Ako ti se guza siri biti ce curica a kod deckica ne.
Uh sad si me utješila! Haha meni je u prošloj bila tolika guzica da sam izgledala kao Kim Kardashian a sada baš ništa, već je i muž primijetio. Samo sam ja "čula" što je veca guzica to je dijete pametnije i stvarno moja mala nadnaravna! Zato me malo hvatala panika kako će ova sad beba jadna biti... Ali ako to znači da je decko nema problema,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Antonela98 ne brini, ja sam u prvoj trudnoći bila praktički stalno tak bez simptoma, ni stomak mi nije narastao ništa do tamo skoro 7. mj trudnoće, a onda je tek krenuo.. Mučnine možda par puta, ovako ništa, ko da ni nisam bila trudna. Nije to nikakav loš znak, samo eto slulčajnost očito :D
Opusti se i isčekuj pregled 😁😁
Dan žene
Vidjela sam da mi je stigao nalaz od probira na portal zdravlje.
Ali ja to ništa ne razumijem 🙄
Navedeni su samo rezultati free beta - HCG i PAPP-a, a ref. vrijednosti po kojima bih mogla usporediti nema.. Jel uopće postoje neke "normalne" vrijednosti ili? 🤷🏻♀️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dan žene
Navedeni su samo rezultati free beta - HCG i PAPP-a, a ref. vrijednosti po kojima bih mogla usporediti nema.. Jel uopće postoje neke "normalne" vrijednosti ili? 🤷🏻♀️
Treba ti pisati dolje tumačenje, ne sjećam se više ali bubam 1:1250 = rizik manji od graničnog itd, a onda dolje pri dnu je meni pisalo kao cjelokupni rezultat, opet da je rizik manji od graničnog, uredan nalaz.
Ja sam radila u Agramu taj krvni dio, uzv kod privatnika, ali mislim da je to sve isto, isti su parametri bili, nema tu sad neke razlike.
Dan žene
Treba ti pisati dolje tumačenje, ne sjećam se više ali bubam 1:1250 = rizik manji od graničnog itd, a onda dolje pri dnu je meni pisalo kao cjelokupni rezultat, opet da je rizik manji od graničnog, uredan nalaz.
Ja sam radila u Agramu taj krvni dio, uzv kod privatnika, ali mislim da je to sve isto, isti su parametri bili, nema tu sad neke razlike.
Meni nije niti blizu tako došlo, zato me i zbunilo..
https://ibb.co/pLjXQwd
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Hvala ti ❤️
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sigurno je tako nekako kako Posvuduša kaže, jer ovo je ništa više osim biokemijskih vrijednosti, garant nešto fali da bi se sve napisalo u jednom.
Ne brini, možda se i pojavi još tijekom dana.. Meni se znaju tak na e-građanima pojaviti nalazi jedan za drugim.
Maya 34 evo ja našla svoj nalaz iz 1.trudnoće na mailu, ako će ti išta pomoći
Možda tebi sva ta polja dođu samo razdvojeno po nalazima, a onda prokomentiraš s doktorom.
Evo moj stari
https://ibb.co/2tyGxJL
Maya 34evo ja našla svoj nalaz iz 1.trudnoće na mailu, ako će ti išta pomoći
Možda tebi sva ta polja dođu samo razdvojeno po nalazima, a onda prokomentiraš s doktorom.
Evo moj stari
https://ibb.co/2tyGxJL
Odlično 😊 Hvala puno, sada barem okvirno znam što i kako 😁
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ja borbu vodim sa zatvorom zadnja dva dana. Stomak mi je ko balon. Tražila sam onaj sok od šljiva nema ga u dm-a. Pogledat ću u drugog. Nisam ni suhe šljive uspjela naći. Čitala sam da imaju neki čepiči koji mogu trudnice. Ovo je za poludit. Strah me više išta jesti 😒
A da vidiš online na shopu njihovom pa provjeriš gdje je dostupan? Da se ne nahodavaš bzvz.
Ja sam tako ljuta i tužna, uopće ne znam objasniti kak se osjećam.
Muž mi je kupio nešto trudničke odjeće u onoj Mama Novoj za trudnice i doduše nije sam kopao, rekao je djelatnici koje veličine treba, ona očito nije imala 36,38 pa mu je uvalila veće i još ga nagovorila da kupi stvari koje nije ni mislio. Iako ono, tu je on po meni kriv, mene ne bi netko nagovorio na tak neš, ali neću biti otrovnica, htio je nešto meni kupiti i iznenaditi me što mi je glavni motiv za sve.
I danas on meni da to, ja otvorim poklon, ono, niš mi ne paše, jedna majica može proći za mjesec - dva, ostale stvari nula bodova. Rekla mu je naravno da sve može zamijenit ak ne paše, ono klasika priča da uvali.
Dođem ja danas tamo, trgovina praktički dno dna, veličina nema ništa, ali doslovno ništa osim svečanih haljina, nekih ljetnih verzija sintetičkih, doslovno ništa. Na webu im stoje u ponudi grudnjaci za dojenje, dućan ima 2 modela, mega veličine.
Djelatnica mi nije htjela vratiti novce iako jasno mi je da ne mora zakonski, ali ne bi joj kruna pala s glave, realno može ako ima dobru volju. Ja ju zamolim da mi barem onda zamijeni za poklon bonove koje imaju u prodaji pa eto, doći ću za koji mjesec, možda nešto dobiju od veličina. Ne može ni to. Kao ima spavaćica svih brojeva, neka si odabedem neke modele. Da, jebote, kupit ću si spavaćice za 950 kn, ne kontam, šta da ih skladištim il šta da radim s njima.
Sutra ću svejedno poslati mail u upravu jer ne mogu vjerovati da se tako ophode prema kupcu.
Znala sam tamo kupiti frendicama nekim one majice s bebama smiješne, oni to imaji godinama. Sad više ne bi lipe tamo ostavila i potrudit ću se da nitko od meni poznatih tamo ništa ni ne kupi više.
Sortiraj odgovore
Najstariji