dobar dan, nakon nekoliko mjeseci radadanas sam ugledala pozitivan test
..e sad , to sam htjela al sam u međuvremenu dala otkaz, i trebala bi početi raditi novi posao i sad sam malo zabrinuta kako će to proći…ne znam što tražim, savjet utjehu,nekog da se požalim…
Šta ima veze, možete najnormalnije obavljati svoj posao ako je uredna trudnoća. To je vaša osobna stvar i nitko ni ne mora znati da ste trudni sve dok vi ne odlučite objaviti, odnosno dok ne postane očito. 😆 Naravno, sve dok svojim stanjem ne ugrožavate nekoga drugoga. Moje mišljenje.
I čestitam, radujte se!
hvala☺️.triba valjda vrimena malo dok se ne naviknem. na tu pomisao…posao je uredski, a valjda neće hormoni toliko ludovat da ugrozim druge 😊
kad tamo počnem bit će taman 2ipo mjeseca..druga je trudnoća pa će vjerojatno već bit vidljivo..al bit ću nova pa nitko neće pitati😂
hvala na mišljenju🤗
Vama je ustvari baš lijepo životno razdoblje: novi posao (u vrijeme kada je jako teško naći posao i sve se zatvara/propada) i trudnoća (ne treba dodatni komentar).
Sve će to biti dobro, vidjet ćete... Mi se ljudi bezveze unaprijed sekiramo, a nemamo razloga.
Pozdrav! 🌼
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
..e sad , to sam htjela al sam u međuvremenu dala otkaz, i trebala bi početi raditi novi posao i sad sam malo zabrinuta kako će to proći…ne znam što tražim, savjet utjehu,nekog da se požalim…
Nema se tu sta požalit, cestitke na trudnoci nista drugo nije bitno 😁 ali ja cu se osvrniti na misao koja bi se meni motala po glavi a to je da vas je vjerovatno strah da cete ostati bez posla s obzirom da ste novi.. nadam se da do toga nece doci ali ako dode uvik se mozete negdi snac samo za prijavu a ako nista mozete se prijavit u roditelja kao kucna pomocnica.. mozda ima neko iskusniji ali koliko znam uredno porodiljno ide kao zaposlenoj osobi.. u svakom slucaju sretno 😀
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
A ja se ovdje raspisala, a sve kontam tko zna je li sve u redu s trudnoćom… Imam traumu iz prve trudnoće kad sam otišla na drugi pregled, a ono srce ne kuca…
Čekam da me zovnu za termin…
Ugodan dan našim trudničiličicama… 🌼
Ista je situacija bila i kod mene s prvom trudnocom... U drugoj sam radila Nifty, takoder zbog spontanog i zbog godina (mislim da sam najstarija
vdje 😁) Za ovu trudnocu, ako ce sve bit u redu, cak razmisljam da ne bi
Meni su isto zadnji put krvarile desni ali neko kratko vrijeme, mozda tjedan dva u drugom tromjesecju.
Nemam zasad ni ja nekih simptoma osim umora. Ne sjecam se kad me u prosloj poceo muciti supernjuh i grudi..
Nema se tu sta požalit, cestitke na trudnoci nista drugo nije bitno 😁 ali ja cu se osvrniti na misao koja bi se meni motala po glavi a to je da vas je vjerovatno strah da cete ostati bez posla s obzirom da ste novi.. nadam se da do toga nece doci ali ako dode uvik se mozete negdi snac samo za prijavu a ako nista mozete se prijavit u roditelja kao kucna pomocnica.. mozda ima neko iskusniji ali koliko znam uredno porodiljno ide kao zaposlenoj osobi.. u svakom slucaju sretno 😀
hvala na čestitci, čestitke i vama🤗
ma ono što se meni mota po glavi je to da ću za mjesec dana potpisati ugovor, a neću reći da sam trudna..prešutit ću,jer je još rano da govorim, tako da se ne bojim otkaza.nego eto netko je na mene računao, a ja ću se pokupiti kroz par mjeseci...
al dobro, proć će i to nekako 🙃
daj bože da mi to bude najveći problem u ovoj trudnoći💪
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Evo curke da se javim, danas mi je bija prvi pregled po mjerenju sam 6+1t,po aplikaciji 6+4 od zadnje menge. Sve je odlično, uredno i čula sam srce kako kuca❤️ Neopisiv osjećaj 🥰 🤗
🙋♀️ 30y 👨🏻🦱 31y
Pokušavamo od 4.'21.
💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
Zadnja menga 6.6.'21
➕ 8.7.'21
🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
8.9 kombinirani probir - nizak
23.9 uzv - 💙 stiže
27.10. 319g
29.11. Zadak, 748g
Termin 13.03.2022
Curke.. Svima čestitam koje su nove i curkama koje su obavile prve preglede... Ima jedno pitance dalo je koja od vas imala dole kao menstrualne grčeve povremeno i kada je to prestalo?
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Cure koje su bile na pregledima baš vas je lijepo za čuti, sad se i ja svom sve više veselim i nikako ga dočekati :)
Hukica, ja ti imam grčeve obično navečer i popodne su malo jači, ali prođu... čitala sam kažu da je to normalno, ali budući da me sada sve brine i mene zanima ako tko zna kada bi prestali....
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Pozdrav, ulazim u 6tj trudnoce, zadnja menstruacija 19.6., prvi pregled imam 4.8.
Ovo mi je prva trudnoća. Imam od danas osjećaj kao da ću dobiti menstruaciju, šarafi me. Povremeno blagi grčevi u trbuhu, par kapi svjetlorozi iscjedak, Novalac od prije 2 dana u th
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Cure koje su bile na pregledima baš vas je lijepo za čuti, sad se i ja svom sve više veselim i nikako ga dočekati :)
Hukica, ja ti imam grčeve obično navečer i popodne su malo jači, ali prođu… čitala sam kažu da je to normalno, ali budući da me sada sve brine i mene zanima ako tko zna kada bi prestali….
Čestitam
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Hukica, ja ti imam grčeve obično navečer i popodne su malo jači, ali prođu… čitala sam kažu da je to normalno, ali budući da me sada sve brine i mene zanima ako tko zna kada bi prestali….
Da. Meni zvaju isto prerežno popodne ili večer i svaki put me hvata neki strah..🤞
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji