Pa i meni je, a znam da on nije jedini koji bi popušio priču. Još on njoj kaže kao da treba 36, a i vidi čovjek od oka jbt jel malo il veliko, a ona njemi da su modeli manji i da uzme 40,a on opet kao hoće 36 i ona kao e ima 38. On kao aj ok, nosit ću za koji mjesec, kaže pakira on poklon, vidi 40..pa jebote jesi smeće
Užas, samo da se proda.. Baš jadno! Nasamarila ti muža.. Definitivno za žalit se.. Ima da vrate lovu!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
A mislim sam je on kriv što nije odmah gledao i što se dao nagovoriti, ali ne zato što je moj, nego stvarno kužim da se muškarci zeznu eto i da im možeš svašta prodati.. Ali ako je već tako pa valjda možeš nekom omogućiti neku vrstu zamjene, ako već ne želiš vratit novce.
Gledala sam im ponudu i na webu, šta god kliknem piše nedostupnopa šta imate onda uopće.. Kupila bi eto gaće i grudnjake za dojenje, to kad sumiram ću sigurno koristiti, a neke koje sad imam su mi npr. tako mekani i udobni da bi ih nosila i da još uvijek ne dojim
Ali nemaju ništa na zalihama ni od grudnjaka. Ne znam dal da smijem il plačem
Nisu mi zakonski dužni vratiti novac, to je i najtužnije, budući da nije kupovina preko weba, ali mogu naravno, nije da se to ne događa. Ja sam radila 7 godina kad trgovac dok sam studirala i uvijek se sve moglo, nije istina da se ne može ni sada.
Da je materijalni nedostatak, onda da, a ovako ne moraju jer je to kao zakonski tretirano kao viđeno-kupljeno.
Meni najgluplje što ne znam šta ću s tom robom ako mi ne prihvate ni zamjenu za poklon bon, nije da je 100kn pa aj da kažem jbg.
Žao mi muža, nije on ništa kriv, meni je to lijepo i stvarno za svaku pohvalu kao gesta od njega, samo ono ne mogu se oduprijet toj nadrkanosti prema njima, ženska me danas ono otpilila kao da sam tražila da mi pokloni nešto. I još mi 5 puta ponovi da spavaćice imaju u svim veličinama pa da nađem to. A on mi već kupio 2 da odem kući sa 6 spavaćica za dojenje il šta haha
Pozzz svima, mi smo 6.tjedan. Malo nas zgaravica muci i povremeni grcevi u donjem dijelu stomaka, ali je zabrinjavajuci bijeli, mlijecni iscjedak kojega ima jako puno. Je li se jos kome to dogodilo? 🤔🤔
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Nisu mi zakonski dužni vratiti novac, to je i najtužnije, budući da nije kupovina preko weba, ali mogu naravno, nije da se to ne događa. Ja sam radila 7 godina kad trgovac dok sam studirala i uvijek se sve moglo, nije istina da se ne može ni sada.
Da je materijalni nedostatak, onda da, a ovako ne moraju jer je to kao zakonski tretirano kao viđeno-kupljeno.
Meni najgluplje što ne znam šta ću s tom robom ako mi ne prihvate ni zamjenu za poklon bon, nije da je 100kn pa aj da kažem jbg.
Žao mi muža, nije on ništa kriv, meni je to lijepo i stvarno za svaku pohvalu kao gesta od njega, samo ono ne mogu se oduprijet toj nadrkanosti prema njima, ženska me danas ono otpilila kao da sam tražila da mi pokloni nešto. I još mi 5 puta ponovi da spavaćice imaju u svim veličinama pa da nađem to. A on mi već kupio 2da odem kući sa 6 spavaćica za dojenje il šta haha
Nedavno sam trapke vracala jer su mi bile velike,a manjeg broja nije bilo i vracen mi je novac.
Mislim spavacice🤣😂. Sory,toj nisu sve na broju. Prestrasno. Nije ti lako.
Ma skoro svi vraćaju novce danas, ja evo ne znam tko to još ne radi. Samo zakonski nisu dužni baš povrat love izvršiti nego kao po onoj poslovnoj suradnji bi trebali pristati zamijeniti kupcu artikl za neki drugi.
Ali doslovno svi praktički vraćaju novce, nigdje nisam imala problema ni za banalnu stvar i ono još gluplji razlog, a ne ovo gdje stvarno nemam za šta zamijenit jer nemaju niš.
Gdje god sam radila, nitko, al nitko od voditelja nikad nije pravio dramu za povrat novce nekom kupcu. Daj ajde..
Ma niš više tamo ne bi kupila. Stavit ću robu za manju cijenu na krpice i njuškalo, i tak je sve s etiketama, možda netko baš treba te veličine
Evo ja na poslu, upravo došla iz Petrove sa vadenja krvi za tsh. Sve trudnice pa nisam imala prednost,haha🙈
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Žao mi muža, nije on ništa kriv, meni je to lijepo i stvarno za svaku pohvalu kao gesta od njega, samo ono ne mogu se oduprijet toj nadrkanosti prema njima, ženska me danas ono otpilila kao da sam tražila da mi pokloni nešto. I još mi 5 puta ponovi da spavaćice imaju u svim veličinama pa da nađem to. A on mi već kupio 2da odem kući sa 6 spavaćica za dojenje il šta haha
Nedavno sam trapke vracala jer su mi bile velike,a manjeg broja nije bilo i vracen mi je novac.
Mislim spavacice🤣😂. Sory,toj nisu sve na broju. Prestrasno. Nije ti lako.
Ma skoro svi vraćaju novce danas, ja evo ne znam tko to još ne radi. Samo zakonski nisu dužni baš povrat love izvršiti nego kao po onoj poslovnoj suradnji bi trebali pristati zamijeniti kupcu artikl za neki drugi.
Ali doslovno svi praktički vraćaju novce, nigdje nisam imala problema ni za banalnu stvar i ono još gluplji razlog, a ne ovo gdje stvarno nemam za šta zamijenit jer nemaju niš.
Gdje god sam radila, nitko, al nitko od voditelja nikad nije pravio dramu za povrat novce nekom kupcu. Daj ajde..
Ma niš više tamo ne bi kupila. Stavit ću robu za manju cijenu na krpice i njuškalo, i tak je sve s etiketama, možda netko baš treba te veličine
Sada tek vidim.. jedino što mogu reći je sramota što rade.. Ostalo ste sve već napisale.
Pošalji mejl upravi, ako uopće tako što imaju 🤦🏻♀️ A kada se odlučiš staviti na prodaju, stavi i ovdje slike pa s obzirom da znamo o čemu se radi možda lakše prodaš jer vjerujem da ima žena kojima će broj odgovarati 🙂
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutric🌞
Kako ste danas?
Ima li novih pregledica?
Jutro.. Evo ja zvala gin pa kaže tek 20.09. Tad me naručio za papu i briseve i bit ću 10+5. Pitala jel ne trebam u međuvremenu na pregled i uzv pa kaže da ne, pošto je sa 7+2 sve bilo ok, a to sam obavila na Sv. Duhu jer je on bio na godišnjem. Ne znam meni nekako dugo za čekati.. Pogotovo jer sam prije imala situaciju di je sa 7 tj sve bilo ok, a dva tjedna poslje nije. Ništa, nekako ću se valjda strpit.. Ako ne odem privatno.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sam bila prvi put na 7+3 jer mi je ginekolog bio na godišnjem i od onda svaka 3 tjedna ili koji dan manje. Iako je on opet nakon tog pregleda otišao na godišnji imamo dogovor da odem u drugu kliniku jer on želi da u startu idem svaka 3 tjedna, onda znam da je nakon prvog tromjesečja stavljao preglede svaka 4, a onda u trećem tromjesečju opet na 3 tjedna pa 2 tjedna. Kod njega sam do 38.tjedna i onda u TA. Tamo su na tjedan dana pregledi.
Sortiraj odgovore
Najstariji