drage žene,
1) da li i vas muči stalno podrigivanje, ali nije to baš podrigivanje već neko izbacivanje zraka kroz usta (možda žgaravica) najintenzivinije je kad stojim, čim legnem bude OK..
2) da li vama ponekad odjednom dođe snažno lupanje srca u predjelu ispod grla?
ovo mi je 10 tt.
Hvala svima!
lu cestitam do dobrom nalazu i na curici! 💗,blago vama koje vec znate spol,ja sam bas nestrpljiva..,ako sam dobro popratila za sada imamo 3 curke na grupi? Decke jos nemamo?
Ante 💙 Maro 💙
Ja imam feeling da ce moj bit decko 😂 ne znam zasto, mozda i nije.
Jel i.a koja curka uskoro pregled i da ludi?
Ja ne znam kako cu izgurat trudnocu do kraja
I ja imam osjecaj da je decko. Imala sam ga i u prvoj trudnoci i bila sam u pravu a sad cemo vidjeti...i bit ce ti kasnije lakse izdrzati do pregleda kad budes pocela osjecati bebine pokrete.
Ante 💙 Maro 💙
Hahaha joj žene vi i muke sa baby watcherima
Dobro je dok rade, još samo treba da koji zakaže
Poslala sam prigovor za kupovinu, sad čekam odgovor. Zvala sam savjetovalište za potrošače oa su mi ih oni rekli da sam u pravu, tj. da su mi bili dužni zamijeniti za poklon karticu jer ju oni imaju u prodaji i nude ju kao artikl. Rekli su mi ako mi ne pristanu zamijeniti da ih prijavim inspektoratu, što i hoću. Jer nije fer.
Al sad čekamo 😁
Zvala sam ginekologa, vratili su se napokon s godišnjeg, pišite me za pregled 14.9.
A sad poslije 14h ću krenuti zvat socijalnog da mi pusti opet recept za utriće, poželite mi sreću hahah, to valjda 40 puta moraš nazvat da ikoga dobiješ 😭
Stigli mi rezultati nifty-a nalaz je uredan i curica je 😁😁
Čestitkeee, neka je zdrava i školska trudnoća!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
a nisam, imam za tri dana pregled pa ću reći ginekologu..jer baš ono zna podivljat srce i sve lupa
drage žene,
1) da li i vas muči stalno podrigivanje, ali nije to baš podrigivanje već neko izbacivanje zraka kroz usta (možda žgaravica) najintenzivinije je kad stojim, čim legnem bude OK..
2) da li vama ponekad odjednom dođe snažno lupanje srca u predjelu ispod grla?
ovo mi je 10 tt.
Hvala svima!
1) zgaravica ti je kad doslovno pece u grlu,ali podrigivanje evo i kod mene cesto
2) jesi vadila hormone?
@sunašce83 nisam vadila hormone, imam pregled za tri dana pa ćemo vidjeti..hvala!!
Lista pregleda 💜💙
TejaBj94 - 06.09.
TiNa - 07.09.
XOXO - 07.09.
WannaBeMommy - 07.09
Antonela98 - 09.09
Arsancres - 14.09
SaporeVero - 15.09
Posvudusa - 16.09
LlamaFace - 16.09
Nooha - 16.09
Mamaj - 19.09
Tejuska - 20.09.
Tonka341 - 21.09
Dubrovčanka - 24.09
Maya 34 - 28.09
Coksa - 30.09
Milica.Kamilica - kraj 09.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dan ♡
Evo nam lista,namucila sam se dok sam je nasla.
Lu cestitke na curici i urednom nalazu♥️
Cure ja sam vam koma i psihicki i fizicki,cijeli dan ali ciieli imam mucnine,povracam,muci me alergija,cjedi mi se nos,kasljem...
Nemam volje kunem se ni za zivotom,zavidim vam na vasim bez simptoma,ja sam u komi skroz 😫😫 samo bi plakala od muke
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lu cestitke na niftyu i curici 💗
Arsan moraju ti vratit pare ako zelis. Samo ti njih prijavi.
Dubrovcanka nadam se da ce ti brzo zamijenit baby w.
Tejuska 💜 da ti brzo produ mucnine.
Ja i dalje nemam nikakvih simptoma osim sto bujam i ja i stomak. Jos ne osjetim ni pokrete ni leptirice iako sam 16tt. Poprilicno sam sigurna da sam u prosloj t vec osjetila. Iako je bilo pred 10ak god pa mi je sjecanje mutno 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji