Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    06. Rujan 2021. 21:11

https://ibb.co/HxW8WSH
    Evo i debele😁😁

• MarijanaMartin
    06. Rujan 2021. 21:16

Milica.Kamilica

Molim vas, dok nisam zaboravila, dajete li svojim zvrkovima D3 i ako jeste, koji? Hvaaaala!

Misliš djeci? Ja sam joj davala prva tri mjeseca dok je bila novorođenče one d3 i k vitamin za bebe onda olevit na recept svaku zimu do sad, znaci 4 godine. Sad je već velika pa možda ovu godinu preskočimo. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

CoKSa
    06. Rujan 2021. 21:21

Milica.Kamilica ja sam svojima samo zimi davala d3, oleovitov. I ne svaki dan, na preskokce, zaboravna😄😄

CoKSa
    06. Rujan 2021. 21:22

Dubrovčanka

Coksa nisi debela. Imaš lijepi okrugli trbuh 😍

Malo rano za 16 tjedana da je toliki

Tonka341
    06. Rujan 2021. 23:00

Milica.Kamilica cestitam na urednom nalazu i na prvom decku u grupi 💙, jesi imala kakvu intuiciju za spol?
    I ja takoder jedem sve i ne zamaram se, da jos i to citam izludila bi..,i u prvoj trudnoci sam sve jela u normalnim kolicinama i dobro.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    06. Rujan 2021. 23:38

Ma ja se ne suzdržavam zbog kilaže ili nečeg sličnog, nego ne želim jesti termički neobrađene namirnice, kao ni tu potencijalno opasnu zelenjavu zbog bakterija. Kod kuće jedem salate jer znam gdje kupim i operem ju ja, a ne netko treći ili točnije ne opere
    To što je neka trudnica jela sve živo i ništa se nije dogodilo meni tak niš ne znači, netko bude i dio loše statistike. Nisu to babske priče nego činjenice. 
    Svjesna sam da se može pokupiti koješta i uz mega mjere opreza, ali ja se ovak osjećam mentalno puno bolje i sigurnije.

Arsancres
    06. Rujan 2021. 23:43

Dubrovčanka

Arsancres imaš li kakav mail? Ja sam mojoj komuniciram samo preko maila i uglavnom bude uspješno 😄

Ma da bar imaju
    Ja evo to ne kužim, da sebi ne mogu olakšat pa npr. otvorit neku mail adresu samo za recepte il uputnice.
    Kužim da bi vjerojatno žene imals sto upita, ali kažeš unaprijed da je samo za te potrebe, staviš neki automatski odg i ćao. Ovako im garant stalno i zvoni telefon kad si sami otežavaju.
    Nedavno sam trebala kapi za uši od dr. opće prakse, a nisam ju nikad vidjela hahah, 4 god sam kod nje tek, ali nikad nisam bila bolesna niti išta srećom, nazvala ju ja da pitam kad mogu doći bla bla, žena mi ladno dala mail, kaže pošaljite sve tu i tu, doslovno smo riješile stvar u 10min, a žena je pred mirovinom.
    Pa evo ne znam kak drugi ne razmišljaju isto tako 🤷‍♀️

TiNa
    06. Rujan 2021. 23:56

Maya34

Jutroo 😊 Bolovi u leđima mi ne daju normalno spavat 🙄🙄 Kako ste vi ostale?

Sretno ženicama koje danas imaju pregled 🤗❤️

Nema nam dugo TiNA, nadam se da je sve oke i da samo zbog posla oko renoviranja se ne stigne javiti 🤞

@Maya34 evooo meeee, hvala sto me se sjetis, radovi  i nisam stigla... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Omerta
    07. Rujan 2021. 08:31

Tejuska♡

Lista pregleda 💜💙
    TejaBj94 - 06.09.
    TiNa - 07.09.
    XOXO - 07.09.
    WannaBeMommy - 07.09
    Antonela98 - 09.09
    Arsancres - 14.09
    SaporeVero - 15.09
    Posvudusa - 16.09
    LlamaFace - 16.09
    Nooha - 16.09
    Mamaj - 19.09
    Tejuska - 20.09.
    Tonka341 - 21.09
    Dubrovčanka - 24.09
    Maya 34 - 28.09
    Coksa - 30.09
    Milica.Kamilica - kraj 09.

Piši i meni 20.09. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    07. Rujan 2021. 08:38

TiNa

Maya34

Lp 😊 Bolovi u leđima mi ne daju normalno spavat 🙄🙄 Kako ste vi ostale?

Sretno ženicama koje danas imaju pregled 🤗❤️

Nema nam dugo TiNA, nadam se da je sve oke i da samo zbog posla oko renoviranja se ne stigne javiti 🤞

@Maya34 evooo meeee, hvala sto me se sjetis, radovi i nisam stigla…

Kod tebe bar napreduju radovi. Ja čekam danas majstora broj 3 da dođe na izmjeru. Živi bili pa vidjeli moram malo stan usisat, da ne dođe čovjek baš u bombu.. Muž to kao pospremio jučer malo, al niš to nije.
    Nekad si mislim Bože šta ti ljudi misle kad dođu... Tak su nam statičari došli skroz nenadano, sto godina smo ih čekali, oni zvali da su ispred zgrade, a moja mala valjda sve igračke pobacala koje ima po podu, donese hrpu robe i još ostalog drliga iz stana, stvari iz kuhinje hahaha
    A mislim šta da im radim, garant ima netko di je i gore 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.