Milica.Kamilica čestitke na pišulincu i urednom testu ✨. Kreću dečki u grupi.
Marijana Martin ti si posebna kategorija 🤣
Daaaa, sad čekamo ostale pišonje!
Hvala ti! 😘
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Milice ajd super da je sve super 👍👍 Ma bolje ako već imaš dečka, pa još jedan. Financijski je isplativo. Ja jedva čekam saznati spol, da krenem sa planiranjem i maštanje!
Dubrovčanka nemam mi pomoći 😂🤣😂🤣
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Lu i Milica. Kamilica odlično 🥰 Čestitam ❤️
MarijanaMartin bitno da se smiješ sama sebi 🤣🤣
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Nemojte sad odmah i sarmu taj je kupus termički obrađen, to sve prolazi, problem su te svježe namirnice.
Joj ja tako gledam nekad neke meke sireve pa mi sline cure, a ne želim ništa jest 😭
Ili kad onaj kebab vidim na reklami.. Ne znam jel mi suze ili sline cure haha
Jedino gdje bi se usudila možda jesti zelenu salatu tj. neki burger je u Mcdonalsu. Mislim da iako su oni generalni junk food da imaju sve žive provjere, alergene i pm.
Dok sam studirala, par frendova mi je radilo tamo i one priče o bacanju hrane unutar 10min su stvarno istina ja sam uvijek mislila da to tak svi kažu, a ono prodaju sve i svašta, ali ovi stvarno imaju vidok higijenski standard
Al još ipak ne jedem ni tamo hahaha
Mene tako kopka spol, sad već svi lagano saznajete, a ja ne mogu dočekat pregled 😁😁
Curke koje ste dobile nalaze danas, čestitam!!!!
Ne mogu popratiti više.
Ja btw nisam dobila ginekologa socijalnog, zvala sam 78 puta, ili izbaci ilo zvoni al nitko ne diže slušalicu. Ja ne znam kak ih nije sramota,al stvarno.
Treba mi ta terapija, pa će mi muž ujutro otić k njima čim se otvori dom zdravlja.. Al baš nepotrebno stvarno
Arsancres radila sam u Mc'u za vrijeme faksa. Hmm bolje pojedi glavicu kupusa nego tamo. Propisi su strogi ali mi radnici,hmmm kvaliteta hrane, hmm Ne bi savjetovala trudnicu da to jede, bolje kupus (barem je zdrav) valjda neceš odmah listeriju zagristi.
Joj i mene zove junk food, valjda nam nešto nedostaje,haha ALP haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Arsancres, hvala! I ti ćeš uskoro saznati. Ja kontala kupiti neku malu slatku benkicu, ali mi sad glupavo kad već imam sve. Ma mora imati i nešto novo... 😁
Marijana, baš si me nasmijala! Sve je to normalno, pogotovo kad se smiješ sama sebi. 🤣
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Hvala, lu! 😘
Joj, ja bih jela samo suho, slano, prženo... Grozna sam.
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Molim vas, dok nisam zaboravila, dajete li svojim zvrkovima D3 i ako jeste, koji? Hvaaaala!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Hej Curke nadam se da me niste zaboravile🤔😏😄
Radovi u kuci pa bitan ovo pa ono, tak da sorry nastojat cu biti cesca 👌🙂
Dobro dosli novi plusici, onima koji su, obavili pregled cestitam na tome a @Razumna tebi zelim brz oporavak i tu smo za tebe. Jos nije nista gotovo samo vjeruj
Oni koji imaju poteskoce sa secerom i meni je rekla 5.3 ajoj 5.1 je granica morat cemo na dijetu. Netko je pisao o tsh, ja sam na th euthyroxa 25 jer su mi nalazi u 6 tj pokazali 5.98 Tsh imam iza sredine 9mj kontrolu tsh. @maya drago mi je da mislis na mene. @Dubrovčanka jako si lijepa trudnica. I meni se vec vidi trbuh, 12tj mi je, sutra imam kontrolu nadam se da ce sve biti oke, mucnine nemam tj dana, jedem sta mi se jede.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Lude ste zenee.. ja jedem SVE. Jela i u prve dvije trudnoce. Od graha, kupusa, salate, a i vani volim pojest da me se koji dan kuhanje izbjegne, moze i dostava, moze iz konzuma, interspara. Ma sve daj
Neka se beba navikava na okuse.
Nemamo nista novo za prijavit. Dobro sam, klinci mi sbaki atom snage pojedu.
U trbuhu je boksacica?, bas fino sad osjetim udarce. Ali samo navecer.
Obracam joj se u zenskom rodu, jer bj tako htjela da je curetak
Sortiraj odgovore
Najstariji