna krupa i da ne znaš gdje ti je papir taj i ima da te pošalje ponovno. Možda te je i mislio poslati ali u kasnijem stadiju trudnoće, ne znam što ti je točno rekao. 

posvudusa ja isto nisam zadovoljna svojom soc gin pa vodim u bolnici trudnoću baš zbog loših iskustava i događaja iz prethodnih trudnoća... Ima i loših i dobrih ginekologa, ali najlakše je biti dobar ginekolog kad je sve u redu s trudnoćom. Najgore je ako se zakomplicira a oni ne prepoznaju, ali opet...nisu ni oni bogovi kao što je netko napisao

Maya34
    08. Rujan 2021. 09:11

TiNa

Ajde super, čestitam na super pregledu 😊

Arsancres ima nas nažalost još, samo što je mene jučer glavobolja ubijala.. Opet gel po čelu, muž izmasirao vrat i nekako prošlo bez tablete 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• XOXO
    08. Rujan 2021. 09:45

Curke ja vas jos jedno mjesec dana dok mi traje sezona ne stignem popratit dovoljno brzo pa ovako na pola procitanog upadam tu i tamo. 

Ne znam strucno objasnit al nadam se da cete me skuzit. Znaci moze bit opasno ako u trudnoci mama i beba imaju razlicite rh faktore odnosno ako su jedna plus jedna minus. Pri porodu kad dolazi do mijesanja krvi u majcin krvotok moze uci ta druga krv koja poslije za sljedecu trudnocu stvara probleme jer prepoznaje to kao nesto lose. Zato se daju inekcije kod takvih slucajeva nakon poroda. Ako imate takav slucaj i dobili ste inekciju nema dalje panike sve je ok. Ne morate 100x dobivat tu inekciju. A prilikom vadenja krvi za krvnu grupu na nalazu ima i da li imate ta antitijela ili ne tako da se sve da rijesiti. 
    Glava i mene konstantno boli i neka zacepljenost sinusa konstantna iako mi nos ne curi uopce. Ne znam dal je neka alergija ili sta. Odupirem se ikakvim tabletama pa se znam danima mucit sa tom glavoboljom. Jedino sad razmisljam neke one gel tablete na prirodnoj bazi za te sinuse uzet. Al danas opcenito se osjecam bas umorno i bezvoljno. Inace nisam takva. 
    Tina cestitke na super pregledu.
    Sretno curama sto imaju danas preglede.
    Busice su vam preslatke 🤩
    Mene i dalje brine sto je beba bila tako mirna jucer. Sljedeci pregled mi je u TA u bolnici sa 20tt. Kod nas se taj pregled tamo obavlja i onda nakon kod svog ginekologa sa nalazima. Cekam da mi jave termin jer je narucivanje preko maila. Ako ne popusti ova nervozica mislim da cu ubacit jos jedan pregled kod privatnika izmedu.

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.