Ženice držite se i nemojte se sekirat ni zbog kogamislite na svoje bebice :)
Ja se na muža ne mogu požaliti, nekad mislim da sam svijećom tražila da ne bi tak dobrog našla 😂 uvijek kažem da se ne bi nikad udala da nije to bilo za njega.
Ali on je baš dobar čovjek, pacifist teški, za razliku od mene 🙈
Između nas je razlika 14 godina i za naš odnos je to baš idealno, on je skroz zrela osoba i nema te neke pizdarije koje znaju imati muški dok su mlađi, baš to što MarijanaMartin kaže, valjda nakon nekog vremena se i oni skuliraju. Tko zna kak bi to izgledalo prije haha
Al nemojte se samo živcirati, doći će im iz guzice u glavu, nemojte ništa trpiti, izbacite iz sebe i plačite, ak kome smeta, zaboli vas
A blago tebi!Kod nas je 16 godina razlike pa se i dalje ponaša ko pušten s lanca.
jel uvijek bio takav?
Dakle štorije o "svekrvama", ja i momak već 3 godine živimo u stanu njegovih roditelja jer su oni otišli na vikendicu, usput se bave apartmanima a i jer imaju vrt i jako je lijepo mirno za svekra koji je u mirovini a njoj je posao bliže. Dakle stan je nanovo uređen prije 4 godine, osim namjestaja (kvalitetan je namjestaj) u bračnoj sobi gdje su oni spavali i momkova i od brata mu soba(dječija soba doslovno). I naš je plan bija da prebacimo bracnu u djeciju jer je veća, a djecija da nam bude u bracnoj itd.... Ona svaki dan zove sa svojim fix idejama kako je ona isplanirala kako bi nama bilo najbolje da mi to namistimo, naravno nedaj boze nesto baciti. Po njenom bi mi u sobi imali 3 vrste namjestaja jer steta je baciti, oni su to onda platili toliko i toliko standard price.... A da ne kazem da mi stalno nabija na nos kako smo dobili stan na gotovo. Ja sam stvarno zahvalna da u ovo vrijeme ne trebamo u podstanare i znam da je vjv emotivno vezana za svoje stvari ali brate mili ako me izludi kako je krenula otici cu zivjeti u svoju obiteljsku kucu di imam vise prostora i raditi po svojoj volji uređenje. Mozda to i nisu velike brige ali trenutno mi zadaje stalno glavobolje. Prvo je rekla izaberite, ocete li stan ili apartman jedan mi vam se necemo misati u nista, jesmo li mi izabrali evo nje sa savjetima po njenom. 🤦♀️🙆♀️
🙋♀️ 30y 👨🏻🦱 31y
Pokušavamo od 4.'21.
💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
Zadnja menga 6.6.'21
➕ 8.7.'21
🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
8.9 kombinirani probir - nizak
23.9 uzv - 💙 stiže
27.10. 319g
29.11. Zadak, 748g
Termin 13.03.2022
Pozdrav Svima,
Jučer smo dobili svoj plus. Kraj 2020. godine provela sam na kiretaži jer je bebi srce prestalo kucati. Slomio me potpuno taj događaj. Sada se nadam da sam tu do kraja😀
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
Dva jaja na oko na maslacu, tri kriške bageta, jogurt, krumpir-pire, ćufte u umaku, kupus i rajčica salata, musaka od mljevenog i povrća, peksimeti s kajmakom, smoothie od voća, par šljiva i za večeru planiram praviti pizzu od šunke, parmezana, gaude i s majonezom.
Molim vas, ima li još tko da jede ovoliko? 😭🤣
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Evo mi stigli s pregleda, sluzbeno cekamo bebu. Termin nam je 4.5.2022. Jos je rana trudnoca pa se slabo vidi, ali bitno da se vidi ❤
Vidi se pravilna gv sa vidljivom zumanjcanom vrecom 😍
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Ajme hrana... Ja bi isto gluposti jela al imam osjecaj da sve sto stavim u usta se vidi duplo na vagi. Ko kvasac na oko bujam. Pa se trudim sve nesto lagano i zdravo. Evo danas skuham juhicu i meso iz juhe i jos mi ni jednom tako lose nije bilo u ovih 16tt.. Stomak ko kamen ko da sam vola pojela. Mozda bi mi bolje bilo da sam po junku lupala. Kg ce se iovako ionako ocito nemilice lijepit 🤣
Trosenje love sam apsolvirala davnih dana da ne bude svade. Sa mog racuna kupujem sta nam treba za djecu npr i sad za bebu a sa muzevog platim kredit i racune. Tako da on ne zna koliko sta kosta i malo njurga dal nam to sve treba al nema pojina cijene i sve prode za 5min. 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Haha jedem kao luda. Došla s posla i ispekli muž i ja ćevape i udri... Nismo se smirili dok nismo sve pojeli,haha Sad me malo trbuh boli haha. Danas sam vidjela reklamu za Nutellu, sline su mi curile, mljac
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Haha jedem kao luda. Došla s posla i ispekli muž i ja ćevape i udri… Nismo se smirili dok nismo sve pojeli,haha Sad me malo trbuh boli haha. Danas sam vidjela reklamu za Nutellu, sline su mi curile, mljac
Hahahahahahah, Marijana, joooj, ćevapi! Koliko ih pojedeš? Priznaj!
Ja sam znala pojesti dvije porcije po deset kad odemo u dobru ćevabdžinicu, znači 20 komada🤣, a muž, tada momak, samo pet.
Dubrovčanka, dobro si primijetila ,🤔😅... ovo sam malom pravila musaku, pa puno napravila, a drugi ručak nam poslala svekrva, nema tu nekog vele kuhanja s moje strane. 😆 Sad me neka muka uhvatila, a tijesto od pizze stoji....
Dobrodošle ste nam, nove trudnice! Da vam trudnoća glatko prođe!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Dubrovcankahvala ti na savjetu. Mislila sam sutra onaj clear blue za 6 dana unaprijed pa na dan očekivane tj 14.09. Onaj clear blue normalni samo možete li mi savjetovati je li mi bolji onaj koji pokazuje tjedne ili onaj koji pokazuje +? Znam da nekome bude zbunjujući taj sa +.
Jest! I ja vidim sjenu crtice! Nadam se da je to to!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Dubrovcankahvala ti na savjetu. Mislila sam sutra onaj clear blue za 6 dana unaprijed pa na dan očekivane tj 14.09. Onaj clear blue normalni samo možete li mi savjetovati je li mi bolji onaj koji pokazuje tjedne ili onaj koji pokazuje +? Znam da nekome bude zbunjujući taj sa +.
Ja isto vidim sjenicu neku, ali te trakice iz Mullera nikad ne lažu, čak nisam naišla ni za slučaj evaporacijskih na njima, baš te najjeftinije od 13kn. Ako nema trudnoće, ta trakica bude baš snježno bijela, nema šanse da išta vidiš. Tako da, ja ti već čestitam ❤️
Ja na tvom mjestu ne bi kupovala CB, niti jedan nego još koju tu trakicu i piškila s prvim urinom ili barem s nekim kojeg si držala 3,4 sata.
Ja sam popišala more tih trakica, uštedi si pare 😂 te su stvarno pouzdane
Sortiraj odgovore
Najstariji