Dubrovčanka drago mi je da je sve u redu i da si vidjela svoju mrvicu ❤🤗. Ja ne mogu dočekati prvi pregled, jedva čekam.
Ante 💙 Maro 💙
Pozdrav svim plusicima i onima koje se nadaju. Evo mene po drugi puta na ovom forumu. Jos jedan plus, trebala bi biti 5+1. Zvala gin naruciti se na prvi pregled, znam da je jos rano, ali obzirom da idu godisnji da me zabiljezi. Uglavnom moram nazvati krajem mjeseca da me naruci za prvi tjedan u 8.mj. jer kaze da ne narucuju prije 6tt. Sad opet strepnja dva tjedna... Prva trudnoca mi je bila missed ab u 9tt, kada sam dolazila na taj pregled (to je bio drugi, na prvom su bili otkucaji) nisam uopce pomisljala da bi nesto moglo biti. Tako da sam i cijelu drugu trudnocu bila u brizi. Nismo jos nikom rekli jer zelim prvo potvrditi da je sve u redu, ali moram se negdje ispuhati, pa gdje drugdje nego ovdje 😁
Pozdrav cure, pratim Vas već neko vrijeme i javljam se danas sa pozitivna dva testa ➕➕
Osjećaji su sreće i zabrinutosti za sve, ali uglavnom sreća! Kako mi je prva trudnoća uopće ne znam odakle krenuti sa svime osim naručiti se na pregled kod doktora. Ako imate neke savjete, pišite mi :)
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Pozdrav cure, pratim Vas već neko vrijeme i javljam se danas sa pozitivna dva testa ➕➕
Osjećaji su sreće i zabrinutosti za sve, ali uglavnom sreća! Kako mi je prva trudnoća uopće ne znam odakle krenuti sa svime osim naručiti se na pregled kod doktora. Ako imate neke savjete, pišite mi :)
Heeej... dobrodošla i sretno 🍀😍
Meni je isto prva trudnoća,tako da sve te razumijem.
Kad ti je bila ovulacija?
Računaj da se na pregledu nemože sve odmah vdijet,meni je sa 5+2 bila vidljiva GV,ovaj tjedan imam pregled i nadam se da ću čuti srčeko.
Uživaj i opusti se,nemoj bit zabrinuta..ako nešto i nedaj Bože pođe po zlu nije tvoja greška,tako barem ja sama sebe tješim za slučaj negativnog ishoda.
Sretno sve u svemu i nadam se da se pratimo 🍀😘
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Mi smo danas bili na pregledu po kalendaru smo 8+2 a prema velicini je 7+5 sta se i poklapa s ovulacijom koja je bila kasnije.. tako da ispada da smo na zadnjem pregledu di je prema kalendaru bilo 6+3 zapravo bilo 5+6 i vidilo se srčeko ❤️
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ej TeJa hvala ti! Također i tebi puno 🍀🥰
Ovulacija mi ne bila 06.07., pokrili smo i dan prije i poslije i sami dan ovulacije…moglo bi se reci da smo bili dosta aktivni i evo rezultat se vidi 🙌🏻
Ma da to sto kažeš opustiti se i to je to. Sutra i ja zovem ginekologa da vidim kada bude prvi pregled :) kako si ti? Imaš kakvih jačih simptoma? Ja za sada samo osjetljive grudi, nadutost i malo kao grčevi dolje(ništa strasno) i umor 😂
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Ej TeJa hvala ti! Također i tebi puno 🍀🥰
Ovulacija mi ne bila 06.07., pokrili smo i dan prije i poslije i sami dan ovulacije…moglo bi se reci da smo bili dosta aktivni i evo rezultat se vidi 🙌🏻
Ma da to sto kažeš opustiti se i to je to. Sutra i ja zovem ginekologa da vidim kada bude prvi pregled :) kako si ti? Imaš kakvih jačih simptoma? Ja za sada samo osjetljive grudi, nadutost i malo kao grčevi dolje(ništa strasno) i umor 😂
Neka se vidi, neka 😃
Moj prvi simptom je bio metalni okus u ustima najčešće ujutro to mi je bilo još prije pozitivnog testa. Inače osjetljive grudi ali ne svaki dan, bradavice tamnije i veće.
Imala sam prošli tjedan neko blagi krvarenje tj više smeđo-rozi iscjedak tako da sam trenutno na mirovanju i terapiji Duphastonima, do pregleda petak. Nadam se da će sve bit ok.
Stvarno je dugo za dočekati taj prvi pregeld, ja nisam mogla dočekati pa sam otišla privatno ali bilo je prerano i vidjela se samo GV.
Nemam mučnine niti žgaravice, neka tako i ostane 😃
Javi šta kaže ginekolog kada je prvi pregled 🤗
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Mi smo danas bili na pregledu po kalendaru smo 8+2 a prema velicini je 7+5 sta se i poklapa s ovulacijom koja je bila kasnije.. tako da ispada da smo na zadnjem pregledu di je prema kalendaru bilo 6+3 zapravo bilo 5+6 i vidilo se srčeko ❤️
Super, čestitam 🍀❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Curke sto se tice uzimanja vitamina i folne, ja sam pocela novalac ali sam neato citala i ipak se vratila prva 3 mjeseca na folnu. Sad me zanima uzimate li 1 ili 2 tablete dnevno? Imam Solgarovu i jedna tableta sadrzi 400 mg.
Curke sto se tice uzimanja vitamina i folne, ja sam pocela novalac ali sam neato citala i ipak se vratila prva 3 mjeseca na folnu. Sad me zanima uzimate li 1 ili 2 tablete dnevno? Imam Solgarovu i jedna tableta sadrzi 400 mg.
Ja pijem isto te,jednu dnevno.Meni je dr rekla da je t8 dovoljna doza.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji