Ja sam čitala prije prve trudnoće kako su glavobolje u trudnoći česte zbog širenja krvnih žila, a pogotovo da su im sklone žene koje imaju već problema s migrenama (that is me) kad ono mene samo jednom za cijelu trudnoću bolila glava, stoički sam to podnijela tad, neću ko fol ništa uzimat od tableta... A ono evo, druga trudnoća, klinac moj, doslovno me svakih par dana ubijaju bolovi.. Još ove nagle promjene vremena, e ja ne znam jesam samo ja kao neka bakica, ali onda si razmišljam pa koji normalan čovjek ne bi reagirao na 15 stupnjeva promjene, nije da je par.. Ono malo si u japankama pa sutra jakna
Arsancres i ja u ovoj imam stotinu simptoma. Vidiš nisam razmišljala da je to jer sam stara kao Biblija,haha
Evo me na poslu i u sekundi mi se počelo vrtiti kao na ringišpilu, srećom prošlo je brzo, malo sam se prošetala. Od sinoć me nešto probada, čudno mi je. Nadam se da beba raste i gura ovo salo na sve strane,haha tek za dva tjedna pregled. Ove minute se vuku i nikako proletjeti!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hahaha daj nisi, to je sve u glavi :D
Ja imam u utorak pregled, a sve ne mogu dočekati.. Jedva čekam da mi te utrogestane ukine, puna mi kapa njih, stalno mi to curka, imam osjećaj da su mi stalno gaće mokre.. Sad sam na max dozi, 3x 200mg i obzirom da mi se hematom smanjio pitala sam ga u mailu dal da smanjim, ali budući da nije on obavio pregled nego sam išla u drugu kliniku jer je on na godišnjem bio, rekao je da ne, da tek kad on vidi i pregleda da ćemo onda smanjit dozu pa ukiniti jer sam prošla već 12.tt
On želi da skroz nestane hematom i da me baš on pregleda. Ali dobro, vjerujem mu skroz, samo sam se ponadala da će mi malo olakšat haha
Daan ljepotice🥰
Moja bebica je odlicnoo♥️srceko nam kuca🙏iako sam 7+0 danas,bebica je 6+3 pa je termin 1.5 po tome
Puno sam sretnija i mirnija 😍
Prolazim takoder sa N prilagodbu u vrticu,danas je proplakao,pa mi je malo i teze,jedva dodem do vrtica da ne povratim,uh uh,ali kad sam vidjela bebusku srce mi je kao kuca ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Drage mame, mi danas idemo na prvi pregled. Nakon blighted ovuma u 02/21 me je jaaaako strah da me cak i glava boli od toga 😑
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Daan ljepotice🥰
Moja bebica je odlicnoo♥️srceko nam kuca🙏iako sam 7+0 danas,bebica je 6+3 pa je termin 1.5 po tome
Puno sam sretnija i mirnija 😍
Prolazim takoder sa N prilagodbu u vrticu,danas je proplakao,pa mi je malo i teze,jedva dodem do vrtica da ne povratim,uh uh,ali kad sam vidjela bebusku srce mi je kao kuca ♥️
Čestitam, Tejuška, baš mi je drago!
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Drage mame, mi danas idemo na prvi pregled. Nakon blighted ovuma u 02/21 me je jaaaako strah da me cak i glava boli od toga 😑
Draga meri97, ista stvar i kod mene. Prva "trudnoća" blighted ovum u 02/2021.
Prije mjesec dana sam bila na 1.pregledu (6 tt) i srce je zakucalo i to je to! sreći nema kraja! danas idem na 2.pregled.
Držim fige i samo misli pozitivno! :)
Drage ženice molim Vas da odete na aktualne teme... Ima moja nova otvorena tema hematom u trudnoći, pa ako mi možete pomoći ako je koja od Vas imala sličnu situaciju... Hvala od ❤️
Hvala cure moje 🥰😍
Meri sretnoo,da budes nasmijana poslije pregleda♥️🧸
Magy dobro nam dosla,i ja sam isto veca kategorija,ali trudim se unositi i puno zdravih stvari,pogotovo sad,doduse slatkisi koje inace obozavam sada vise ne mogu jesti,slatko nikako🤪
Nemoj se sekirati puno,i mi buce moramo zivjeti 🤪😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji