Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    08. Rujan 2021. 14:50

Arsancres

Tejuška super za pregled❤️❤️ još da je curica 🤭🤭🤭

Ja bi bila presretna doista🙏naravno i deckicu neka mi je samo zdravo i zivo,ali jako si zelim curku 🎀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    08. Rujan 2021. 14:51

Dubrovčanka

Muško ko muško. Jbt sve ja trebam sad sama. Treba organizirat matičara. On se čudi šta hoću posebnu haljinu,čudi se šta hoću fotografa. Kao šta će ti to. Trpim danima i onda sam pukla. Ko kokica sam pukla. Još kaže aj se ti smiri i pokupi se. E stari nabijem te😒

Klasika💁‍♀️sve je to isto sa malim promjenama🤪😅
    Samo se smiri 🥰 biti ce sve okej,sigurna sam 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    08. Rujan 2021. 14:52

TiNa

evo mene obavila sam danas pregled. Sve je super vidla sam bebici noge, ruke, mozak, srceko. Sve je skolski. Folna i dalje kontrola tsh pa onda kontrola za 4 tj.

Aaa bravo za dobar pregled♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    08. Rujan 2021. 15:12

Dubrovčanka ja da nisam bila trudna ja bi ga ostavila u prvoj trudnoci. Jako jako me živcirao i isto sam se osjećala apsolutno sama. Dan danas mu nisam oprostila ponašanje u prvoj trudnoći, ali evo u ovoj je kao singerica!!! Popravio se i stvarno se trudi. Treba i njima da odrastu i preuzmu odgovornost, a malo nama i hormoni pomute razum! 
    Ali odlaziti dok je trudna žena uzrujana je dno dna!👎

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Maya34
    08. Rujan 2021. 15:25

Više ne znam tko je danas obavio pregled 🙄 ali čestitam na super vijestima 🤗 A one koje tek idu, sretnoo 🤞
    Tema o muškima me nasekira pa sve zaboravim 🤣🤣 Svadba nam je prošle godine bila, ali sada će biti rat oko imena djeteta.. 🤭 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Maya34
    08. Rujan 2021. 16:12

Već kada se jadate, onda ću se i ja pridružiti 😁 Ali ovaj put u glavnoj ulozi je moja svekrva 😤 Imali smo u subotu godišnjicu braka i ona je došla samo na vrata, čestitala, dala poklon i otišla.. žurilo joj se. A poklon.. autosjedalica za dijete! I dude nekakve! Bome je muž to uzeo i vratio joj! Prvo i osnovno, na samom početku trudnoće sam i ne kupujem još ništa za sebe, a kamoli za dijete! Druga stvar, ne možeš mi otići i kupiti tako nešto bez da nas pitaš! A ono treće, u ovih 12 tjedana niti jednom me nije pitala kako sam niti kako je beba!
    Samo je krmača pitala što će ona sada s tom sjedalicom pa joj je moj muž rekao neka si stavi na sred dvorišta i ljulja se u njoj 🤣🤣

+ 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Arsancres
    08. Rujan 2021. 16:15

Ženice držite se i nemojte se sekirat ni zbog koga  mislite na svoje bebice :)
    Ja se na muža ne mogu požaliti, nekad mislim da sam svijećom tražila da ne bi tak dobrog našla 😂 uvijek kažem da se ne bi nikad udala da nije to bilo za njega. 
    Ali on je baš dobar čovjek, pacifist teški, za razliku od mene 🙈
    Između nas je razlika 14 godina i za naš odnos je to baš idealno, on je skroz zrela osoba i nema te neke pizdarije koje znaju imati muški dok su mlađi, baš to što MarijanaMartin kaže, valjda nakon nekog vremena se i oni skuliraju. Tko zna kak bi to izgledalo prije haha
    Al nemojte se samo živcirati, doći će im iz guzice u glavu, nemojte ništa trpiti, izbacite iz sebe i plačite, ak kome smeta, zaboli vas

Arsancres
    08. Rujan 2021. 16:16

Maya34

Već kada se jadate, onda ću se i ja pridružiti 😁 Ali ovaj put u glavnoj ulozi je moja svekrva 😤 Imali smo u subotu godišnjicu braka i ona je došla samo na vrata, čestitala, dala poklon i otišla.. žurilo joj se. A poklon.. autosjedalica za dijete! I dude nekakve! Bome je muž to uzeo i vratio joj! Prvo i osnovno, na samom početku trudnoće sam i ne kupujem još ništa za sebe, a kamoli za dijete! Druga stvar, ne možeš mi otići i kupiti tako nešto bez da nas pitaš! A ono treće, u ovih 12 tjedana niti jednom me nije pitala kako sam niti kako je beba!
    Samo je krmača pitala što će ona sada s tom sjedalicom pa joj je moj muž rekao neka si stavi na sred dvorišta i ljulja se u njoj 🤣🤣

Koja kuraba stara, još će sad ona očekivat da se vi njoj ispričate🙄

Maya34
    08. Rujan 2021. 16:30

Ma ne dolazi u obzir da joj se ispričavamo, glupača.. 🤦🏻‍♀️ 
    Dubrovčanka pa baš to.. godišnjica nam, a ona kupuje za bebu bez ikakvog pitanja i to tako rano pa čovjek da popizdi..
    I ja sam se smijala kada je on onakav ljut prepričavao kako joj je rekao neka se ljulja u sjedalici 🤣🤣
    Eto, nisu samo muški ti koji nas raspizde, nego i njihove mamice 🤦🏻‍♀️ 

+ 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Omerta
    08. Rujan 2021. 16:42

Arsancres

Ženice držite se i nemojte se sekirat ni zbog kogamislite na svoje bebice :)
    Ja se na muža ne mogu požaliti, nekad mislim da sam svijećom tražila da ne bi tak dobrog našla 😂 uvijek kažem da se ne bi nikad udala da nije to bilo za njega.
    Ali on je baš dobar čovjek, pacifist teški, za razliku od mene 🙈
    Između nas je razlika 14 godina i za naš odnos je to baš idealno, on je skroz zrela osoba i nema te neke pizdarije koje znaju imati muški dok su mlađi, baš to što MarijanaMartin kaže, valjda nakon nekog vremena se i oni skuliraju. Tko zna kak bi to izgledalo prije haha
    Al nemojte se samo živcirati, doći će im iz guzice u glavu, nemojte ništa trpiti, izbacite iz sebe i plačite, ak kome smeta, zaboli vas

A blago tebi! Kod nas je 16 godina razlike pa se i dalje ponaša ko pušten s lanca. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.