Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    22. Srpanj 2021. 11:10

Matyy ja se toliko nekad uplaši da sam popila dvije tablete, da skoro poludim. Opravdana sumlja ne postoji. Od kad je onaj zaboravio dijete u autu i psiholozi kažu da je to "normalno", ja imam paranoju da ću zaboraviti tako važne stvari. Uh koja tragedija!
    Prehranu isto neznam što bi. U prvoj trudnoći sam se udebljala 40kg i plan mi je bio ovaj puta samo zdravo, ali mislim da ništa od toga. Bojim se suhog mesa iako ga obožavam. Ne pijem kavu, a imam niski tlak pa me traži sol. Imam mucnine i traži me šecer. Jedem inace zdravo ali stalno sam gladna!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Bonii
    22. Srpanj 2021. 12:57

MarijanaMartin i ja sam stalno gladna, ne sicam se da mi je tako bilo u prvi trudnoci.. ustvari cak nisam toliko ni gladna nego sam skuzila da sve dok jedem nije mi muka, kad mi je pauza makar od pola sati izmedu jela bas me ubije mucnina. I jos mi voda stvara muku pa pijem samo mineralnu, a opet me strah piti je u tolikoj mjeri ali cim se napijem vode ajme majko 😳😂 

Zenice jel kojoj od vas nateklo zubno meso, imam osjecaj da mi je svaki dan sve gore, a ne znan sta da napravit da se otok smanji?

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• MarijanaMartin
    22. Srpanj 2021. 13:41

Za tlak pokušavam imati nešto slano uz sebe npr indijski orašcici, lješnjaci i kikiriki ali slani i pijem puno vode. Neznam da li to stvarno pomaže ili samo psihički. Sinoć kad sam legla mi se toliko vrtilo, da sam se sjetila mladosti i teškog pijanstva,haha 🙈
    Za mucninu mi stvarno pomaže konstantno nešto jesti ali i naranča.
    Ja sam dobila afte u ustima ("stotine"). Odmah sam se vratila na jacu zubnu pastu i svaki dan jedna naranča pod obavezno. Evo vratilo se u normalu! Svi ti simptomi su navedeni kao mogući u trudnoći ali da cu imati baš sve, malo me šokira pogotovo što u prošloj nisam imala niti jedan! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Milica.Kamilica
    22. Srpanj 2021. 15:10

Ja sam radila nipt test u prošloj trudnoći (godine, pobačaj) marke Veracity. Bilo me strah... srećom, uredan bio. Onda sam shvatila da se neki osnovni poremećaji s plodom mogu registrirati na ultrazvuku do 12. - 14. tjedna. Jer tek poslije tih tjedana se ide na invazivne testove. A na amniocentezu vas nitko ne može natjerati... To se ide samo ako imate dobru sumnju... Jer je pobačaj i do 1% u tom postupku. 
    Ja bih sad opet radila nipt ako bi mi netko darovao 800 eura. A ovako, nadat ću se najboljem... 
    Jedino mi je fora kod tih testova što već nakon 10. tjedna znaš spol svoje bebice. ❤️

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    22. Srpanj 2021. 15:15

Bonii 👼

MarijanaMartin i ja sam stalno gladna, ne sicam se da mi je tako bilo u prvi trudnoci.. ustvari cak nisam toliko ni gladna nego sam skuzila da sve dok jedem nije mi muka, kad mi je pauza makar od pola sati izmedu jela bas me ubije mucnina. I jos mi voda stvara muku pa pijem samo mineralnu, a opet me strah piti je u tolikoj mjeri ali cim se napijem vode ajme majko 😳😂
    _
    Zenice jel kojoj od vas nateklo zubno meso, imam osjecaj da mi je svaki dan sve gore, a ne znan sta da napravit da se otok smanji?

Meni je u prošloj trudnoći oticalo zubno meso i poslije kako je trudnoća napredovala stalno je krvarilo dok sam prala zube. To je normalno... A koliko sam skužila nema tu neke pomoći, samo održavati higijenu zuba, četkanje bez obzira na bol i krv i čišćenje koncem. Nakon poroda sve mi se vratilo u normalu.

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    22. Srpanj 2021. 15:20

A ja se ovdje raspisala, a sve kontam tko zna je li sve u redu s trudnoćom... Imam traumu iz prve trudnoće kad sam otišla na drugi pregled, a ono srce ne kuca... 
    Čekam da me zovnu za termin...
    Ugodan dan našim trudničiličicama... 🌼

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    22. Srpanj 2021. 17:08

lu

Obavila pregled, sve je u redu. Čuje se srce, plod je veći odgovara za 7 tjedana 😁

Mogu misliti sreće i olakšanja! Drago mi je! ❤️🌼
    Nadam se da ću se i ja tako javiti...

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

sunčica321
    22. Srpanj 2021. 17:20

dobar dan, nakon nekoliko mjeseci rada  danas sam ugledala pozitivan test..e sad , to sam htjela al sam u međuvremenu dala otkaz, i trebala bi početi raditi novi posao i sad sam malo zabrinuta kako će to proći...ne znam što tražim, savjet utjehu,nekog da se požalim...

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

Milica.Kamilica
    22. Srpanj 2021. 18:06

sunčica321

dobar dan, nakon nekoliko mjeseci rada danas sam ugledala pozitivan test..e sad , to sam htjela al sam u međuvremenu dala otkaz, i trebala bi početi raditi novi posao i sad sam malo zabrinuta kako će to proći…ne znam što tražim, savjet utjehu,nekog da se požalim…

Šta ima veze, možete najnormalnije obavljati svoj posao ako je uredna trudnoća. To je vaša osobna stvar i nitko ni ne mora znati da ste trudni sve dok vi ne odlučite objaviti, odnosno dok ne postane očito. 😆 Naravno, sve dok svojim stanjem ne ugrožavate nekoga drugoga. Moje mišljenje.
    I čestitam, radujte se!

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

sunčica321
    22. Srpanj 2021. 18:37

Milica.Kamilica

sunčica321

dobar dan, nakon nekoliko mjeseci rada danas sam ugledala pozitivan test..e sad , to sam htjela al sam u međuvremenu dala otkaz, i trebala bi početi raditi novi posao i sad sam malo zabrinuta kako će to proći…ne znam što tražim, savjet utjehu,nekog da se požalim…

Šta ima veze, možete najnormalnije obavljati svoj posao ako je uredna trudnoća. To je vaša osobna stvar i nitko ni ne mora znati da ste trudni sve dok vi ne odlučite objaviti, odnosno dok ne postane očito. 😆 Naravno, sve dok svojim stanjem ne ugrožavate nekoga drugoga. Moje mišljenje.
    I čestitam, radujte se!

hvala☺️.triba valjda vrimena malo dok se ne naviknem. na tu pomisao...posao je uredski, a valjda neće hormoni toliko ludovat da ugrozim druge 😊
    kad tamo počnem bit će taman 2ipo mjeseca..druga je trudnoća pa će vjerojatno već bit vidljivo..al bit ću nova pa nitko neće pitati😂
    hvala na mišljenju🤗

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.