Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    07. Rujan 2021. 09:01

Jutrooo žene 🥰 

TiNa bitno da si dobro, a to što ne stigneš ovdje manje bitno 😊 Ali da mi je bilo čudno što te nema, bome je 😁 Danas nam se obavezno javi nakon pregleda 🙂🙂
     XOXO sretno danas i tebi 🤞😊
    Ako još netko ima pregled danas sretnooo 🙂

Tejuska nadam se sa si danas barem malo bolje.. mene su mučnine ubile u pojam, a tebe baš sve uhvatilo ☹️ Drži se 🤗

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Maya34
    07. Rujan 2021. 09:22

Arsancres

TiNa

Maya34

Lp 😊 Bolovi u leđima mi ne daju normalno spavat 🙄🙄 Kako ste vi ostale?

Sretno ženicama koje danas imaju pregled 🤗❤️

Nema nam dugo TiNA, nadam se da je sve oke i da samo zbog posla oko renoviranja se ne stigne javiti 🤞

@Maya34 evooo meeee, hvala sto me se sjetis, radovi i nisam stigla…

Kod tebe bar napreduju radovi. Ja čekam danas majstora broj 3 da dođe na izmjeru. Živi bili pa vidjelimoram malo stan usisat, da ne dođe čovjek baš u bombu.. Muž to kao pospremio jučer malo, al niš to nije.
    Nekad si mislim Bože šta ti ljudi misle kad dođu… Tak su nam statičari došli skroz nenadano, sto godina smo ih čekali, oni zvali da su ispred zgrade, a moja mala valjda sve igračke pobacala koje ima po podu, donese hrpu robe i još ostalog drliga iz stana, stvari iz kuhinje hahaha
    A mislim šta da im radim, garant ima netko di je i gore

Što se majstora tiče, nama za plin je trebao doći dati ponudu prošle godine u 4.mj., eto još se nije pojavio 🤣🤣 Došao je drugi, napravljeno je, ali eto ovaj se uopće nije pojavio nakon silnih obećanja 😁
    Mi smo se prošle godine uselili u kuću i sve smo morali renovirati jer nitko nije živio nekoliko godina ovdje.. Majstori za struju, plin, kupaonicu... to je strašno koliko su neozbiljni. Još ih moramo platiti i to bome dosta, a oni se ponašaju kao da mi njih tražimo novce.. Fuj
    Sretno danas, nadam se da će se pojaviti 🤦🏻‍♀️ 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

TeaBj94
    07. Rujan 2021. 10:04

Bok cure, ja jučer pregled obavila (11+4) sve je u redu, bebica se micala, ❤️ Kuca! 🤗🤗 
    Rekao je ginekolog idući pregled tek 4.10., nema potrebe prije…tko će to dočekati… vidim da ste sve u majstorima i uređenju, mi također Sređujemo kuću i planiramo preseljenje do 12mj tako da uvijek u nekoj žurbi smo. Jedva čekam da sve bude gotovo… 

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

TiNa
    07. Rujan 2021. 10:25

Hvala svima. Javit cu se nakon pregleda. Danas mi bas zuji u usima inace vec 2 tj nemam nikakve tegobe ni mucninu nit ista, mozda strah, kao da mi puls u usima nabija. Sto se tice radova sreca pa muz zna dosta toga sam ali evo danas nam zavrsava majstor isto centralno i onda ostalo bude muz. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• katsy
    07. Rujan 2021. 10:52

Milica.Kamilica

Da javim da je i moj NIPT napokon došao uredan i nosim dječaka. Srce moje će dobiti brata! 💙💙 Tako da ćemo imati dvojicu glavonja… Hahahahah, a ovaj mi je lijep kao curica pa time kompenziram.
    Lu, čestitam ti i radujem se!
    Katsy, i meni srce zna bubati snažno i osjećaj kao da preskače, pogotovo kad se umirim i legnem. Od šestog tjedna počinje se povećavati volumen krvi, mijenjaju se i krvne žile, srce počinje pumpati kao ludo i to i 50 posto više krvi. Spomeni ti to svom ginekologu, ali samo da znaš da se ne sekiraš. Meni je to znalo biti i u prošloj trudnoći, svi su mi nalazi dobri.
    Žene moje, ja obožavam zelenu salatu, samo je doooobro operem i uglavnom je domaća, kupus također jedem svježi redovito. Jedem pršut, slaninu, obožavam ih, samo ih kupujemo na provjereno. Vani ne jedem ništa, osim ponekad kruh/kiflu iz prodavnice.

Milica.Kamilica iskrene čestitke na dečkiću! :) hvala za savjet ! svakako ću reći sutra ginekologu

• katsy
    07. Rujan 2021. 11:00

posvudusa

Kakve ste sa spavanjem?
    Ja zadnja dva tjedna spavam kad god mi glava dotakne nešto mekano 🤣
    Navečer uglavnom od 22-6 potegnem i onda opet kad dođem s posla po sat, sat i pol.
    A prije sam bila baš nespavač, dovoljno mi je bilo 5-6h i ja spremna.
    Sad ako ne odspavam 10h budem umorna ko pas 😴

@posvudusa - meni glava pada na poslu. Znam se zatvorit u ured i podbočit glavu i ko fol gledat u prozor i nadat se da nitko neće uletit barem 10 min. 

Tejuska♡
    07. Rujan 2021. 11:27

Milica čestitkeee 💙💙 baš mi je drago da je sve super

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Rujan 2021. 11:30

lu

Pregled prošao u redu, sljedeći pregled 11.10
    Vi kojima je muka drži te se i sama sam to prošla. Još mi zna biti muka, kako koji dan. Tješite se da se nećete puno udebljati

Ne bi se slozila haha,jer meni je 10000x gore ako ne jedem tako da ja non stop nekaj trpam u usta jer mi je lakse kad pojedem,ne ubiju me toliko mucnine ... 
    Jedino se trudim imati 2 veca jela a ostalih pa 5x sigurno haha jedem voce ili po sitnicu necega 😅
    Danas sam povracanje vec obavila pa se nadam da bude ostatak dana laksi 🤧

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Rujan 2021. 11:32

Lista pregleda 💜💙
    TiNa - 07.09.
    XOXO - 07.09.
    WannaBeMommy - 07.09
    Antonela98 - 09.09
    Arsancres - 14.09
    SaporeVero - 15.09
    Posvudusa - 16.09
    LlamaFace - 16.09
    Nooha - 16.09
    Mamaj - 19.09
    Tejuska - 20.09.
    Tonka341 - 21.09
    Dubrovčanka - 24.09
    Maya 34 - 28.09
    Coksa - 30.09
    Milica.Kamilica - kraj 09.
    Lu - 11.10

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    07. Rujan 2021. 11:33

Maya34

Arsancres

TiNa

Maya34

Lp 😊 Bolovi u leđima mi ne daju normalno spavat 🙄🙄 Kako ste vi ostale?

Sretno ženicama koje danas imaju pregled 🤗❤️

Nema nam dugo TiNA, nadam se da je sve oke i da samo zbog posla oko renoviranja se ne stigne javiti 🤞

@Maya34 evooo meeee, hvala sto me se sjetis, radovi i nisam stigla…

Kod tebe bar napreduju radovi. Ja čekam danas majstora broj 3 da dođe na izmjeru. Živi bili pa vidjelimoram malo stan usisat, da ne dođe čovjek baš u bombu.. Muž to kao pospremio jučer malo, al niš to nije.
    Nekad si mislim Bože šta ti ljudi misle kad dođu… Tak su nam statičari došli skroz nenadano, sto godina smo ih čekali, oni zvali da su ispred zgrade, a moja mala valjda sve igračke pobacala koje ima po podu, donese hrpu robe i još ostalog drliga iz stana, stvari iz kuhinje hahaha
    A mislim šta da im radim, garant ima netko di je i gore

Što se majstora tiče, nama za plin je trebao doći dati ponudu prošle godine u 4.mj., eto još se nije pojavio 🤣🤣 Došao je drugi, napravljeno je, ali eto ovaj se uopće nije pojavio nakon silnih obećanja 😁
    Mi smo se prošle godine uselili u kuću i sve smo morali renovirati jer nitko nije živio nekoliko godina ovdje.. Majstori za struju, plin, kupaonicu… to je strašno koliko su neozbiljni. Još ih moramo platiti i to bome dosta, a oni se ponašaju kao da mi njih tražimo novce.. Fuj
    Sretno danas, nadam se da će se pojaviti 🤦🏻‍♀️

Ženo sve znam, mi smo prije 4 godine uselili u stan u kojem se moralo mijenjati SVE. Nismo jop gotovi, što zbog love, ali najviše zbog takvih budaletina od majstora kojima smo plaćali (ne)rad.
    Uopće ne znam šta bih rekla više... Sve puno majstora, svi samouki, svi sve znaju. Ma jebo ti takvig majstora koji zna i vodu i struju i fasade i knauf i keramiku. Klinac moj zna. Sve prihvaćaju i samo lažu.
    Mogla bi ti na prste jedne ruke izbrojati koliko je normalnih bilo u ove 4 godine i još bi imala slobodnih prstiju!!!
    Ovaj sad je došao, čak na vrijeme dogovora 😂 napravit će ponudu kaže do petka, vjerujem da hoće, bar mi je tako djelovao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.