Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    06. Rujan 2021. 17:57

lu

posvudusa

Imam jedno belsavo pitanje, jedete li vi kupus i zelenu salatu?
    Čitam tamo na zimskim trudnicama da zelenu salatu ne bi trebalo jesti i to mi je prvi glas a ja ju jedem pa gotovo svaki dan.

Pa i ja ju jedem i dobra je zbog folne. Zašto ne valja?

Ja moram priznati (ali samo vama 🤫) da sam u ovoj trudnoci malo psihotična. Ne jedem kupus niti zelenu salata, jedem samo što sam sama oprala i to stvarno pretjerujem. Mišljenja sam da to nema nikakve veze i ako ćeš dobiti neku bolest dobit ćeš ju i nema te salate koja te može spasiti ili ubiti ali nažalost moja ludost mi neda da progutam. Inače obožavam i kupus i sve tako da jedva čekam napokon zimnicu! O njoj nisam čula ništa "loše". U prošloj sam jela sve ali baš sve. Pršut svaki dan, a sad mi samo slina curi na daljinu 🤐! Ništa mi se nije loše dogodilo, ali s porodom sam poludila i tisuće strahova koje nisam imala prije mi se razbilo. Tako da svakom preporučam da bude normalan i sve jede umjereno, ako može, a ako ne, onda dobrodošla u klub!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    06. Rujan 2021. 18:05

Ja ne jedem nigdje osim doma jer znam da sam ju ja oprala 🤭 natopim ju osobno, ne vjerujem nikome. Ne jedem ništa vani nisam ni u prvoj trudnoći, šta je sigurno-sigurno je
    Ne jedem ni suhomesnato, moj ginekolog je protiv toga tak da... Rado bih, ali šta ja znam, ne želim se kockati uopće, slažem se da se možeš i na sto drugih načina zarazit s koječime, ali ne želim riskirat svjesno baš. 

Arsancres
    06. Rujan 2021. 18:06

Ja sam u klubu 

• MarijanaMartin
    06. Rujan 2021. 18:32

Curke iz kluba drago mi je da nisam sama ali previše smo lude,haha
     I ja ne jedem vani, nema više pekara, restorana, čevabđinica i sl. Imam besplatan ručak na poslu i toliko pazim da na kraju ništa ne pojedem. Kad uzimam ručak vićem tetama dajte mi nešto što me ne ce otrovati,haha malo promrmlja i vecinu bacim. Bude mi žao i ostanem gladna kao vuk!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Maya34
    06. Rujan 2021. 18:44

Sada sam malo zbunjena 😂 Pa ja sam čitala da kupus nije zabranjen čak štoviše je dobar u trudnoći 🤷🏻‍♀️
    ".. može se reći da je ovo najkorisnije povrće. U svježem kupusu koncentracija korisnih supstanci je maksimalna, dobro se apsorbira u tijelu. Svježe salate od kupusa pomoći će u popunjavanju nestašice određenih supstanci, ali je teško da ih trudna žena može u potpunosti popuniti.. "

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    06. Rujan 2021. 18:50

Maya34

Sada sam malo zbunjena 😂 Pa ja sam čitala da kupus nije zabranjen čak štoviše je dobar u trudnoći 🤷🏻‍♀️
    "..može se reći da je ovo najkorisnije povrće. U svježem kupusu koncentracija korisnih supstanci je maksimalna, dobro se apsorbira u tijelu. Svježe salate od kupusa pomoći će u popunjavanju nestašice određenih supstanci, ali je teško da ih trudna žena može u potpunosti popuniti.. "

Kupus je zdrav ali nije preporučljivo jer se ne može dobro oprati i dobiješ listeriju. Nemoj googlati brzo ćeš u naš klub!! Uživaj dok nisi luda, ima vremena.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Maya34
    06. Rujan 2021. 19:18

Ma lako za svježi kupus, ali sarmu mi ne branite 🤣😂  imam doma zimnicu, domaću iz našeg vrta pa sada dok se naaapokon smanjila mučnina mogu nju jesti 😁 Ali zelenu salatu bome ne prestajem jesti pa makar je prala u 10 voda, iako je i inače dobro perem prije jela

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    06. Rujan 2021. 19:32

Maya34

Ma lako za svježi kupus, ali sarmu mi ne branite 🤣😂 imam doma zimnicu, domaću iz našeg vrta pa sada dok se naaapokon smanjila mučnina mogu nju jesti 😁 Ali zelenu salatu bome ne prestajem jesti pa makar je prala u 10 voda, iako je i inače dobro perem prije jela

Ma sarmu nedamo nikome. Ma sve kiselo ću jesti dok ne dobijem čir na želucu,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    06. Rujan 2021. 19:42

Ljudi kad sam vec krenula sa ispovjedi. Ja ne perem zube sa pastom za odrasle već sam uzela onu za bebe. Haha bojim se fluora. Ako to nije za psihijatriju,haha 
    Molim vas nikome ni riječ 🤫🤫🤫🤫

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Milica.Kamilica
    06. Rujan 2021. 19:46

Da javim da je i moj NIPT napokon došao uredan i nosim dječaka. Srce moje će dobiti brata! 💙💙 Tako da ćemo imati dvojicu glavonja... Hahahahah, a ovaj mi je lijep kao curica pa time kompenziram.
    Lu, čestitam ti i radujem se!
    Katsy, i meni srce zna bubati snažno i osjećaj kao da preskače, pogotovo kad se umirim i legnem. Od šestog tjedna počinje se povećavati volumen krvi, mijenjaju se i krvne žile, srce počinje pumpati kao ludo i to i 50 posto više krvi. Spomeni ti to svom ginekologu, ali samo da znaš da se ne sekiraš. Meni je to znalo biti i u prošloj trudnoći, svi su mi nalazi dobri.
    Žene moje, ja obožavam zelenu salatu, samo je doooobro operem i uglavnom je domaća, kupus također jedem svježi redovito. Jedem pršut, slaninu, obožavam ih, samo ih kupujemo na provjereno. Vani ne jedem ništa, osim ponekad kruh/kiflu iz prodavnice. 

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.